Část 22.

1.1K 40 13
                                    

Jo,rozhodla jsem se,že už přidám část :DDDDD

That should be me-Justin Bieber nebo As long as you love me-Justin Bieber

KATIE: 

Stála jsem tam mezi futry jak přikovaná a nedokázala jsem se pohnout. Mé srdce vynechalo jeden úder a dech se mi zadrhl. Mozek mi přestal pracovat a já jen němě zírala na pokoj zející prázdnotou. Ruku jsem dala dolů z kliky a ramenem se opřela o futro. Přerývavě jsem dýchala a v hlavě se mi začaly tvořit různé představy o tom,kde je.

Někdo si stoupnul vedle mě a když jsem otočila hlavu,všimla jsem si,že je to Jimmy. Stejně jako já se díval na pokoj zející práznotou.

,,Kde je?" Stále jsem se na něj dívala a na prázno polkla. Pohled odtrhl od uklizeného pokoje a námiřil ho na mě

,,Proč jsi tady?"

,,Kde je?!" Lehce jsem vykřikla,protože jen tohle pro mě bylo právě teď důležité

,,Na Vánoce jel domů" 

Vydechla jsem,ruku si dala před oči a po futrech se svezla dolů na podlahu. V sedě jsem si ruce dala na obličej a lehce se zasmála.

,,Ovšem,zmiňoval něco o tom,že se už možná nevrátí" Odtrhla jsem ruce od obličeje a viděla před sebou dosedajícího Jimmyho

,,Jak,že se jako nevrátí?"

,,Že už sem prostě nikdy víc nepřijede" 

Tupě jsem na něj zírala. Nemohla jsem tomu uvěřit. Vyšvihla jsem se na nohy a vešla do Justinova pokoje. Stále to tu po něm vonělo. Přešla jsem ke skříni a otevřela ji. Prázdno. Šuplíky. Prázdno. Police. Prázdno. Jako v tranzu jsem došla na postel a prkenně si na ni sedla. Zírala jsem před sebe a do očí se mi draly slzy.Jimmy přišel ke mě a sedl si.

,,Hele Katie,nechceš mi něco říct?"

Hlavu jsem obrátila na Jimmyho a dívala se na něj. Po chvilce se přisunul ke mě a obejmul mě kolem ramen. Hlavu jsem si zabořila do jeho ramene a obejmula ho. Jimmyho právě teď bude čekat úloha vrby.

JIMMY: 

Trpělivě jsem naslouchal příběhu Katie a Justina. Od samého začátku až do konce. Bolelo mě,když jsem viděl,že z úsměvu ze vzpomínek se Katie najednou zamračila a z očí se jí vyvalily slzy. Při posledním slově o dnešním dnu a o tom,jak dostala od něj dárek se chytla za klíč,který ji visel na krku. Klíč k jeho srdci. 

,,Proč jsi teď tady Katie?"

Šokovaně se na mě podívala.

,,No,vždyť je to jasné. Já jsem přišla,protože....no,vlastně....já jsem tady...nevím"

Poraženecky svěsila ramena a podívala se do země.

,,Nevím,proč jsem tady"

Podívala se na mě a porozhlédla se po pokoji.

,,Děkuju,že jsi tu pro mě byl,ale už asi půjdu" 

Silně mě obejmula,vstanula a vydala se ke dveřím.

,,Miluješ ho?"

Zastavila se a pomalu se na mě otočila. Do očí se jí znovu nahrnuly slzy.

,,Nemám nejmenší tušení,pro koho mi právě teď srdce tluče"

Řekla,otočila se a ztratila se mi z očí. Vstal jsem tedy z Justinovy postele a přešel do svého pokoje. Ze stolu jsem sebral mobil a vytočil Emily.

