1.Bölüm- karşılaşma

295 44 27
                                    

Multi-Rüzgar

Arkamdan seslenen Ceylin'i aldırmayarak yoluma devam ettim. Bugün okul çok sıkıcı "yeni şeyler istiyoruyum hayatımda" diye bağırdım içimden. Ama ne yazıkkı bu sesi dışarıya çıkarmadım.
Bizim grub karşıdaydı. Onların yanına hızlı adımlarla ilerlerken sınıflardan birinin kapıyı açmasıyla
Yere düştüm çantamdaki eşyalarım yere saçılmıştı. Çarpan çocuk bana hâlâ bana öküz öküz bakıyo çocuga
Sinir oldum. Okula yeni gelmişti herhalde ilk defa gördüm çünkü sınıflarımız karşı karşıydı. Bizimkiler çocuğa sinirli sinirli bakıyordu .
Can çocuga yumruk atacakken ben bagırdım. Nazlı çantamı toparladı. Ben halen çocugun yanında duruyordum. Arkamdan Ceylin belime atladı.Ben çocugun üzerine düştüm Ceylinde üzerime düştü bana çarpan öküzle aramızda 1cm yoktu. Kakacaktım ama Ceylin üzerimden kalkmıyordu. Oradan Can öksürdü. Ceylin ayağa kalkmıştı Ceyline elimden tut diye bağırdım . çünkü kendim kalkacak durumda
degildim. Ceylin elimden tuttu sürükledi. "Nereye gidiyoruz Ceylin" dedigimde "konuşacagız "dedi. Kantine geldigimizde "hadi ne söyleceksen söyle "dedim "başlıyorum" dedi."Gülce okula yeni bir çocuk gelmiş ve sen o çocugun üzerine düştün "dedi "eeee ne varmış bunda " dedim. Ceylin "kızım sen manyakmısın çocuk taş ve s'en. ....." derken ağzını elimle kapattım ve"SUS dedim. Kantinden büyük bir hışımla bizimkilerin yanına gittim. Oradan Nazlı "sen nereye"gittin dedi.
"

Hiç öyle Ceylin birşeyler dedi. "

*****
Derse girmedim. Okuldan hızlı adımlarla çıktım. Taksi bekliyordum omuzuma biri elini attı. Îçim titriyordu."selam " demesiyle arkama döndüm bugün üstüne düştügüm öküzdü. "Selam "dedim. Taksi beklemeye devam ediyordum bir anda yanıma bir taksi durdu el etmemiştim demekki öküz durdurmuştu. Öküz taksiye bindi."hadi sende gelsene " dedi. Bindim "nereye gidiyorsun dedi "....................."dedim."Aaaaa bende oraya gidiyorum. Eve gelene kadar hiç konuşmadım. Sonunda eve geldik parayı uzattım. Öküz o parayı eliyle bana ittirdi "Git sen kendi paranı öde "dedim. "Bizde öyle şey olmaz"dedi .Benim tarafımdaki kapayı açtı. Ne hadle benim tarafımdaki kapıyı açıyordu bide üstüme uzanıyordu. Benim üstüme uzanırken gıcık gıcık gülüyordu. Taksiden indim. "Saol"dedim

Aşk SaklanbacıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin