Part 10

143 9 1
                                    

Hey Schatjes, vandaag een weer kortere deel. Waarschijnlijk gebeurd dit vaker, zodat ik sneller kan updaten. Maar ik zal ook lange maken.

Maar veel lees plezier
------------------------------------------------------
Luke's P.O.V

"Ja Luke ga er maar uit!, ik heb je vaak genoeg gewaarschuwd!" roept meneer Tower, hij heeft de pik op mij. "Jezus JIJ bent altijd grijs he?!" vraag ik. "Ja ga je maar melden bij de directeur!" roept meneer Tower. "Oke hij is aardiger dan JIJ" roep ik en loop weg. Wat een eikel, ik zweer. Volgende week gaan we op kamp, en hij gaat mee. "Hey Hemmings, eruit gestuurd?" roept Scott. Scott is mijn beste vriend, hij speelt Lacrosse. "Zucht ja, mr Tower was weer boos" zeg ik. "Haha die kale" zegt Scott. "Ik snap wel dat hij geen vrouw heeft, hij is zo oud. Straks haalt hij de ezel oren tevoorschijn" lacht Scott. "Ja haha of gaat hij mij slaan met een liniaal" zeg ik. Ohh met Scott kun je zo goed lachen. "Wauw mis kan hij met mevrouw Vis krijgen, zij is ook zo oud en ouderwets niet normaal" zegt hij. "Ja inderdaad, ze is echt vreselijk" Zeg ik. "Waarschijnlijk krijg ik een blok rooster" zeg ik. "Hoezo dan?" vraagt hij. "Omdat ik er te vaak ben uit gestuurd" zeg ik. "Ja dan krijg je een blok rooster" zegt Scott. "Dat word dan niet afspreken, kut school!" zeg ik. "Ja inderdaad, ook al zijn we 4e jaars" zegt hij. Ik knik en zeg verder niks. "School is gewoon een ander woord voor gevangenis, ik weet het zeker" zeg ik. "Hmm dat denk ik ook" zegt Scott. Ik glimlach en ga naar de aula. Dacht het ff niet dat ik naar de directeur ga. Ik pak wat geld en haal een broodje gezond. "Mag ik ook een stukje?, alsjeblieft?" vraag Scott, "heb je zelf niks zwerver" lach ik. "Nou dat wel, maar een broodje gezond is lekkerder" zegt hij. Ik zucht en geef hem een klein stukje. "Heb jij al geleerd voor geschiedenis?" vraag ik aan Scott. "Nee, jij dan" vraagt hij. "Ik ook niet, ik denk dat ik dat nog ga doen" zeg ik. "Ik niet, leren is echt saai!" zegt Scott. "Ja dat klopt wel, maar ik moet wel" zeg ik. Ik kijk een beetje rond en zie Michael, ik glimlach stiekem naar hem.

Michael's P.O.V

Ik loop de kantine in, al snel zie ik Luke. Blijkbaar zag hij mij ook, hij glimlacht naar mij. Al snel glimlach ik terug. Na een tijdje gaat de bel. Ik loop naar Nederlands, en ik ga zitten op mijn eigen plek. Ik zit altijd bij het raam, gewoon zodat ik naar buiten kan kijken. Al snel begint de les. Ik steek mijn hand op, al snel komt mvr Vis eraan. "Ja Michael hoe kan ik je helpen?" vraagt mvr Vis. Meteen komt een sterke koffie geur mijn neusgaten binnen. Ik doe mijn shirt voor mijn neus, eindelijk was ze klaar. Todat haar dikke kont, heel dicht bij mijn gezicht was. En ze liet ook nog een scheet!, ik ging bijna over mijn nek. Gadverdamme die geur, het ruikt naar vis en rotte ei. Na een kwartier ging ze eindelijk weg, pff heeft iemand deodorant?. Ik zucht diep en kijk naar buiten, ik zie een hetero verliefd stel. Het spreekt mij totaal niet aan, ik zie liever mij en Luke daar staan. Ik glimlach bij mijn gedachte, totdat ik een trap tegen mijn stoel krijg. Niet begrijpend kijk ik Ashton aan, en hij doet alsof er niks is. Oke hij is echt raar, maar oke. Ik begin te werken, ik snap best wel veel, maar dat is ook logisch. "Ja Lydia ga er maar uit!" krijst mvr Vis. Omg haar stem, mijn oren doen er pijn van!. Mijn klas probeert haar weg te pesten, en dat snap ik wel ze is een heks. De bel gaat eindelijk pauze. "Michael zo naar ingang van school" zegt Luke zacht, ik knik en ga erheen. Ik wacht 2 minuten, al snel zie ik Luke. "Kom" zegt hij. Ik volg hem. Als niemand ons ziet pakt hij mijn hand, hij glimlacht verzekerd. Ik glimlach ook terug. Samen lopen we naar een boomhut, het ziet er best vervallen en oud uit. Luke klimt het trapje op en ik volg hem. "Hi" zegt Luke. "Hey" zeg ik blij. "Ging niet goed he bij Nederlands?" vraagt hij. "Hu hoe bedoel je?" vraag ik. "Haar adem en haar scheten kont" zegt Luke. "Owja ze liet vieze scheten" zeg ik. Luke grinnikt een beetje. "Roken ze lekker?" vraagt Luke. "Ja heel erg, ze roken naar vis en rotte ei" zeg ik lachend. "Nahh zielige jij" zegt Luke. Hij plaatst zijn lippen op dat van mij, onze lippen bewegen langzaam tegen elkaar. Ik geniet ervan, langzaam gaat hij van mijn lippen, naar mijn kaaklijn. Ik hou ervan, zijn zachte lippen echt alles. Ik glimlach tevreden, al raakt hij mij alsnog, als hij gemeen doet. Maar hij meent het dan niet. Maar eigenlijk is hij heel erg lief. Hij laat mij langzaam liggen, terwijl hij boven mij hangt.

Luke's P.O.V

Ik moet me inhouden. om geen boner te krijgen. Maar god damn hij is echt knap, ik hou van hem. Maar niemand zou onze liefde begrijpen, maar zolang wij gelukkig zijn maakt dat niks uit. Ik hoop ook dat hij van mij houd, maar denk wel dat hij dat doet.
------------------------------------------------------
Hey schatjes, wattpad crashte hele tijd bij mij. Maar dit was een deel dusja. En ik zal wel updaten, maar dan langzaam

De reden daarvan is dat is gewoon geen inspiratie heb, en aangezien jullie verder niet echt iets zeggen.

Maar wel super bedankt voor de lieve comments op dit boek maar ja ik zie nog wel.

Bye

Xxx Me!🌈

||Secret Love|| Muke Clemmings||Where stories live. Discover now