Vélemény #11

499 17 1
                                    

Mivel nem írtad, hogy melyikről írjak, így e mellett döntöttem.

Üzenetek

By: warrior_to_warrior

A Kinézet:

Nem értem pontosan a könyv borítót. Semmi féle csukjás alak nincs a történetben és had emlékeztesselek arra, hogy nem egy horror történetet írsz, hanem egy szerelmeset.

A fejezetekhez pedig nyugodtan találhattál volna képeket. Temérdeknél is több fotó van a telefonról vagy arról, hogy valaki telefonozik.

6/10

A Történet:

Hope titkos üzeneteket kap. Az ismeretlen ismeri, tudja ki Hope és ezt ki is használja.

"Ismeretlen szám: Szia:)"

Hát mit ne mondjak, írhattál volna több dolgot is bevezetőnek. Mint például ki az a Hope; hány éves egyeltalán; hol lakik; kivel lakik; kicsit a személyiségéről; csak hogy jobban megismerjük. Merthogy nekem most egy teljesen idegen lány volt még a teljes nevét sem tudom.

Ezek az üzenetes blogok, ha nincsenek jól megírva értelmetlenek. Hiszen egy normális ember nem hadja, hogy zaklassák SMS-en keresztül, hanem szól egy felnőtnek vagy ha már egyedül él elmegy a rendőrségre. Kérlek, ha veletek is ilyan történeik, ti is osszátok meg egy felnőttel vagy egy rendőrrel. Hiszen ebben a történetben Hope nem is szerette az ismeretlent, de azért hagyta magát. Ez olyan hülyeség.

7/10

A Helyesírás:

Nem arról van szó, hogy nem jó a helyesírásod, hanem rossz helyre nyomsz. Azaz nem olvasod át. hibákat, hogy az "e" helyett "w"-t nyomsz észre lehet venni, de csak akkor, ha átolvasod.

8/10

Összegezés:

A hibákon kívül nem volt rossz. Ez volt a legszimpatikusabb, így ezt választottam, ha nem baj. Javítani tudsz rajta, ha átolvasod. Ez mindennek a kulcsa.

21/30

Wattpad Kritika  [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now