Capitolu 7"Amenintari..."

792 43 0
                                    

Dau sa urc sus dar aud cum cineva bate la usa. Ma duc repede in bucatarie de unde iau un cutit. Il tin in spate si ma indrept catre usa. O deschid si....alarma falsa. Este baiatu cu posta cu un mare buchet de trandafiri rosii. :)) Cred ca saracu daca ma vedea cu cutitu in mana suna la spitalu de nebuni, dar mno...daca era un hot?
-Kacie Turrner? Ma intreaba baiatu.
-Aa da.
-Acestea sunt pentru dumneavoastra. Imi zice intinzandu.mi buchetul.
-Stiti cumva de la cine?
-Nu am voie sa dau detalii. Larevedere.
-Larevedere idiotule! Ii zic mai mult soptind ultimul cuvant. Inchid usa si il vad pe Christiam coborand somnoros in niste pantaloni scurti si fara tricou pe el.
-Oo...nu te mai potolesti cu surprizele nu?
-Oricat de mult mi.ar placea sa zic nu, astea nu's de la mine.
-Pai atunci de la ci....? Nu ma continui propozitia pentru ca, la jumatate, avea un biletel. Il iau in mana si il citesc cu voce tare:
"Trandafirii rosii pentru semnificarea razbunarii mele dulci . Am asteptat patru ani la rand sa.l distrug pe Christian dar vad ca a mai aparut o oferta chiar foarte "buna". Ce conteaza e sa va bucurati de aceste momente pentru ca vor fi ultimele. O sa va las inca o luna, doua pentru a va petrece ceva timp cu scumpa printesa a voastra. Stati calmi, fata voastra nu va fi pusa in pericol....dar, cred ca va ramane orfana. Biata de ea....v.ati chinuit degeaba sa o faceti pentru ca nu o sa mai aiba parinti. Simt cum deja victoria imi  trece prin vene cand voi va vedea plini de sange pe amandoi. Tic, tac, tic, tac...timpul trece indragostitilor.
                    Cu razbunare, Zack!"
-Al dracu dobitoc! Urla Christian spargand o vaza pe jos si luand un pistol indreptandu.se catre usa.
-Ce naiba faci? Ai inebunit?! Il intreb punandu.ma in fata lui.
-Sunt nebun daca vreau sa.l omor odata pentru totdeauna pe acel dobitoc?! Imi zice mai mult tipand.
-Nu poti asa pur si simplu!
-Vrei sa vezi? Imi zice indreptandu.se mai mult catre usa dar il opresc din nou.
-Christian, il vom omora toti ok? Nu esti doar tu implicat in asta ci si eu plus gasca, asa ca il vom omora ca intr.o echipa.
-Ok...scuze. Imi zice lipindu.si fruntea de a mea.
-In aceste doua luni ne vom antrena mai mult si vom petrece mai mult timp cu Anastasia ok?
-Nu o putem vedea.
-A spus ca nu va fi implicata.
-Si tu il crezi?
-Ma doare sufletul stiind ca copilul nostru este la un kilometru de noi iar eu nu o pot vedea doar din cauza unui retardat!
-Ai dreptate...dar ne jucam cu focul. Imi zice Christian nervos.
-Pai...daca tot ne jucam cu focul ar trebui ca Zack sa stea departe de mine pentru ca va arde pe rug daca se apropie de Anastasia!
-Parca prea periculoasa ai devenit.
-Zi.mi ca nu iti place! Ii spun luandu.i fata in palme si zambindu.i.
-Nu neg! Chiar ma omori!
-Asta se intampla daca imi arati tot felul de arme. Ii spun sarutandu.l cast pe buze. Acum...hai sa mancam impreuna iar apoi ma duci la facultate.
-Imi pare rau ingerasule dar nu pot sa iau masa cu tine. Trebuie sa plec acum la firma.
-A, nu.i nimic. Pa.
-Pa iubito! Imi zice sarutandu.ma parinteste.
Normal ca sunt suparata! De cand ne.am intemeiat o familie....mda...ce mai familie atunci cand nu iti poti vedea nici macar copilu din cauza unui maniac. Ideea e ca in ultimul timp este foarte opucat si nu mai apucam sa petrecem niciun pic de timp amandoi. Daca ma inseala?! Daca e cu vreo fufa acum si nu se duce la firma?! Am luat.o razna? Normal femeie nebuna! Stai sa ghicesc...constiinta?! Dap. Te prinzi repede. E na...zici tu? Acum mai taci dracu ca am o foame de urs. Nemancata logodnica mai are Christian! Poate vrei sa zbori pe geam! Sunt o constiinta! Daca vrei sa scapi de mine te poftesc pe geam!
Aoleu....dupa ce am mancat "singura" micul de jun, ma duc in camera de unde imi aleg o pereche de blugi negrii rupti, o bluza cu buricul gol neagra si un hanorac visiniu. Parul il leg intr.un coc neglijent si ma machiez strident. Cobor jos de unde imi iau geanta si cheile de la masina mea. Urc in ea si pornesc motorul.
In 10 minute ajung in curtea facultatii unde imi parchez masina si ies din ea. Observ cum baietii din grupa "baietii rai" se holbeaza la mine si incep sa fluiere. Eu ca o lady ce sunt le arat degetul mijlociu si imi vad de drum. Merg catre clasa si ii vad pe Sam si Layla stand de vorba.
-Hey gasca!
-Hello! Mai traiesti?(Sam)
-Ce vrei sa spui cu asta?! Intreb ingrijorata.
-Pai nu ai mai dat niciun mesaj, apel, nimic.
-Program incarcat. Deci...ce mai e nou?
-Aaa nimic.
-Ok?
***Dupa terminarea orelor ajung obosita acasa si surpriza...Christian nu e acasa. Il sun si vad ca imi zice apelatul nu poate fi contactat.
-Apelat la mata.n cur! Unde dracului e?! Oftez si ma arunc in pat. Incerc sa.mi inchid ochii dar imi ridic privirea catre tavan. Cat de frumos e....
***Stau de o ora uitandu.ma pe pereti gandindu.ma la Christian. O fi la mana lui Zack?! Daca i s.a intamplat ceva ?! Imi iau telefonul uitandu.ma la ceas si vad ca 00:12. Imi inchid ochii dar sunt intrerupta de sunetul usii trantite....
Va rog lasati cateva comentarii despre carte pentru a stii ce pareri aveti despre carte. Kiss💙

"The bad man..." (Volumul 2) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum