''Kız Kaçırma''

1.9K 96 22
                                    

           

Doğan elinde çuvalla geldi ''Lan o çuval ne kızı buna mı sokucaksınız?''

Şuan genç bir kız nasıl kaçırılmaz onu görüyorsunuz.

Doğuş ''Evet bana da şuan mantıksız geldi.'' İkisinin de kolundan tutup Hakan'dan biraz ileri götürdüm.

''Bakın gençler bu çocuk sizin kızlara 2 gün aşık olup 3. Güne salladığınız gibi değil. Bugün ciddi bir iş yapıyoruz ve hayatımda ilk defa sizden mantıklı bir performans bekliyorum.''

''Ya Arya gecenin sonunda bunu dediğine çok pişman olacaksın. Kız kaçırmak bizden sorulur.''

Hakan ''bakın buraya alı buldum beyaa'' derken elindeki halıyı gösteriyordu. Umutsuzca elimde ki kadın çoraplarını uzattım.

Kapıya çıktığımızda Atahan ve Giray cool cool bize bakıyorlardı. Giray ''duyduğuma göre kız kaçırıyormuşsunuz'' dedi sinsice gülerek. Aylin arabanın camından sarktı ve elindeki şişeyi bize doğru salladı ''Eter olmadan kız mı kaçırılır?''

''Evet öyle bir şey yapıyoruz ama siz gelmiyorsunuz.''

Atahan bana yaklaşıp elini omuzuma attı ''Başınızı derde sokmanıza izin vermiyorum.''

Saniyesinde Doğan omuzumdaki elini bir hışımla indirdi ''Gelme o zaman sıkıntı kalmasın a*mına koduğum.''

Doğan'ın ağzına vurdum ''şşt böyle aayyyysiyeti kırıklara,'' Atahan'a sırıttım. ''Terbiyeni bozma.''

Beni çok kıskanıyordu .d

Sinirle konuştu ''bir de tüm gece şu 2 puştun sana yürümesini mi çekeceğim?'' onu sakinleştirmek istercesine omuzunu sıktım.

''Abi harbiden ayıp oluyor ama ben buradayım.'' Diyip el kaldırdı Enes.

Hepsini zorla arabaya soktum. Şuan 8 tane gerizekalı elimizde halı, bazılarımızın kafasına kadın çorabı diğerlerindeyse hırsız maskesi vardı. Bir tek Atahan umursamazca oturuyordu.

''Şimdi planı anlatıyorum.'' Diyip herkesin dikkatini üzerime çektim. ''Madem hepiniz dahil oldunuz.. Atahan sen arabada bekleyeceksin. Doğuş, Hakan, Aylin ve Ben bir grup olacağız. Doğuş kapıyı açacak, biz sessiz bir şekilde eve gireceğiz. Doğan ve Enes evin kapısının önünde olacaklar kızı taşımak için. Giray'da dış kapıda nöbet tutacak. Sorusu olan?''

''Bir saniye ben niye arabada bekiyorum?''

''Tamam o zaman plan bu uyguluyoruz.'' Atahan'ı takmayınca kendimi çok havalı hissettim.

HAASİİKTİR ÇOK HAVALIYDII KEŞKE KENDİMİ... (taşko ama subaşı'cılar çıldırıyor.)

Doğan eteri eline aldı ''işe yarıyor mu ki bu?'' diyip beze döktü birazını.

Hakan bezi alıp koklayınca kafası omuzuma düştü. ''Hay gerizekalı'' diyip yüzüne tükürdüğümde Doğuş sırıttı ''Demek ki işe yarıyormuş''

-

Saat 01.11

Ben arabada Hakan'ı tokatlarken son hazırlıkları yapmış, kapıda tam takım bekliyorduk. Son tokadım biraz ağır olduğundan Hakan gözlerini açabilmişti ''Ülyaa'mm'' diyip bana yaklaşmasıyla Atahan'dan yumruk yiyerek bayılması bir oldu.

''Ya Atahan ne yaptın çocuk yine gitti.'' Diyip tokatlamaya devam ettim.

''Sana yaklaşıyordu kızım ne yapayım? Abinde anca ben sana yaklaşınca görür, bak şimdi,''  diyip saçımın bir tutamını eline aldı. Doğan arabanın dışından –üstelik filmli camlardan- bizi fark edip kapıya vurdu.

Güldüm. Bana odaklanırken saçımı bırakıp elini yanağıma götürdü. ''gülmek sana yakışıyor.'' Diyip bu sefer o bana yaklaştı. Bana yaklaşmasından dolayı panik yaparak ''Ağğğğ saat 2 olmuş nerdeyse!'' en basit yalanı salladım.

