Psikopat Aşığım 1

7.4K 151 19
                                    

Gün geçtikçe daha çok canımı yakıyordu sanki. Nefes alamaz hale gelmiştim. Ayakta bile duramıyordum. Oysa o bunun farkında bile değildi. Toparlamaya çalışacağına daha beter yapıyordu beni. Ne vardı bu adamda böyle. Gözlerine baktığımda gördüğüm o huzuru başka hiç kimsede göremiyordum. Resmen hayatım olmuştu. Peki bunu bu kısa sürede yapmayı nasıl başarmıştı. İlk başlar çok harikaydı. Çok mutlu ediyordu beni. Şimdide mutlu ediyor fakat ara sıra paramparça ediyor. 


Bir kere güldürüp bin kere ağlatıyordu beni. Söylediği her şeye göz yumuyordum. Ben ben bunu yapıyordum. Ailesine bile kafa tutan bu kız ona kafa tutamıyordu itiraz edemiyordu. Ne oldu bana. Ne oldu Masal sana. Sen böyle bir kız değildin ne yaptı bu  Emir sana. Düşsen bile bunu kimse bilmezdi. O çocuk seni düşürdüğünde resmen düşmanların bile sana acıyor. Bu düşüncelerle yatakta dönüp duruyordum. O kadar kısa zamanda oldu ki her şey. Ne ara başladı ne ara bu duruma geldi anlayamadım. 


Toparlanmanın ve herkese haddini bildirmenin zamanı gelmişti. İşe kendimi tanıtmakla başlayayım. Adım Masal  17 yaşımdayım. Ve bu berbat hayattan kurtulmak için 18 yaşımı iple çekiyorum. Her neyse ben her şeyi düzene sokmaya çalışırken o lanet olası doğudum günün gelmesini bekliyordum. Sevgilim Emir. Onun yüzünden bu haldeyim.


Karne gün

- Masalll

Arkamdan kim böyle bağırıyorsa gerçekten dövecektim sabah sabah uykusuzum zaten. Arkamı döndüğümde Çağları gördüm. İşte benim şebeğimde geliyordu. Arda Çağlar ben Aysu Emir ve Dağıstan olmak üzere okulda 6 kişi takılırdık bütün okul bizden korkardı. Çağlar sağolsun. Aklımdan bunları geçirirken Çağlar yanıma geldi.

"-Naber güzellik?" 

"-iyidir Çağlar neden arkamdan öküz gibi bağırıyosun."

"-kim ben mi ?"

"-pardon bağırmadın resmen böğrüyodun"

deyip güldüm. Çağlar kaşlarını çatmış bana  bakarken

"-hadi ama bu kadar kızma bana" 

dedim. Sadece gülümsedi kısa bir süre sessizlikten sonra.

"-kahvaltı yaptın mı Masal?"

"-hayır yapmadım Çağlar halimden anlaşılmıyor mu"

"-yürü Baş belası"

 diyerek arabaya doğru yürüdük. Arabaya bindiğimizde konuşmuyorduk fakat ben açlıktan ölüyordum. Çağlara baktığımda üstümdeki eteğe bakıyordu.

"-napıyosun psikopat yola bak kaza yapacaz"

"o etek ne öyle Masal"

-ah canım bildiğin etek işte 

"of Masal Emir denen çocuk dahil hiç bit piçin sana bakmasını istemiyorum neden böyle yapıyorsun giyme şu Allah'ın belası etekleri." 

Ona hiç bir şey demedim..
Çağlar gerçekten benim çok yakınımdı fakat sevgilim emirden nefret ederdi. Nedeni de o beni sevmiyormuş amacı kullanmakmış hah benim sevgilim böyle bir şey yapmaz ama Çağlar bu zamana kadar ne dediyse çıkmıştı ya doğruysa. Bu düşüncelerden beni alan yine Çağların sesiydi

"-Bak Masal o çocuk seni sevmiyor bunu sana kanıtlicam"

"-Çağlar buna düşünmene ne sebep oluyor bu zamana kadar beni kırmadı ve bu zamandan sonra kırmayacağından eminim. "


Çağlara bunları söyledikten sonra sustu bir cevap vermedi. Çok değişti bu çocuk. Emir hayatıma girmeden önce bana ya güzellik derdi yada güzelim derdi. Genellikle güzelim derdi. Bir gün bana neden  öyle dediğini sordum.
O konuşma 

"-Psikopat"

"-efendim güzelim"

"-aaa nasılda kendini biliyorsun ama" deyip gülmüştüm.

-"Güzelim" deyip kaşlarını çatmıştı.
-"neden bana güzelim diyorsun?"

"-bu nereden çıktı güzelim?"

"-hadi ama Çağlar sorduğuma cevap ver

-"tamam baş belası. Aslında sana güzelim dememin sebebi güzel olman değil elbet ki güzelsin bilmiyorum belkide bana böyle geliyor. Ruhumu sarıyorsun. Bir ara sana güzellik diyordum sonra düşündüm o sadece benim güzelim olmalıydı dedim o günden sonra sana güzelim demeye başladım." Bunları söylerken yere bakıyordu birden gözlerime bakıp." Güzellik ama benim güzelliğim"  demişti.

Çağlardan

Masala nasıl söylerdim o piçin onu aldattığını. Benim güzelim onu kaldıramazdı. Ne kadarda özledim ona güzelim demeyi bana bakıp gülüp psikopat diye bağırmasını. Ah be güzelim neyin içine düştün sen böyle nasıl çıkaracağım seni buradan. Zaten o Emir şerefsizini sevmezdim sana bunu yapınca dahada nefret ettim.


 O gün onu o parkta senle kardeşim diye tanıştırdığı kızla öpüşürken gördüm. Bunu nasıl söylim sana. Bunun üzerine o şerefsiz hala senle çıkmaya devam ediyordu. En iyisi onu uyarmaktı. Güzelim affet beni Emir piçiyle konuşmalıyım bunu sana söyleyemem. Konuşmadan anlamazsa artık mecbur diğer yollara baş vuracaktık.

Kahvaltı yapacağımız yere gelmiştik. Arabayı park ettim. Tabi bu sırada güzelim dışarıya bakıyordu.

"- Masal"

"- Efendim Çağlar."

O çağlar deyince içim acıyordu neden psikopat demiyordu ki öyle demesini çok özledim

"- Geldik hadi in"

Masal arabadan inince bende arabanın kilit tuşuna basıp arabayı kitledim. Arkamı dönünce Masalı o halde görmemle şok olmuştum

Arkadaşlar yeniyim. Beğenmediyseniz yorum yapın lütfen.

Psikopat Aşığım ( düzenlenmeye alınmıştır)Where stories live. Discover now