Hoofdstuk 4

74 2 0
                                    

9:00 uur: Eva heeft een lijstje gemaakt met babyspullen die ze nu willen ophalen, onderandere 3 bedjes en 3 babybadjes en nog meer van dit soort spullen. Dioni en Eva zitten in de auto onderweg naar de babywinkel. Dioni vraagt aan Eva:"Heb je het lijstje meegenomen, met spullen die we nodig hebben?" Eva zegt: "Ja die heb ik in mijn tas zitten".

Ze rijden naar de stad.

Als ze daar zijn aangekomen parkeert Dioni de auto op de parkeerplaats en dan stappen ze uit en lopen naar de babywinkel. Ze lopen naar binnen en kijken bij de kinderwagens. Er komt een medewerkster aan en ze vraagt:"Waar kan ik u mee helpen?" Dioni zegt:"Wij willen een kinderwagen voor een drieling."De medewerkster moet even slikken, maar laat dan toch een leuke kinderwagen zien." Helaas hebben we voor een drieling niet veel keuze." 

Nadat ze de kinderwagen hebben uitgekozen, zijn ze nog langs andere afdelingen met babybedjes en commodes en baby kleertjes gelopen. Eva kon het niet laten, om al vast wat kleertjes te kopen. Ook hebben ze nog wat flesjes, luiers en speelgoed gekocht. Ze hebben alles kunnen vinden, wat ze zochten en ze rekenen af en laden alles in de auto en dan rijden ze nog even naar een bouwmarkt waar ze verf en behang kopen. Als ze thuis zijn, laden ze alles uit en leggen het in de kamer naast de kamer die het moet worden. En Dioni zegt tegen Eva "morgen gaan we beginnen met de babykamer." Hij geeft Eva een zoen en zij zegt:"Ja, laten we dat maar doen, ik kan me nu nog goed bewegen, maar met een drieling weet je nooit hoe lang dit duurt." Eva heeft eten gemaakt en na het eten kijken ze nog even tv. Eva pakt een tijdschrift. Opeens ziet ze haar droomkamer. "Zo moet de babykamer worden!" 

Dioni en Eva zitten op de bank, als in één keer de telefoon van Dioni afgaat

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dioni en Eva zitten op de bank, als in één keer de telefoon van Dioni afgaat.Hij neemt de telefoon op en loopt naar de de gang, zodat Eva het niet mee krijgt en Eva vindt het maar gek. "Wat zou er aan de hand zijn?"

Bij Dioni ondertussen in de gang:

 Dioni: Hee wat is er aan de hand?

Kaj: Nee joh, alles is prima. Ze dachten dat de baby niet goed groeide, daarom hebben ze even een echo gemaakt en alles is super.  

Kaj : Hee, maar waar ik voor bel, we hebben te horen gekregen dat we morgen om 7 uur op het vliegveld worden verwacht.

 Dioni: Hé,  oké!, leuk! Maar gaan de meiden ook mee of blijven die thuis?

Kaj: Sorry maar die blijven thuis. Linda heeft er veel moeite mee, maar het is maar voor 5 dagen, geloof ik.

Dioni : Oké leuk, wel zin in, op zich. Ga zo mijn tas inpakken, dan al vast tot morgen.

Kaj: Tot morgen en veel succes!

DIoni legt de telefoon neer en loopt naar de kamer toe, waar Eva nog steeds op de bank zit. "Wie was dat": vraagt ze. "Ach, dat was Kaj"en hij loopt met  2 glazen icetea naar de bank en geeft er één aan Eva. "Waarom belde hij dan zo laat? Toch geen slecht nieuws?!" "Nee, nee alles was goed met de baby en hij had nog meer goed nieuws. Dioni zegt: "Ik weet niet zo goed hoe ik dit moet zeggen, maar morgen ga ik met de jongens, 5 dagen naar Curacao voor een optreden" Eva denkt even na en zegt dan:" Heel leuk voor jullie, dan moet de babykamer maar even wachten, of nee, ik begin gewoon zelf". Ze staat op en geeft Dioni een zoen op zijn mond. "Wat ben jij toch een stoere chick": zegt Dioni en rent achter haar aan de trap op.

  

Verliefd op een jongen uit een band 2 ft dioni en SamuelWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu