42

868 52 7
                                    


Nadat Jase zijn verhaal had gedaan hebben we nog even gepraat. De weken zijn voorbij gevlogen en Jase en ik hebben nog een aantal 'koffiedates' gehad, zoals hij ze zo mooi kan verwoorden. Ook al zijn het niet echt 'koffiedates' want ik drink thee en Jase drinkt meestal ice-tea.

Nu zaten we ook weer in het cafétje. Ik was er achter gekomen dat Jase een held is in openingszinnen.

"Heb je ook een naam of mag ik je de mijne noemen? Mag ik een kus lenen, ik beloof dat ik hem terug zal geven! Als je me niet ziet staan, ga ik wel zitten, als je me niet niet ziet zitten, ga ik wel liggen, als je me niet ziet liggen dan val je dus op me." Ik lag bijna op de grond van het lachen. Jase keek me triomfantelijk aan. "Die laatste had ik echt nog nóóit gehoord!" Terwijl ik nog aan het bijkomen was van mijn lachbui keek ik op mijn horloge. "Shit, het is al bijna half zes. Ik had beloofd te koken voor vanavond! Ik moet echt gaan."

Ik stond op, gaf Jase een kus op zijn wang, dit was een handeling die normaal werd gevonden na deze lange tijd dat we al 'koffiedates' hadden, en liep samen met Jase naar buiten. We moesten ieder een andere kant opdus ik stak de weg over zonder echt uit te kijken en het volgende moment hoorde ik een klap en werd alles zwart.

-----------

Vote en comment alsjeblieft!

The girl with the tattooWhere stories live. Discover now