Hakan'ı zorla çekip arabadan çıkarttığımda ne ayakta düzgün duruyordu ne de aklı yerindeydi. Ama maalesef ki ona ihtiyacımız vardı.

Bina kapısının açık olmasının avantajıyla hemen asansöre girdik. ''Maskeleri takın'' dediğimde Doğan ve Doğuş çorabı yüzüne örttüler.

Şuan elimizde bir adet halı, 4 kişilik asansörde 6 kişi öyle komik gözüküyorduk ki.

Enes'in boyuna dolanmış Hakan'ı dürttüm ''Hangi kat?''

''Ülyaaaaağğğmm'' diye bağırdığında Enes ağızına çorap soktu. Aylin anlayışlı bir şekilde sorunca boğuk bir şekilde ''on oçonco doyro'' dedi.

''Ha?''

Doğuş ''daire 13 müş. Bu dili iyi bilirim.'' Diyince göz devirdim 'zihinsel sıkıntılı dili' diye söylendim.

3. kata çıktığımızda Doğuş önden gidip cebindeki aletlerle kapıyı açmaya başladı.

10 dakika sonra sıkıldığımda ''Hadi be bir işide becer'' diye fısıldadım.

Doğuş kapıya üfledi ve parmak ucuyla dokunduğunda kapı açıldı. Onu ittirip içeri girdim ''Kim bilir kimlerin evini soydun da bu kadar tecrübelisin hırsız köpek.''

Aylin'in getirdiği uyku spreyini burnumu kapatarak Hülya'nın odası dışında her yere sıktım. Ama yine de sessizliği bozmadan Doğuş ve Hakan elinde halıyla Hülya'nın odasına girdiler.

''Tamamdır Doğan'ları çağır'' diye sessizce bağırdı. Kafasına vurdum ''Allahım'a  şükürler olsun ki size güvenmeyip herkesi uyuttum.''

Aylin ''Bence bunlar yanlış kişiyi de halıya sarmış olabilirler kontrol mü etsek?'' dedi. ''Haklısın ama bu kadar gerizekalı olacaklarını sanmıyorum.''

-

''SİZ GERÇEKTEN DÜNYANIN EN GERİZEKALI İNSANLARISINIZ''

Şuan Hakan'ın evinin salonun da oturmuş kriz geçiriyordum. Eve gelip halıyı açıtığımız da büyük bir sürpriz bizi bulmuştu. Yine yine ve yine kardeşime güvendiğim için pişman olmuştum.

''Ya kızım ben nerden bileyim anneannesi olduğunu? Saçlı bir şey görünce sardım işte halıya. Hakan'da hııaa falan bir şeyler dediğinden emin oldum ya-aaahh ne vuruyorsun Arya! ''

Atahan oturduğu koltukta hiç istifini bozmayarak ''Ben size demiştim.'' Dedi.

Şuan aramızda en rahat olan oydu. Aylin ve Giray iş bittiğinden gecenin geri kalanını yalnız geçirmeyi tercih etmişlerdi.

Hakan hala baygın baygın yatarken anneanneyi Hülya sanıyordu.

Atahan yanağımdan bir makas alıp ''Hadi ben kaçıyorum çok uykum geldi. Size iyi eğlencelerr'' tam gidecekken kolundan tuttum,

''Bu işe beraber başladık.'' Kendime çektim ''Beraber bitireceğiz.'' Atahan bu hareketimden etkilenmiş olsa da bunu belli etmedi.

Doğan tabi kii anın büyüsünü bozarak ''Arya uzak dur lan şu puşttan'' diyince Atahan üzerine yürümeye başladı.

''Hop hop durun bakalım. İlk önce bu anneanneyi eve götürmeliyiz. 2. Olarak ise-'' dememe kalmadan anneannenin gözleri aralandı.

Aynı zamanda Hakan'ın dedesi de içeri girdi.

Size hayatımda tanıklık ettiğim en garip olaylardan birisini az önce gördüğüm hakkında yemin edebilirdim.

Anneanne ve dedenin birbirlerine olan bakışları

Hiç iyi şeyler olmayacağını hissediyordum.

***
Şu ana kadar en eğlenerek yazdığım bölümlerden birisiydi. Aklımda o kadar çok kurgu var ki bugün hangisini yazsam diye düşünüyorum.

Okuycularım 💕 biraz daha arttıktan sonra artık bölüm için haftada 2 gün seçeceğim ve o günlerde yeni bölüm gelecek. Büyük ihtimal o günlerde cuma ve cumartesi olur. 

Beğendiyseniz ve kitabın ilerlemesi yönünde düşüncelerinizi yorum olarak yazarsanız beni çoookkk mutlu edersiniz.

Atılan yorumların hepsini dikkate alıp cevap vereceğim sizi seviyorum 💜

YAZ HEDEFLERİWhere stories live. Discover now