Hfd 40 (einde)

817 17 5
                                    

Pov Tessa
15:56
1 jaar later

Ongeveer nu 10 maanden geleden kreeg ik te horen van de dokter dat ik zwanger was en er is in de 10 maanden nog wel is wat gebeurt zoals:

9 maanden Wout en ik vertelde het tegen de familie en mijn moeder viel flauw of:
8 maanden geleden Stan een nieuwe vriend van Wout kreeg te horen dat die ziek was.

6 maanden geleden is de oma van Wout plotseling overleden en kregen Wout en ik een grote ruzie maar toch won de liefde het zoals Wout het telkens zegt.

4 maanden geleden kreeg Thijs problemen met de politie omdat die ging auto rijden terwijl die dronken was en niet zo klein beetje.

3 maanden geleden Stan overleed aan zijn ziekte en Wout ging op reis omdat die weg wou hij had zogenaamd rust nodig.

2 weken geleden werd onze kleine Thijmen geboren hij is super lief en slaapt gelukkig heel veel. *media*

'Lieverd waar denk je aan?' 'niks hoor' zeg ik en geef Wout een kus 'tot vanavond' zegt Wout en ik knik en ga weer op bed liggen.

10 maanden geleden zat deze grote knul nog in mijn buik als eicel vroeger toen ik leerde van mijn biologie lerares dat vrouwen maar 1 keer in de maand ongesteld konden worden dacht ik altijd gelukkig maar nu ik terug kijk naar de 9 maanden niet ongesteld zijn was toch echt wel het fijnste wat een meisje kan hebben.

Stan was iemand die druk was maar het leek echt een broer voor Wout en hij was zo leuk met de kinderen het wag gewoon fantastisch tot dat Stan en Wout opeens weg waren ik heb Wout zovaak gebeld en hij kwam huilend thuis het was anders dan normaal.

De oma van Wout was net Wout alles goed geregeld willen hebben maar toch normaal kunnen doen Wout is van de nette regels en van de schoongemaakte huizen maar die oma was lief en ze was helemaal niet oud, Wout had zoveel verdriet toen hij die telefoontje kreeg van zijm vader en hij in huilen uit barste terwijl we een romantische film aan het kijken waren.

Thijmen is lief en klein en Kian en Hannah zijn dol op hem Kian heeft heel zijn klas kleine foto taartjes gegeven met een foto van Thijmen, Hannah had voor iedereen een cupcake met daarop hoera Thijmen is geboren met wit met blauwe muisje erop, Wout had het hele huis versierd en mijn moeder had de hele familie bij elkaar geroepen als surprise en het was een grote verassing toen ik thuis kwam en Elise is nu ook zwanger van haar 3 de kind.

'Mama' roept Hannah en ik schrik wakker uit mijn gedachtes 'ja?' 'Kian wil niet samen spelen' 'ga dan maar met je barbies spelen' zeg ik en draai mijzelf weer om 'slaaplekker' zgt Hannah en doet mijn slaapkamer deur weer dicht.

Thijs had het wel goed voor elkaar hij was dus met 2 liter te veel achter het stuur gaan zitten en heeft zich zelf helemaal in de problemen geholpen hij had dus een fietser aangereden en nog is een hele rij met bloempotten en toen bleek ook nog is dat die zijn auto kwijt was en rijbewijs en dat die een grote boeten moest betalen maar toen kwam de politie er dus achter dat hij van vroeger nog 14 boetes open had staan wat hem een totaal bedrag kosten van 5 duizend euro de vriendin van Thijs had het uitgemaakt en had haar ex opgebeld en was daarmee verder gegaan Thijs was er kapot van en heeft gewoon 4 maanden niks gedaan niet gewerkt niet naar de buitenwereld omgekeken alleen maar gehuild.

Wout is gewoon zonder iets door gezegt weg gegaan naar Australië hij belde een dag later op en zei dat die rust nodig had omdat Stan net overleden was, Elise was boos en ik had de zwaarste maand van de zwangerschap maar boos was ik pas toen die terug kwam en dat die eerst niks zei maar ging slapen, ik ben zelfs 1 week bij een hotel gaan slapen met de kinderen omdat Wout weer rust nodig had, hij heeft het moeilijk gehad maar ik ook en dat is iets wat hij niet begrijpt.

'Mama' gilt Hannah en ze opent weer mijn kamer deur 'wat?' 'Kian wil niet spelen' 'kom op dan speel je alleen' zeg ik en stap uit bed 'jij gaat op jou kamer spelen en Kian op de zijne en ik hoor jullie even 2 uur niet meer zowel gaan jullie allebei tegelijk met Thijmen naar bed' zeg ik boos en loop weer naar mijn kamer toe en sluit de deur dicht en ga weer liggen.

Hannah en Kian hadden het de laatste weken helemaal moeilijk ik was als maar thuis en heel snel boos maar Kian wist het nog van de zwangerschap van Hannah dat ik moe en niks kon doen waardoor ik boos werd want ik wil juist iets doe, Hannah vond het niet echt leuk dat ik niet meer kon spelen maar ik lag haar ook niet meer op bed waardoor ze slechter sliep, Kian wist wat ik had en snapte het ook maar hij vond het ook jammer dat ik minder met hem kon spelen, Wout die wou weer bijna weg gaan maar toen heeft die toch het goede ervan in gezien en is gebleven.

Wout en ik hadden een hele grote ruzie over alles, alles wat ons irriteerden aan elkaar zeiden we ook waardoor de ruzie groter werd en na een tijdje ben ik een paar nachten bij mijn moeder gaan slapen het was het beste want Wout miste mij zo erg dat die huilend naar mijn moeder kwam waardoor ik ook moest huilen.

Elise en Robin zijn gelukkig nog steeds bij elkaar ze zijn wel even uit elkaar geweest maar gelukkig hielden ze nog zoveel van elkaar dat ze bij elkaar bleven Elise is ook in verwachting van haar 3de kind en dat vind ze natuurlijk super leuk, mijn moeder had nog wel de twijfels over maar ze zei dat het het waard was.

Nou dit is ongeveer in de 10 maanden gebeurt 'we zien wel wat er komen gaat.'



Heyyy
Dit was het boek dan maar geen zorgen er komt een deel 2!!

Ik wil iedereen maar dan ook iedereen bedanken voor het lezen en stemmen op dit boek hopelijk was het de moeite waard en hebben jullie er veel plezier mee gehad!!

Dankjullie wel allemaal❤️

Xme

Badboy and badgirlWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu