Capitolul 14

208 12 3
                                    

-o saptamana mai tarziu-

Harry's pov.

  Era destul de intuneric in camera si un val de aer rece mi-a traversat spatele gol.Din reflex,am strans mai puternic corpul firav ce se ascundea in bratele mele si in patura pufoasa.Caldura ce o emana mi-a incalzit pieptul pe tot parcursul noptii si am preferat sa o infasor pe ea in patura prea mica pentru doua persoane.

 Dormea nestingherita ,pieptul ei ridicandu-se si coborand intr-un ritm constant.Prima noapte dupa foarte mult timp in care m-am odihnit mai mult decat as fi avut nevoie.Pace,asta era cuvantul ce invaluia camera.Pace si frig,as putea spune.

 Mi-am retras bratele astfel incat sa nu ii deranjez somnul.Un suspin a venit ca raspuns al gestului meu.Cu un ranjet m-am indreptat alene spre usa balconului pentru a o inchide.Inevitabil mi-am amintit cum am ajuns la ea in camera seara trecuta.Camera mea se afla la mansarda casei,este mult mai mare decat a ei insa se pare ca asta nu este un aspect care sa o deranjeze.Am refuzat prima data ca Jess sa goleasca mansarda doar pentru a-mi face mie loc.

 A fost destul de insistenta si radicala cand a afirmat ca nu pot impartii aceeasi camera cu Lenna si sa dorm in living ar fi foarte incomod.Nu am reusit sa aduc nimic din ce avea in vechea casa si asta pentru ca nu am mai trecut pe acolo de aproximativ o saptamana.Mansarda avea destule ferestre insa una din ele ducea pe acoperisul casei.Stiu ca suna aberant insa odata iesind pe acoperis aveam doua optiuni,ori sa ajung la balconul Lennei ori sa privesc stelele.

 Cea din urma m-a ajutat mult saptamana asta.Am stat foarte mult sa ma gandesc ce o sa fac mai departe cu viata mea si desigur cum o sa o scot la capat cu Lenna.Daca i-as fi spus acum o saptamana ce simt cu adevarat pentru ea acum,lucrurile ar fi stat cu totul diferit.Toata relatia noastra s-a schimbat la 90 de grade din seara in care am sarutat-o in masina.Am simtit cat de mult ma dorea si ea si cate sentimente se ascundeau in capul ei.Desigur ca am reusit sa stric absolut totul in drumul spre casa.

 *Flashback*

   -Harry?!...drumul a fost in mare parte tacut,probabil este rezultatul a ceea ce s-a intamplat mai devreme.

 -Da?...am preferat sa nu o privesc si sa ma axez mai tare ma drum.Nu voiam sa inceapa o discutie,din teama de a nu lasa nervozitatea sa strice ceva.Eram ingrijorat ca ea sa nu imi spuna ca regreta sarutul nostru,asta mi-ar taia aripile inca o data.

 -Ce simti pentru mine?Adica vreau sa stiu cum ma vezi tu...desi capul meu era inca in fata puteam sa vad cu coltul ochiului ca ea se uita la mine.

 -Tin la tine...atat am reusit sa spun,ceva greu ma apasa pe piept si imi bloca cuvintele.

 -Asta e bine.Pentru ca si eu tin la tine...un zambet i-a luminat fata si mi-ar fi placut sa ii fac o poza ca mai devreme.

 -Esti micuta si imi place sa te protejez,exact ca pe o sora mai mica...zambetul ei a palit ,din el ramanand o expresie neutra.

 Atunci am realizat cat de mult am gresit cand am spus asta,ce am vrut sa demonstrez?!Probabil lasitate pentru ca nu pot sa ii spun cu adevarat ce simt,sa ii zic ca daca nu o vad o zi sau daca nu ii aud vocea ma sting,sa stie ca ea este exact ca o telecomanda care aprinde toate luminiile din inima mea numai printr-un zambet,sa stie ca sunt atat de posesiv si temperamental pentru ca imi e ciuda ca m-am indragostit iremediabil de ea si ca altceva nu mai vad in viata mea si pentru ca a fost singura care mi-a oferit un umar pe care sa plang fara sa astepte ceva in schimb.

 -Exact,ca cei mai buni prieteni.Sunt sigura ca vom fi prieteni foarte buni mai ales ca vei sta in casa mea...asta nu poate sa fie adevarat.Ma asteptam sa reactioneze diferit,sa fie suparata sau macar nervoasa ca am spus asa ceva insa din nou pe chipul ei a aparut un zambet ,de data asta fals.Stiam ca am ranit-o si am incercat sa ii zambesc in semn de iertare.

Past Secrets (H.S. ff)Where stories live. Discover now