2

803 60 36
                                    


Ama efendim Bayan Potts-

Sana dediğimi yap Jarvis.

-

(Ve gerisini önceki bölümden okumuş olmalısınız, Pat küçük şeytan Pepper'ın yanında belirir bla bla bla.)

-

Bu bölüm biraz dram ağırlıklı olmuş olabilir, çünkü hikaye daha açılmadı, ama ilerleyen bölümlerde Tony ve Mey arasındaki bağ hakkında eğleneceğimize eminim İyi okumalar :)

-

"Pekala, annen hasta ve seni buraya bıraktı öyle mi?" Pepper başımızda dolanıp dururken küçük şeytanla göz göze geldik. yine o küçük iğrenç dilini çıkardı. Sakalımı ovuştururken aynı hareketi bende yaptım, Tabi ki de Pepper, beni gördü,

"Tony, çocuk oyunu mu bu, kes şunu." Çocuk oyunu mu? Bunu yanımdaki pembe ajana sormak lazım. 

"Pekala şimdi şöyle yapıyoruz." biranda ayağa kalktım.

"Sen şu küçük şe- tatlı şeyi giydiriyorsun ve eşyalarını Hazırlıyorsun. O sırada Jarvis bana bunun annesinin yerini buluyor ve götürüp onu anneciğine teslim ediyoruz." Küçük şeytan biranda kalkıp ayağımın üstünde zıplamaya başlayınca neye ugradığımı şaşırdım, üstelik kolumuda ısırıyordu. 

"Pepper, al şunu üstümden, Pepper, kime diyorum ben." Kollumu sallayıp onu ve onun salyalı pis dişini vucudumdan uzaklaştırmaya çalıştım fakat velet ısrarla kolumla birlikte savrulurken dişlerini çekmemişti tenimden.

"Mey, kes şunu, Mey!" sonunda Pepper onu benden uzaklaştırırken kolumu ovalayarak laboratuvara koştum.

"Tony Stark! Hemen buraya gel, bundan kaçamazsın!" 

gör bak nasıl kaçıyorum...

-

"Pekala biz Korbie Feige'e bakmıştık." 

Elinde sonunda kadınların dediği olmak zorundaydı öyle değil mi? Geldiğimiz hastane varoş mahallelerin birindeydi. Pek hijyenik bir yer olduğunu söyleyemem,, üstelik yanımda kanlı sargı bezini koluna bastırıp kırılmış dişleriyle bana sırıtan adamı gördükten sonra.

"Kendisi az önce ameliyata alınmak için 2. kata çıkartıldı."

"Teşekkürler." Pepper önde o küçük veledin elinden tutmuş bende arkalarında merdivenlere yöneldik. Jarvis'in çıkardığı taramaya göre bu kızın annesi muhtemelen çıktığım kadınlardan biri olabilirdi, ve yine muhtemel bu şeytan benim çocuğum olabilirdi.

"Tony, suratını söyle yapmayı keser misin?" 

Pekala, şuna her baktığımda yüzümde tiksinc bir ifade olduğunu hatırlatmama gerek yoktur umarım. Hey, ben Tony Stark'ım ve baba olmak hiçte bana göre değil.

2. kata ulaştığımızda Mey çığlık atarak koridora daldı. Koridorun en köşesindeki kadına koşup sarıldı. 

Ve işte orda. Korbie,

onu hatırlıyorum, 

2010, Fransa.

Tanrım, gerçekten de berbat görünüyordu. 

Çok hasta olmalı. 

Jarvis, hemen hasta bilgilerine ulaş. Ve en kısa zamanda onu buradan başka bir hastaneye geçirtmek için gerekli izinleri ayarla.

Emredersiniz efendim.

Korbie, Mey'den ayrıldıktan sonra zoraki bir gülümsemeyle bize döndü. Pepper boğazını temizledi. O da benimle aynı şeyleri düşünüyor olmalıydı. 

MEY » [Tony Stark] -ASKIDA-Where stories live. Discover now