capitolul 2 -iubirea deja incepe

125 13 5
                                    

Heii...scuze ca capitolul 1 a fost mai scurt dar nu am avut imaginatie, promit ca in capitolele urmatoare o sa fie mai lungi..💖😘

Lectura placuta!


Si atunci sună clopotelul...

Intrasem in clasa... m-am asezat in banca si mi-am scos cărțile.. observ ca un baiat se uita atent la mine... si acel baiat era James .. Prima ora aveam sport. „Profa" nu venise ora asta asa ca mi-am pus capul pe banca si am adormit... atunci James a venit la mine la banca si mi-a spus:
-Buna!
-Buna!
-Imi poti da tema la română... nu am reţinut-o si apropo ma numesc James pe tine?
-Ivy ...Ivy ma numesc! Ii raspund fara niciun chef.Si tema la romana este sa faci un referat pe baza textului de la pagina 278.
- Ce nume frumos, la fel ca si tine! Multumesc , pentru temă alta data o sa fiu mai atent!
-Mda.. ii raspund cu un zambet fortat pe faţa mea si ciudat.

Si imi puse mana pe mana mea .Eu mi-o trasem ca imi era frica sa nu ma prinda prietena mea si sa creada altceva....eram numai noi doi in clasa asa ca ma ridic de pe scaun si merg catre usa, atunci James ma apuca de braţ si imi spuse incet la ureche „ imi dai numarul tau?" Il scriu pe o hartie ( ca sa ma lase in pace) si ma duc in curtea scolii la prietena mea.. nu ii spun nimic....Dupa ore , ma duc acasa... Ajung , salut si urc sus in camera mea dupa 5 minute mă sună cineva .. raspund si cine credeti ca era? Desigur James .
-Da James ..
-Alo..ce faci „ păpuşa "?
-Alo.. bine ( ma prefac ca nu am auzit nimic)..tu?
-Bine.. numa ce am ajuns acasa si am vrut sa te sun sa te scot la o intalnire.
-Hmm... nustiu ce sa zic nu ne cunoaştem.. si mno..
- Da stiu..si deaia as vrea sa te scot la o intalnire ca sa ne cunoastem mai bine..
-Hmm...Ok..accept!
- Bine..vin sa te i-au la ora 21:00 sa imi dai adresa unde sa vin.

Ii dau adresa si inchid... era ora 18:00 suficient timp incat sa ma aranjez..

Ma duc la dulap sa caut ceva cu care sa ma îmbrac ( stau aproape o ora ) si pana la urma am gasit un costum mulat de piele... care sa imi scoată in evidenţa sânii si talia ma machez cu un tuș negru cu un ruj rosu visiniu si cu un rimel,părul mi-l intind cu placa (la care stau aproape o ora jumate ) si mi-l las pe spate, imi i-au o jacheta neagra si ma duc jos sa imi caut cu ce sa ma incalţ..pana la urma imi iau o pereche de tocuri pana la genunchi din piele si il astept pe James...

Atunci sună la ușa ...ma duc deschid usa si el se uită foarte frumos la mine si imi spuse:
-.......

O Iubire CiudataUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum