eight

3.2K 327 60
                                    

jimin
jimin sabah okula yürüyerek gitmeyi tercih etmişti. jungkook'u görmek istemiyordu ve onu görünce nasıl davranacağını bilmiyordu.

eninde sonunda jungkook'u görecekti fakat şimdi görmek için hazır değildi.


jungkook
jungkook sabah jimin'in suratına nasıl bakacağını düşünüyordu. sanki ihanet etmiş gibi hissediyordu. 'sen öpmedin, yoongi seni öptü.' diyen iç sesine hak verip başındaki düşünceleri attı.

otobüs geldiğinde tekrar heyecanlanmıştı fakat otobüse bindiğinde jimin'in her zaman oturduğu yerde olmadığını fark etti.

görmüş olabileceğinden endişelense de belki yine uyuyakalmıştır diye düşünerek jimin'in boş olan yerine geçti.


jimin
jimin okula girdiğinde direkt yanına sınıf arkadaşı taehyung gelmişti.

her ne kadar ittirmeye çalışsa da normalde sırnaşık biri olan taehyung, jimin'e daha fazla sırnaşıyordu.

artık yorulup taehyung'u ittirmeyi bıraktığında, taehyung jimin'e sarılıyor ve yanaklarını mıncıklıyordu.

jimin bu hallerini neyse ki kimsenin görmediğini düşünüp rahatlasa da kapıdan onları izleyen jungkook vardı. ve jimin jungkook'u fark ettiğinde çok geçti.



jungkook
jungkook okula gittiğinde jimin'in okulda olup olmadığını merak ettiğinden jimin'in arkadaşlarından ders programını almış sınıfları dolaşıyordu.

ingilizce sınıfının önüne geldiğinde içerden jimin ve bir çocuğun sesini duymayı hiç beklemiyordu. kafasını uzattığında ise jimin'in baygınca baktığını, ilk aşkının ise şuanki hoşlandığı çocuğa sarılıp yanaklarını sıktığını gördü.

şaşkınlığından dolayı hareket etmeyip hala durduğu kapı ağzından onları izlerken jimin'le gözgöze gelmesi içindeki birkaç parçayı sızlattı.

gözlerinde neredeyse düşmekte olan yaşlarla beraber koşarken arkasından bağıran jimin'i umursamadı. ve yangın merdivenlerine doğru ilerlemeye devam etti.

***
oh oh olaylar olaylarrr

kontrol de etmedim hatam varsa affola

bus || jikook ✓Where stories live. Discover now