,,Ano lásko?" Po pár sekundách se ozval sladký hlas

,,Ahoj zlato. Máme menší problém...Teda,co to plácám. Máme problém ohlašující zemětřesení"

JUSTIN: 

Ráno mě probudil melodický hlas hlásající ranní budíček. Alice seděla na posteli a prozpěvovala Vstávej bráško Justine. Prohrábl jsem si vlasy,otevřel oči a pomalu si sedl na posteli. Alice se přemístila na mé nohy a přitiskla se ke mě.

,,Moc moc moc jsi mi chyběl bráško" 

Usmál jsem se a objal ji.

,,Ty mě taky beruško" 

Řekl jsem a políbil ji do vlasů. Ještě víc mě sevřela v objetí a pak se ode mě odtáhla. Usmála se na mě a oznámila mi snídani. Slezla tedy a čekala na mě,až se vyhrabu z postele. Stáhl jsem si peřinu z těla a stoup si na nohy. Alice mě vzala za ruku a spolu jsme sešli dolů do jídelny na společnou tradiční snídani.

Usedli jsme ke stolu a dali se do jídla. Alice si přes noc asi připravila otázky,takže jen co jsme dosedli se mě začala ptát. Po páté otázce se naši začali smát a Alice se urazila a byla stále uražená,dokud jsem ji neobjal a řekl,že je to v pořádku. Ovšem,jen stěží jsem přitom zadržoval smích.

Po cca hodině a půl jsem šel nahoru do schodů se smíchem. Neustále jsem se smál tomu,jak k nám chodily návštěvy jen aby se na mě podívali a aby se ptali na Anglii a jejich zvyky. Nebo těch telefonátů,kolik bylo. Neuvěřitelné,hah. Myslím,že jsem právě teď našel pár způsobů,jak si najít přátele...

Ahoj,jsem Justin a byl jsem v Anglii. Kdo se teda semnou teď bude bavit? Hahaha

Vešel jsem do pokoje a svalil se na postel. Neustále jsem se smál všemu,co se dnes stalo. Prohrábl jsem si vlasy a koukl se na noční stolek. Sebral jsem z něj mobil a posadil se. Zapl jsem kameru a začal se natáčet.

,,Ahoj Jimmy. Hah. Chtěl jsem ti jen popřát Veselé Vánoce,spoustu dárků a tak,však to znáš,heh. Mimochodem,pozdrav rodiče a ségru. Ale,přišel jsem na dobrou věc. Když jsi byl v Anglii a pak přijedeš domů,naráz máš 500 miliónů přátel,kteří chtějí vědět,jaké to tam bylo a že by tam chtěli taky. Háá,takže si to užij!"

Vypl jsem kameru a videozáznam poslal Jimmymu ve zprávě. Na oplátku mi přišel obrázek Jimmyho s popisem Crazy man. Zasmál jsem se,mobil položil na stůl a lehl si.

Zavřel jsem oči a mobil mi zavrněl na stole. Při vzpomínce na Jimmyho obrázek jsem se zasmál a řekl si,co zapomněl. Otevřel jsem mobil a chystal jsem se přečíst si tu zprávu. Ovšem,po přečtení se mi začaly klepat ruce a mobil jsem opustil na zem.

ALICE: 

,,Bráško,máš prý jít-" 

Vešla jsem do pokoje,ale místo toho vždy usměvavého brášku jsem viděla na posteli ležícího vyklepaného kluka,kterého neznám.

,,Co se stalo Justine?" 

Jen zavrtěl hlavu a zamumlal,že to bude v pořádku a že za chvíli přijde,že mám jít pryč. Zavrtěla jsem hlavou a pohled mi padl na rozsvícený mobil na zemi. Přešla jsem k němu a dřepla si na zem. Vzala jsem do ruky mobil a viděla na displeji zprávu.

,,Klíč visí na krku,tvoji vůni cítím,ale ty nikde. Šťastné a Veselé Vánoce. Kate.."

Věnování pro Shawty201 a anysvickova :* ♥ Pac a pusu..

NoviceWhere stories live. Discover now