5. Bölüm

37.8K 378 182
                                    

Tuğçe hızlıca beni süsledi saçlarımı düzleştirdi ufak bir makyaj yaptı ve kan kırmızı renginde bir gecelik giydirdi . Gecelik haddinden kısaydı ve buda beni utandırdı.

"Lütfen ben bunu giymem ... çok kısa "
"Ben bunun daha kısalarını giydim tatlım alışırsın . "

Dedi göz kırparak .

"Hiçbir zaman alışmıycam ben buraya ayit değilim "

Dedim ve o sırada korumalar geldi. Beni iki kolumdan tutarak 1 kat yukarımızdaki kata yani 6. Kata çıkardı . Ve genç adamın kapısının önüne bıraktılar . Girmemekte kararlıydım ve girmeyecektim, tam kaçmayı planlarken önümde durduğum kapı açıldı ve bu gün takım elbise ile gördüğüm adam şimdi tişört eşortman duruyordu . Ve bu doğallığı onu dahada yakışıklı yapıyordu .

"Gelsene " dedi Genç adam benim gelmediğimi görünce kollarımdan tutup içeriye aldı . Oda tuğçenin odasına göre farklıydı. Daha geniş ve daha ferahtı odaya en çok gri ve beyaz tonları hakim ediyordu. Adam beni yatağa otutturdu , bende oturmak zorunda kaldım tabi onun zoruyla .
Hızlıca elini çeneme getirdi ve kendine yakınlaştırarak sert bir şekilde dudağını dudağıma yapıştırdı . Bir anda ürperdim , diliyle ağzımı araladı ve içinde gezintiye çıktı sonra beni kendinden yavaşça ayırdı soluk soluğa kalmışken bir anda konuştu

" Enfes bir dudakların var Nehir "

Küçük Fahişe Where stories live. Discover now