Kapitel 33

736 17 0
                                    

Molly's perspektiv
Vi satte oss i bilen och började köra mot restaurangen. "Borde vi berätta att vi vet?" frågade jag Kristian. "Nej! Vi måste se hur långt de kan gå" sa han och tittade på mig imellanåt. "Men vi måste ju berätta att vi vet att våra barn är tillsammans" sa jag och andades. "Det ska vi Molly,men inte än" sa han och log medans han tog min hand.

Kira's perspektiv
"Förhelvete sluta" skrattade jag fram imellanåt. Rickard sitter på mig och kittlar mig bara för jag kallade han tönt. "Säg att jag är världens bästa pojkvän då" sa han och fortsatte att kittla mig. "Aldrig" skrattade jag fram. "Okej då" sa han och fortsatte att kittla mig. "Okej okej,du är världens bästa pojkvän" sa jag och han slutade. Vi log sedan mot varandra och kysstes. "Molly" hörde jag en röst säga från hallen. Jag hoppade av soffan och gick till hallen och såg Sofia,min mammas kompis. "Hej Sofia! Mamma är inte hemma" sa jag och log. "Nehe,då kommer jag tillbaka senare" sa hon och log. Jag nickade och hon lämnade vårt hus. Jag stängde dörren och suckade av lättnad. Min mobil plingade till och det var ett sms från min kompis Maja.

Maja 15.37
"Hej! Jag har 2 Beyonce biljetter till ikväll men kan själv inte gå så undrar om du vill ha de gratis?

Kira 15.37
"OMGOMGOMG JAAAAAAA TACK DU ÄR BÄST"

Maja 15.37
" Haha,konserten börjar 20.00 så du kan hämta biljetterna hos mig vid 19.15 kanske?"

Kira 15.38
"Går skitbra! Ännu en gång,TACK"

Maja 15.38
"Varse<3"

Kira 15.39
"<3"

Jag la undan mobilen och började hoppa och jubla av glädje. "Vad är det?" frågade Rickard medans han stod lutad mot väggen. "Vi 2 ska se Beyonce ikväll" sa jag och började hoppa upp och ner igen. "Visst" sa han och kysste min hjässa. Jag tog min mobil igen och skrev ett sms till mamma.

Kira 15.40
"Hej mammis! Jag å Rickard fick 2 gratis biljetter till Beyonce ikväll klockan 20.00 och undrar om vi får gå"

Mamma 15.43
"Javisst! Var försiktiga bara! Vem fick du biljetterna av?"

Kira 15.44
"Maja! Och taaaaack!"

Mamma 15.46
"Varsågod! Skriv ett sms när ni är i arenan! Jag och Kristian kommer inte hem förräna om 3 dagar å ni vet vart pengarna finns,puss!"

Kira 15.49
"Puss!"

Jag la undan mobilen och berättade för  Rickard att vi sticker vid 19.00 till Maja.

Molly's perspektiv
"Vi kan hyra en privatdetektiv och se om någon händer på konserten" sa Kristian medans han skulle hitta vårt bord. "Bra idé! Jag har nummret till en" sa jag och knappade in koden på min telefon. Jag tryckte på namnet Micke som då var en privatdetektiv och ringde sedan han. "Tja! Det är Micke som snackar" sa han med ganska hög röst. "Hej,Molly här! Jag undrar om du skulle vilja göra mig en tjänst" sa jag med allvarlig röst.
Efter att jag förklarat att han ska spionera på barnen på konserten tackade han ja och vi la sedan på och jag fortsatte han en trevlig kväll med Kristian.

Förbjuden kärlekWhere stories live. Discover now