Záchrana? Tohle je spíš past

32 5 0
                                    

Pohled Sammy.....

Asi po týdnu příprav a soustavného přemlouvání, jsme konečně mohli vyrazit. Já sem našla nějaké zbraně pokud se teda tři kapesní nože a jeden boxer dají počítat jako zbraně, ale já to jako zbraně beru. Samson měl nože a já boxer. No tak vážně netušim jak to dopadne. Ale mám z toho blbej pocit. A když já mám blbej pocit něco se posere. 

Pohled Samsona.....

Už od rána byla taková divná. Hodně dlouho mě k tomu nutila, až jsem to už nevydržel a řekl jo. No, ten hajzlík když chce tak docílí svého hodně rychle. Ale to snad každá holka. Navíc mi to příde takové podezřelé. No každopádně se mi to prostě nelíbí. Stejně jako Filip sám. 

Na cestě

Jeli jsme dlouho. Na mapě jsme si našli kde jsme a kde by mělo být to místo. Přemejšlim jestli jsme někde neodbočili špatně, ale když se kouknu na Sammy jak strašně důležitě kouká do tý mapy, tak myslím že to nám nehrozí. 

Pohled Sammy.....

Myslim že jsme minuli zatáčku. Vim že by to pro Samsona bylo lepší, ale já tam prostě musím.

Po asi 20ti minutách

 JO! Tak jsme jeli správně. Už se tam rýsuje ta budova, ale počkat, neříkal Samson něco o autech? Mám ten divnej pocit že by tam měla nějaká bejt. No ale je tady taky nějaké mrtvolné ticho. Ano nelíbí se mi tady. Ani trochu se mi to nelíbí. 

Pohled Samsona.....

Když jsme se konečně vyhrabli z auta ještě jsem se ujistil že Sammy ví co má dělat. Pak jsme se už jen vydali do budovy. Sammy chtěla prozkoumat tu místnost kde jsme byli všichni tři zavření, ale po pěti minutách se vrátila s tím že tam nikdo není. No bylo mi to divné, ale šli jsme hledat dál. Po prozkoumání snad všech místností až na jednu jsem začal věřit že tam nikdo není. No ale když jsme nakoukli do té největší zažil jsem snad největší šok svého života. Na plátně tam promítali.....

Zdarec lidi tak po půl roce se vám tady znovu hlásím a předem říkám že tu kapitolu vydávám nerada, ale jelikož mě určitá osoba vydírá tak nemám jinou možnost. 

Vaše Coolerka

Sny nebo realita?Kde žijí příběhy. Začni objevovat