Hoofdstuk 9

142 8 1
                                    

Point of View Kaj

Ik kijk Amber glimlachend aan en pak haar hand. Het eten was echt superleuk! "Bedankt dat je me meevroeg Kaj, ik vond het echt superleuk." Mompelt ze. Ik glimlach opnieuw en stop met lopen. "Voor herhaling vatbaar?" "Zeker weten." Ze kijkt me aan en pakt mijn hand vast. "Ik hou van je Amber." Ze glimlacht. "Ik ook van jou Kaj." Ik druk mijn lippen op de hare en trek haar met mijn arm dichter naar me toe. Ze gaat erin mee en slaat haar armen om me heen.

Ik laat haar langzaam los en haal een pluk haar uit haar gezicht. "Lieve Amber mag ik jou mijn meisje noemen?" Ze bijt even op haar lip en een traan rolt over een wang als ze knikt. "Ja." Ik glimlach en veeg een traan van haar wang. "Ik hou van je Kaj." Ik druk nog een kus op haar wang en dan lopen er de bios in.

Point of View Fleur

Ik staar even naar mijn mobiel. Ik ben echt benieuwd hoe de date van Amber en Kaj gaat. Ik kijk op als mijn telefoon afgaat.

Samuel: Hey

Fleur: Hey Sam

Samuel: Uh heb je zin om mee uit te gaan?

Fleur: Uh ja is goed!

Samuel: Ik ben over een kwartier bij je kamer

Fleur: Is goed

Ik doe mijn telefoon weg en kleed me supersnel om. Ik pak net mijn spullen als de deur opengaat. "Hey." Ik draai me om en kijk Samuel aan. "Hey." "Je ziet er goed uit." Ik glimlach. "dankjewel." "Klaar om te gaan?" "Bijna 5 minuten." Samuel knikt en ik loop snel naar de badkamer. Ik pak mijn telefoon en app Amber.

Fleur: Amber! Samuel heeft me soort van me uit gevraagd wat moet ik doen? Xo

"Ga je mee naar het strand?" Vraagt Samuel als ik weer terug de kamer in kom. Ik knik. "Wat wil je daar doen dan?" "Gewoon lekker wandelen." "Goed plan." Samuel glimlach en slaat een arm om me heen. "Kunnen we heel even langs mijn huis?" "Wat wil je doen dan?" "Nee laat maar, het komt morgen wel." Samuel knikt en pakt zijn sleutels uit zijn zak. "Lets go."

Point of Vieuw Amber

"Babe?" Ik kijk op als Kaj mijn hand vast pakt. "Huh? Wat is er?" "Hoe vond je de film?" "Leuk!" Kaj knikt. "Ga je nog mee een ijsje eten?" Ik knik en loop achter Kaj aan terwijl ik mijn mobiel erbij pak.

Fleur: Amber! Samuel heeft me soort van me uit gevraagd wat moet ik doen? Xo

Amber: No stress! Gaat vanzelf !

Ik vergrendel mijn telefoon en doe hem weer weg. "Samuel heeft Fleur mee uitgevraagd." "Echt? Wat leuk!" Ik glimlach en knik. "Ik hoop dat het wat wordt tussen hun." Kaj knikt en drukt een kus op mijn wang.

Point of View Samuel

Fleur glimlach en haalt een hand door haar haar. "Kom je vaker op het strand?" Ik kijk Fleur even aan die haar hoofd schudt. "Jij wel toch?" Ik knik van wie heb je dat?" "Amber, dat zei ze tegen me." Ik knik. "Hoe is het met Amber?" "Geen idee, ik hoop dat haar date goed gaat." Ze kijkt me even aan. Ik kijk haar minachtend aan. "Date?" "Ja met Kaj, ze zijn uiteten en naar de bios." Samuel knikt. Zou je haar niet even bellen?" "Ik bel haar zo wel." Ik knik. "Kom we gaan naar beneden." Ze knikt en loop achter me aan. Ik kijk even naar Fleur terwijl ik van mijn over het zand loop. "Kan je het zien?" Vraagt ze opeens. Ik knik lachend. "Zeker." We lopen al een tijdje als ik plots blijf staan. "Praat Amber weleens over me?" Ik kijk even naar Fleur en zie haar met haar ogen rollen. Ze kijkt niet vrolijk en zucht even. "Waarom heb je mij eigenlijk meegevraagd?" Ik kijk haar even aan. "Ik wil je beter leren kennen, we zijn toch vrienden. Ze trekt haar wenkbrauw op en knikt dan. We lopen verder en Fleur is eigenlijk echt een leuks meisje! Ik luister naar haar verhalen en glimlach.

Ik bijt even op mijn lip en pak mijn telefoon erbij. Ik kijk even verbaasd op als Amber me een bericht heeft gestuurd of ik morgen weer naar het strand ga. "Samuel." Ik kijk op en draai me om. "Wacht even." . "Sam." "Wat?" "Ik begrijp niet waarom je mij mee vraagt terwijl je ten eerste niks van me wilt weten ten tweede alleen maar vragen over Amber stelt en ten derde je nu ook met Amber praat." Ik kijk haar verbaasd aan. "Amber appte mij hoor." Kaats ik terug. "Denk je echt dat je mij kan gebruiken?" "Wat? Ik gebruik je niet." "Nee daarom wil je normaal niks van me weten en nu Amber met Kaj date opeens wel." Ik rol even mijn ogen. "En wanneer was je van plan gewoon te zeggen dat je mij niet wilt?" "Zo zit het niet." "Je bent alleen maar bezig met Amber Samuel. Dan vind je mij dus niet leuk." Ik rol mijn ogen. "Hoe zou jij het vinden als jij iemand leuk vind en diegene praat alleen maar over je beste vriend. "Dat doet er niet toe, Amber is gewoon een vriendin waarbij ik alles kwijt kan. Ze zucht even. "T is gewoon lastig oke, Amber is mijn beste vriendin." Dat snap ik en het is ook niet mijn bedoeling om bewust over Amber te praten." Fleur knikt. "Ik moet gaan, zie ik je morgen?" Fleur rolt haar ogen.

''Je doet zo kinderachtig Samuel.'' ''Ik doe kinderachtig? Ik kan er niks aan doen dat jij verliefd op me bent. Ik hen je niet gevraagd om verliefd op me te worden en volgens mij heb ik je genoeg signalen gegeven! Je weet hoe ik ben en toch blijf je aandacht aan me besteden heb ik daarom gevraagd? Nee? Dus geef nu niet mij de schuld omdat jij je kansen verpest.'' Ik bijt even op mijn lip en loop dan richting de boulevard. Fuck ik wou helemaal niet zo bot doen tegen Fleur alleen ik weet gewoon niet hoe ik moet zeggen dat ik haar eigenlijk wel leuk vind..

My Enemy. Ft BbraveWhere stories live. Discover now