Capitolul 5

1.2K 94 8
                                    

*Perspectiva lui Jane*

Alergam intr-un suflet in camera lui Mary.Era intuneric in casa...abia de vedeai ceva!

*BUF*

-Auuu..!exclama Raymond.

-Ce ai mai facut,neghibule?spune eu dandu-mi ochii peste cap.

-Am alunecat pe ceva.*pipaie solul*Bleax!E sangeee!O SA MURIIIM!!

Inghit in sec si incerc sa vad de unde vin petele de sange.Veneau de la Mary din camera!

-Eu nu ma duc acolo!spune ragusit Raymond.

-Esti un fatalau!spun eu,impingandu-l pe podea.Voi intra singura.

Deschid usoor usa camerie...si o vad pe Mary zagand moarta in pad,tinandu-si ursuletul in mana.Se pare ca nu era o ''emoista'' asa rea...Cad in genunchi si incep iar sa plang.Lacrimile mele se inghiecau cu petele de sange de pe podea.Rayond intra si el in camera si ramane masca.

Ma uit catre pat.Langa ea Jeff statea ca o maimuta si radea ca prostul de noi care plangeam.Noroc ca Raymond nu l-a vazut....facea pe el.

I-au un cutit trantit la nimereala si-l arunc in locul unde se afla psihopatul

-MORI!tip eu.

Ma duc fugind acolo si era doar cutitul infipt in perete si langa un,bilet care spunea: ,,Ti-a placut cadoul meu,Jane?''

Atunci am facut un acces de furie si am rupt foaia.Ramond vine si ma linistete.Era confuz.El nu stia cine a putut face asta.Dar eu stiam.Vroiam sa spun cine e dar pur si simplu nu puteam!Parca cineva imi spunea sa tac si alt cineva imi spunea sa spun!

De afara se aud sirenele politiei.Cine a chemat politia?Imi atintesc priverea catre un pom in care era Jeff stand ca o maimuta cu telefonul la ureche.

Politaii intra si ne i-au la intrebari,crezand ca noi i-am omorat pe toti.Intr-un final le-am povestit toul.PAreau sa nu ne creada,dar intr-un final ne-au lasat in pace.A venit si abulanta care a luat cadavrele si pe noi crezand ca avem nevoie de ingrijiri medicale.

***

In spital am fost dusi in  saloane diferite.Eu am stat toata noaptea sama gandesc la familia noastra.Stai...ce familie?...

Ma gandeam la mama...o fire blanda si crijulie...niciodata nu ne-a lasat la greu.Era o femeie desteapta si destul de curajasa pentru varsta ei.Daca cineva se lega de noi,ea mereu ne lua apararea dar intr-un mod drept!

Tata...era dur mai ales cand te ratoiai la el si comentai.Dar imediat ce de ''mangaiai'' de el putin se inmuia ca un burete.

Si Mary,era genula ala de fata...emo,mereu plicitsita dar nu nebuna!Nu-si taia venele sau alte lucuri nebunesti.Era ea mai...retrasa dar imi dadea cea mai mare atentie din toata familia.

Dar ce sa ma mai framant?Nu-l mai am decat pe Raymond!Dar il iubesc in ciuda faptului ca eu cam fatalau.E fratele meu!

Usa care se intredeschide imi intrerupe gandurile...

*La inceput aceasta parte este putin inspirata din ,,Baiatul din vecini'' (recomand),pentru ca nu am mai avut asa multe idei si in plus se apropie scoala si trebuie sa ma pregatesc :)

Scuzati-mi greselile!

Pareri?

Like a killer...(Jeff the Killer Fan Fiction)Место, где живут истории. Откройте их для себя