Kapitola 13

686 58 0
                                    

Louis:
Když jsem se ráno vzbudil v Harryho náruči, musel sem se pousmát. Včera to byl dokonalý den. Tak moc sem si ho užil. Rozhodnu se podívat na budík, kde mě zarazí čas. Je teprve sedm hodin ráno. To rozhodnem vstávat v sobotu nebudu. Přitulím se k Harrymu a opět usnu.

~

Vzbudil jsem, když jsem cítil kolem sebe chladno. Otevřu oči a vidím prázdnou druhou půlku postele. Maličko jsem se bál, že šel Harry zase do práce, ale když se otevřeli dveře do ložnice a Harry vešel i s tácem se snídaní. Na tváři se mi objevil úsměv a já se hned na posteli posadil. ,,Dobré ráno lásko" usmál jsem se. ,,Dobré ráno broučku. Jak jsi se vyspinkal?"  Políbil mě a položil mi tác s jídlem do klína. ,,Dobře a ty?" pohladil jsem ho po ruce, když se posadil vedle mě na postel. ,,Také. Teď se napapej lásko. Mám pro tebe překvapení" záhadně se na mě usměje a já se rychle napapám s zároveň nakrmím i Harryho, protože jsem nemohl dopustit, že by mu pa kručelo v bříšku.

~

Rychle jsme se spolu vysprchovali a teď sedím na gauči a čekám, až mi Harry řekne, co pro mě má za překvapení. ,,Harry! Tak už mi ho prosím prozraď. Prosííím" jsem děsně nedočkavý a netrpělivý.
,,Dobře lásko. Takže měli by jsme si jít co nejdříve zabalit, protože odpoledne odlítáme na celý měsíc na Maledivy." Zářivě se na mě usměje a já otevřu pusu dokořán. ,,To opravdu?!" radostně vykřiknu a když mi Harry přikývne, hned ho obejmu a políbím. Nakonec běžím do ložnice, kde si sundám kufr a začnu balit jak mě tak Harrymu. Jsem šťastný, že budeme celičký měsíc spolu. Jen já a Harry. ,,To jsem rád, že se takhle těšíš" usmívá se na mě.
,,Lásko já se sice těším na tu dovolenou, ale víc než na to místo se těším, že my dva budeme celý měsíc sami spolu" usmívám se a obejmu ho.

~

Tlačím před sebou kufr a v druhé ruce mám vodítko s Honey. Na tváři mám šťastný úsměv a kolem pasu mě objímá Harryho paže. Jdeme k našemu gatu a čekáme, až nás pustí na palubu. Díky tomu, že nám Harry koupil letenky s první třídou, tak jsme šli téměř okamžitě. Harry mi pomohl dát příruční zavazadlo nahoru do té schránky. Pak si sedneme a Harry si mě k sobě přitulí, jak jen to lze. Doufám, že ten let nebude únavný a moc dlouhý.

~

Jsme někde v první třetině letu a já sleduju seriál na netflixu. Harry má položenou ruku na mém koleni a čte si nějaký časopis. Bohužel pro mě, byl let nudný. Odepnul jsem si pás a zvednul se. Harry na mě hodil zmatený pohled, ale když jsem obešel sedačky a sednul si jeho klína, usmál se a objal mě. ,,Nudíš se lásko?" Pohladil mě po tváři a políbil. Já jen přikývl a zabořil si hlavu do jeho krku a spokojeně nasál jeho vůni. Harry naopak začal čichat ke značce našeho spojení. Zčervenal jsem, jelikož je to hodně intimní a zároveň jsem ten pocit miloval. Začal mě hladit po zadečku a já spokojeně vrněl. Aby jste chápali. Miluju Harryho ruce a když mi hladí zadeček, je to super příjemné a vždy si to moc užívám. ,,Harry? Myslíš, že by jsi mi až budeme na místě dal masáž zad?" Koukám se na něj a mrkám očkama. Vím totiž, že těm Harry nikdy neodolá. ,,To víš, že ano lásko"
Usmívám se. ,,Děkuju lásko" políbím ho a víc se na něj natisknu.

~

Někdy v půlce letu nám donesli jídlo, které jsme si objednali a já se s chutí a hladovým žaludkem do toho pustil. Bylo to výborné. Oba jsme si s Harrym dali hovězí steak. Dříve jsem tohle nejedl, ale od té doby, co jsem s Harrym, jsem se takové věci jíst naučil. Spokojeně jsem spapal svou porci a nakonec, když letuška odnesla prázdný talíř, schoulil jsem se do klubíčka a vyčerpaně usnůl. Také už bylo na čase. Bylo už skoro deset večer. Zdál se mi moc krásný sen. V tom snu jsme byli s Harrym už na dovolené na pláži. Honey tam radostně pobíhala a vesele štěkala. Já byl šťastný a moje láska taky. Objímal mě kolem pasu a do ucha šeptal zamilovaná slůvka a hladil mě po bříšku a žebrech. Já se jen šťastně usmíval a užíval si to. Najednou jsem se však probudil na jemné doteky na tváři. Zmateně jsem zamrkal a uviděl jsem Harryho. ,,Jsme tady lásko. Vstáváme a jdeme ven pojď" měl v ruce už i náš menší kufr a vodítko s Honey, kterou nám museli přivést, ještě když jsem spal. Byla v psím koutku. Odpoutal jsem se a vstal. Vzal si pár svých věcí s vydal se za Harrym. Ten mi předal vodítko a propletl si se mnou prsty.

