♧12♧

833 52 9
                                    

'Ik, em,' stotterd hij. Ik pak gerustellend zijn hand.
'Ik ben een........'

POV Rachel

'Ik ben een,' zegt hij maar word onderbroken door gegrom. Ik kijk geschokken op. Een paar wolven lopen uit de bosjes. Ze kijken me kwaad aan. Ik verschuil me achter Alex. 'Jongens, kappen nou. Jullie maken haar bang.' Grinnikt Alex. Ik kijk hem verbaast aan. De wolven lopen op ons af en komen bij ons liggen. "Wat doe je bij die tut?" Hoor ik een donker bruine wolf vragen.
'Ik ben geen tut.' Zeg ik beledigt. "Hoe weet die tut nou weer wat ik zeg?" 'Ik zei! Ik ben geen tut! En ik kan je gewoon horen hoor.' Zeg ik nog beledigt. "Aparte t....." 'Waag het niet om me tut te noemen.' Sis ik naar hem. "Tut." Zegt de wolf grijnzend. 'Oke, klaar nu.' Zeg ik en spring in een verrassings aanval boven op de wolf. Ik tackel hem met gemak. Ik hoor Alex lachen. 'Ben je nou serious getackelt door Rachel?' Lacht hij. De wolf gromt. "Jij vervelende tut." Zegt hij. 'KAP MET ME ZO NOEMEN!' Roep ik kwaad/schel en hou hem stevig vast. We rollen samen over de grond. Dit keer eindigt hij boven me. "Waarom lees je mijn gedachten?" Gromt hij. Ik kijk hem verbaast aan. 'Lees ik jou gedachten?' Vraag ik. 'Ga van haar af Micheal.' Zucht Alex. Micheal luistert niet. Nu word ik boos. 'Ga. Van. Me. Af!' Sis ik kwaad. Ik voel een rode waas voor mijn ogen komen. Als ik alles weer ziet, ziet ik Micheal op de grond liggen. 'W-wat is er gebeurt?' Vraag ik. De wolven kijken me verbaast aan en grommen naar me. Ik merk nu pas dat Alex zijn armen om me heen geslagen heb.
'Kom, we gaan.' Zegt hij en verandert in zijn wolf. Ik klim op zijn rug en hij begint te rennen.
We gaan al best snel en ik geniet van de wind door mijn haren.
We komen aan bij een klein huisje. Alex stopt en loopt naar binnen. In de woonkamer stap ik af en loopt hij weg. Ik denk om kleding aan te doen.
Ik ga op de bank zitten. Het is best gezellig hier. Alles is lekker zomers ingericht. De muren zijn wit, met 1 muur met verticale licht groene strepen. De bank ik ook wit met licht groene kussentjes. Zo ook een stoel. Er is een openhaard en er hangen veel vrolijke schilderijtjes. En natuurlijk, veel groene plantjes. "Jep, dit is denk ik Alex zijn huis." Denk ik bij mezelf.
Alex komt de kamer weer inlopen.
Hij gaat naast me op de bank zitten.
'Is dit jouw huis?' Vraag ik. Hij knikt. 'Gezellig!' Zeg ik vrolijk. Hij blijft bedachtzaam voor zich uit kijken.
'Waar denk je aan?' Vraag ik. Hij schud zijn hoofd. 'Niks belangrijks.' Zegt hij met een scheve glimlach.
Ik wil verder vragen, maar hij drukt zijn lippen al op de mijne. Ik rol met mijn ogen. "Hij houd iets voor me achter. Ik kom er wel achter wat." Denk ik bij mezelf. Ondertussen geef ik me helemaal over aan de kus.
Hij haalt kort zijn lippen van de mijne af. 'Maantje, mag ik je marken?' Vraagt hij voorzichtig. Ik kijk in zijn ogen. Goud met een beetje zwart. Zijn wolf. 'Dat mag. Alleen dan wel Alex. Sorry Sam. Jij krijgt later je kans.' Zeg ik tegen hem. Hij moppert wat, en geeft Alex weer de leiding. Hij kijkt me vragent aan. Ik knik. Hij duwt me zachtjes achterover zodat ik op de bank lig. Hij laat een spoor van kusjes achter en stopt bij mijn marking spot. Fijne rillingen en tintelingen schieten door me heen.
Hij schraapt er met zijn tanden overheen. Al snel voel ik zijn tanden in mijn nek borren. Een pijnlijk gevoel schiet door me heen. Gelukkig wordt het al snel overgenomen door genot. Een golf van verlangen gaat door me heen. Een kreun van genot rolt over mijn lippen. Hij haalt zijn tanden uit mijn nek. Ik maak een zeurend geluidje. Hij likt het bloed weg en geeft er nog een kus op.
Ik sla mijn armen om hem heen. 'Nu ben je helemaal van mij.' Gromt hij hebberig. 'Bijna.' Zeg ik. Zijn ogen schieten naar goud, maar al snel weer naar de gewone kleur. 'Ik hou van je.' Zeg ik tegen hem, en knuffel hem nogsteeds.
'Ik hou ook van jou.' Zegt hij en drukt zijn lippen weer op de mijne.
Na een tijdje haalt hij ze van de mijne af en komt achter me liggen. Hij slaat zijn arm om mijn middel en ik nestel me tegen hem aan. En zo vallen we, zonder dat het de bedoeling was, inslaap.

Nu weten we nog niet welke rang hij is?!
Wat denken jullie dat er met Rachel aan de hand is?
Like? Commend? Follow?
Love you all♡☆♡☆♡
_XRobijntjeX_

They Are Real?Where stories live. Discover now