Частина перша

367 13 2
                                    

Мій новий фф люблю вас)
-Мері ходімо,бо запізнимось-кричала я у весь голос!
Так доречі познайьомимось я Емма Гілберт,а там моя подруга Мерієм Уоліс ми народились у Лос-Анджелесі там вчилися разом,і тепер ми переїхали до Лондону навчатись в університеті.Тут ми познайьомились з Джеремі Уокманом з яким сильно подружились за останні 6 місяців навчання,зараз на дворі зима,а учора пішов сніг тому я загадала бажання Хотілось би потрапити на концерт One Direction,в третій раз
Так! Я вже була двічі на їхньому концерті,але була далеченько від сцени,а тепер хочу потрапити під самісіньку сцену,тому ми з Мері збираємо гроші на білети.
Ми живеми в гуртожитку,нам дуже пощастило гуртожиток великий,гарний,престижний ,ремонтований.Нам з Мерієм по 18,так ми повнолітнііі мене це дуже тішить!
- Йду Ем!-відповіла Мері.
Щодо зовнішнього вигляду
Мерієм вона висока(вище мене) ріст десь177-180см.,струнка дівчина з русявим волосям середньої довжини,але Мері фарбувала волосся в якийсь темно фіолетовий колір,та сперечатись не буду їй личить,ще її волосся трішки завивається,у неї темні очі,світло рожеві гарні губи,загалом красуня!
Щодо мене, то я невисоким зростом,темні карі очі,русяве пряме волосся, одним словом я маленька дівчинка,ріст мій десь 166приблизно!
Доречі йдемо ми на роботу,я ж казала що ми гроші збираємо на білети,нам залишилось трохи попрацювати і сума зібрана! Доречі працюємо ми як більшість студентів в кафе,але не зовсім в кафе,а в елітному ресторані. Запитаєте як ми і в елітному ресторані? А наш друг Джеремі він має зв'язки у цьому ресторані,так і притулив нас туди!
Ось ми в ресторані,наш босс- йього звуть Браян і він дуже любить нас...звісно як сестер!
-Мері та Ем ходіть сюди!
-так Браяне що сталось?
-і так з сьогоднішнього дня починається "сезон" зірок!
-тобто "сезон"зірок?
-так як у нас елітний ресторан в центрі Лондону,до нас мало звичайних людей ходе,зазвичай багатії або...
-зірки?-невпевнено запитала Емма
-молодець Ем,зірки,ось в зимовий та літній час найбільше тут зірок тому ви маєте знати як їх обслуговувати,ось декілька правил:
1)Ви не просите автографи,та селфі чи щось інакше!
2)ви не звертаєте увагу на те що вони зірки,а відноситесь як зі звичайними клієнтами але особливо!
Ось два самі головні правила! Все зрозуміло?
-так!-гукнула Мері з посмішкою на лиці
Сьогодні в кафе майже нікого не було,лише три пари заходило.Ось ресторан зачинився і ми вирушили переодягтись аби йти до гуртожитку. По дорозі до нас підійшов Джеремі
-Чого це ви так пізно тут ходите?
-з роботи йдемо!
-ходімо я вас проведу?
- як хочеш,ходімо!
Ми йшли і розмовляли про все підряд,і про "сезон"зірок теж
-я б хотіла щоб до нас в ресторан прийшов... Девід Бекхем!-сказала Мері
-обоснуй?-різко сказанув Джеремі
-ну він друг Гаррі,того йьому сподобається в нашому ресторані і він приведе сюди Гаррі-наче на одному диханні сказала Мері
-Якщо прийде не тіки Гаррі а й всі хлопці то я згодна-різко сказала я
-Гаррі сподобається тут і він приведе хлопців
І ми всі почали сміятись. Непомітивши як прийшли до гуртожитку ми попрощались і пішли спатки. Доречі в кімнаті живемо лише ми вдвох,бо дві дівчини які мали б жити тут з нами зняли квартиру,а інших так і не заселили нам ж краще вдвох весело,без інших! А Джеремі живе у власній квартирі біля університету. Ми прийняли душ і лягли обговорювати минувший день
-я рада що зірки відвідують наш ресторан,хоча буде весело якщо прийде наш кумир,а ми в університеті!
-Ех... і справді.Ооо ні,ми ж завтра не на роботі,а на навчанні?!
-Боже,а й справді,тоді давай спати!?
-ага

ОсобливіWhere stories live. Discover now