Κεφάλαιο 9ο

1.8K 160 23
                                    

Η επόμενη μέρα πέρασε σχετικά γρήγορα με εμένα να καθαρίζω το σπίτι σαν γυναικούλα και τον Μπάμπη να με κοροϊδεύει.Το βράδυ μαζευτήκαμε στο σπίτι μου για ταινία.Ήρθε και η Δάφνη...τώρα που θα σπουδάζει εδώ θα περνάμε χρόνο ολοι μαζί.Χαίρομαι που θα κάνουμε παρέα και δεν θα μπερδέψουμε ξανά τα πράγματα εφόσον έχει δεσμό.

Μαλώνανε για το τι είδους ταινία θα δούμε...η Δάφνη ήθελε θρίλερ αλλά ο Μπάμπης έλεγε πως δεν έχει όρεξη να δει κάτι τέτοιο...μαλακίες,απλα φοβόταν.Η Δάφνη τον κορόιδεψε για αυτό και ας έλεγε αυτός πως είναι άντρας και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Αυτός ήθελε να δούμε περιπέτεια και εγώ ήθελα να σκάσουν.Ο κάθε ένας έλεγε την δικιά του επιλογή και εγώ καθόμουν στον καναπέ με το τάπερ με το υπέροχο κέικ σοκολάτα που έκανε η Δάφνη,να τους κοιτάω χωρίς να συμμετέχω.
Μετά απο πολλές διαφωνίες που είχαν,κατέληξαν σε χιούμορ.
Να πω την αλήθεια δεν προσέχαμε πολύ την ταινία εγώ και ο Μπάμπης...εγώ ετρωγα σαν να μη υπάρχει αύριο,βασικά όντως δεν θα υπάρχει αύριο εφόσον θα μπω παλι μέσα στον στρατό για ακόμα 3 μήνες χωρίς το κέικ της Δάφνης.

Ο Μπάμπης είχε ξαπλώσει  στον άλλο καναπέ με το κινητό στο χέρι και απο το ηλίθιο χαμόγελο που είχε κολλήσει στα χείλη του μάλλον μιλούσε με την Ελένη.
Απο την άλλη η Δάφνη είχε κάτσει στο πάτωμα αρκετά κοντά στην τηλεόραση γιατί δεν βλέπει λέει και χτυπιόταν μόνη της απο τα γέλια.

"Δάφνη ποτέ θα μας γνωρίσεις το αμόρε; " την ρωτάω και αμέσως καταλαβαίνω την βλακεία μου.
Η Δάφνη γυρίζει σιγά-σιγά το σώμα της σοκαρισμένη ενώ ακούγεται το κινητό του Μπάμπη να σκάει στο πάτωμα.
Ανακάθισε στον καναπέ και κοίταξε την Δάφνη περιμένοντας εξηγήσεις.Εκείνη με κάρφωνε με το βλέμμα της νευριασμένη.

"Ποιό αμόρε; "ρώτησε ο Μπάμπης αυστηρά την Δάφνη κοιτώντας την στα μάτια. Εκείνη σηκώθηκε με κατεβασμένο κεφάλι και πήγε κάθισε στα πόδια του.
Ξέρει τι κάνει η μικρή...λίγα ναζάκια να του κάνει και τον έχει του χεριού της.

"Υπάρχει κάποιος που είμαι μαζί του 3 μήνες περίπου. "Ξεκίνησε να λέει με κατεβασμένο κεφάλι παίζοντας με τα δάχτυλα της.

"Συνέχισε "

"Τίποτα... αυτό." Του είπε και σούφρωσε τα χείλη της σαν μωρό. Ο Μπάμπης ξεφύσηξε και της χάιδεψε την πλάτη.Γέλασα δυνατά. Πήγε να το παίξει δυνατός αλλά με τούτη την μικρή δεν μπορείς.Ο Μπάμπης με κοίταξε άγρια καθώς σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο και ξανά πήρε το γλυκό ύψος κοιτώντας την ξαδέρφη του που προσπαθούσε να κρατήσει τον εαυτό της για να μη μου ορμήξει.

Είναι μικρή!Where stories live. Discover now