Twenty three x

1.8K 90 6
                                    

P.O.V. Ariana
Zuchtend stap ik uit bed. We gaan vandaag naar Parijs voor twee weken. Ik heb er totaal geen zin in en dat komt door Rein. Hij heeft niks meer gedaan. Hij heeft niks tegen me gezegd, hij heeft me zelfs niet durven aankijken! Er wordt gezegd dat hij er achter is gekomen dat ik niks heb gedaan en dat Shelley het was. Shelley! Ik dacht dat zij het er mee eens was dat Rein en ik zaten! Ik word er zo moe van, iedereen mag weg voor mijn part.

Ik doe mijn ochtendroutine en loop naar beneden. Mijn moeder zit aan de bar en glimlacht naar me. "Goedemorgen schat, heb je er zin in?" "Ja hoor." Lieg ik. Oké, ik lieg niet helemaal. Het wordt vast tof met Mila, Daan, Owen en Nils. Ik begin aan mijn ontbijt en knuffel nog even goed met Toulouse. Ik ga hem echt missen, mijn moeder natuurlijk ook hoor. Ik hoor de bel gaan en ren naar de voordeur. Ik geef Mila een dikke knuffel en laat haar binnen. Haar moeder brengt ons naar school, dan gaan we met de bus naar het vliegveld en dan, na een vliegreis, weer met de bus naar een hotel. Ik neem afscheid van mijn moeder en Toulouse en pak mijn spullen.

Parijs, hier komen we!

P.O.V. Rein
Zuchtend stap ik de bus uit. Ik kijk naar een groot hotel, ons hotel voor de komende twee weken. Ariana loopt het hotel in, samen met Mila. Volgens mij wil ze geen contact meer met me. En dat is volkomen begrijpelijk. Ik zucht, pak mijn spullen en loop achter Daan aan. Ik deel een kamer met hem en naast ons zitten Nils en Owen. Ik loop de kamer in, niet slecht!

Ik laat me op bed vallen en wrijf in mijn ogen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik laat me op bed vallen en wrijf in mijn ogen. "Gast, ga je mee het hotel verkennen?" Owen kijkt me aan. Ik knik, ik heb echt even afleiding nodig, want mijn gedachten gaan alleen maar naar Ariana. Ik bekijk mezelf even in de spiegel en loop dan de deur uit.

Net op het moment dat ik de deur uitloop, komt zij ook naar buiten. Onze blikken kruisen elkaar en ze loopt boos weg.

Dit worden 2 lange weken.

The cutest Badboy EVER {Voltooid}Where stories live. Discover now