~

Když jsme si vyzvedli naše kufry, šli jsme k limuzíně, kterou nám asi Harry objednal. Řidič si od nás převzal kufry a my si šli i s Honey sednout. Harry nám nalil sklenku šampaňského a přidal k tomu jahůdku. Přiťukli jsme si s řidič vyjel. Už jsem se nemohl dočkat, až budeme v resortu. Po asi půl hodince příjemné cesty, jsme zastavili a já hned i s Honey vystoupil. Pusu jsem otevřel dokořán. Bylo to tu nádherné. V dálce byli vidět bungalovi a také mám pocit, že jsem viděl houpací síť. Hned k nám přiběhl kurýr a vzal si naše kufry a poté nás hned vedl do naše bungalovu. Myslel jsem si, že jdeme k těm, které jsem viděl, ale opak. Měli jsme pomalu polovinu pláže sami pro sebe. A na molu byl jen náš bungalov. Bylo to zde úchvatný. ,,Lásko to je dokonalé" přitáhl jsem si ho do polibku. Harry obmotal kolem mého pasu svě ruce a víc si mě na sebe natiskl. ,,Jsem rád, že se ti tu líbí lásko. Chtěl jsem pro svéhi chlapce jen to nejlepší" hladil mě. ,,I tak lásko. Muselo to být hrozně moc drahé. Neměl jsi zs to tolik platit" potichu jsem si povzdechl. ,,Tak drahé to nebylo. Věř mi babe. Kdybych teď hned seknul z prací, pořád bych si mohl dovolit takovouhle dovolenou asi na 5 let nepřetržitě. A já rozhodně s prací nekončím. Jen si ji lépe rozvrhnu, abych svého miláčka nezanedbával. A celý tenhle měsíc je jen náš. Nebi tedy ono to výchází o něco více než měsíc, ale to ti myslím nevadí, že?" Nemohl jsem tomu uvěřit. Jen jsem přikývl a znovu ho políbil. Po chvilce jsme se od sebe odtáhli a šli jsme si prohlédnout náš bungalov. Byl jedním slovem dokonalý. Honey se hned rozběhla do pelíšku, který byl u zdi. Já se posadil na postel a zkousnul jsem si ret. Harry se nade mě nahnul a začal mě líbat. Spokojeně jsem spolupracoval a začal jsem mu vyslékat tričko. Povalil jsem ho pod sebe a začal mu dávat polibky kolem bradavek, až jsem přešel k jeho pupíku a začal mu stahovat kalhoty. Když byl Harry nakonec již kompletně nahý, přetočil mě pod sebe a naopak on vyslékl mě. Jemně do mě vnikl dvěma svými prsty a jemně mě s nimi připravoval. Já jsem sténal do jeho rtů a snažil se spolupracovat. Nakonec do mě vnikl a začal přirážet. Vzdychal jsem jeho jméno na celý bungalov a byl jsem opravdu rád, že zde nikdo v naší blízkosti. Ruce jsem dal Harrymu na záda a užíval si jeho přírazy. Omylem jsem mu tam udělal i maličké rýhy a po chvilce jsem se udělal si na břiško a tím se automaticky stáhl kolem Harryho, kterým pomalu až zakřičel mé jméno a vyvrcholil do mě. Moc dobře vím, že jsme s Harrym při sexu velice hluční a to je asi i důvod, proč jsme takto oddělení. Harry se spokojeně svalil vedle mě a přitáhl si mě do náruče. S úsměvem jsem se k němu přitulil a pomalu usínal. Bylo teprve 5 ráno a my byli oba hodně po tak náročném letu unavení a ten sex tomu jen pomohl. Oba jsme vytuhli.

~

První jsem se probudil já s to kolem 9 ráno. Spokojeně jsem se protáhl a pohladil Harryho po nahých a jemně poškrábaných zádech. Dal jsem mu pusu na odhalené rameno a šel do koupelny, abych si dal sprchu. Koupelna si zase pomalu vyrazila dech. Byla nádherná. Začal jsem se sprchovat a najednou se kolem mě obmotali dvě obrovské ruce. Šťastně jsem se usmál a nechal se políbit na krk. ,,Dobré ráno lásko" pohladím ho po ruce. ,,Mmmh i tobě beruško. Jsi tak krásný baby" zamručel mi do krku a natiskl se svým penisem na můj zadeček.  Najednou mi zakručelo v bříšku a Harry se zasmál. Políbil mě na rameno ,,Jdu nám objednat snídani baby" usměju se na něj. ,,Dobře lásko" vypnu vodu a převezmu si od Harryho ručník, který mi podával a osušil jsem se. Mezitím Harry odešel do ložnice a objednal nám snídani. Já se usmíval a vydal se s úsměvem na tváři za ním.

______________________________
Ahoj! Doufám, že se vám kapitola líbila. Má skoro 1500 slov jako menší náhrada za to dlouhé čekání. 😍❤️

Vote a komment velice potěší ❤️.

All the love,
Vaše K.

Ps. STAY SAFE! ❤️🌹

The Accident Changed My Life|| LSWhere stories live. Discover now