Урок 6-Продължение

2.3K 73 3
                                    

Събудих се и ръцете на Камерън бяха обвити около талията ми..Лежах от моята страна на леглото..Махнах ръцете му от кръста си и се запътихкъм банята..

Измих зъбите си  и изчистих пиърсинга си..Когато извърших всички процедури в банята,отидох в кухнята и заочнах да правя закуска..Направих яйца с бекон и палачинки,тъкмо приключвах с бекона когато Камерън дойде до мен.Обви ръцете си около кръста ми и постави малка целувкана устните ми.Сервитах чинията му както и моята,взех две чаши и сипах портокалов сок оставяйки го до чиниите.. 

След като приключихме със закуска , с Камерън започнахме да мием чиниите..Ръцете ми бяха в сапун защото Кам беше сложил твърде много сапун,а пияната в мивката започна да се покачва...Взех малко в ръката си  я размазах обилно върху лицето на Кам..Засмях се силно и устих горчивият вкус на пияната в устата ми и по косата ми..

-Ауу,удари носа ми,по дяволлите..-изпсувах и го сръчках в стомаха..Макар 6 много добре оформени плочки,не мислех че го заболя но той трепна и се намръщи..
Целунах Кам но не твърде силно защото не искаах да нараня носа си..ТОй ме придърпа към себе си и ме погледна в очите,хвана ръцете ми и ги заключи зад кръста ми..Целуна устните ми..

-Не искам да правиш това повече..-каза той и аз видях болката в очите му..-Обещай ми..-погледна ме обнаждеващо..

-Обещавам бейб..-тговорих смирено-Обичам те..

-И аз те обичам..-целуна ме..

По-късно същият ден..

*Г Т Н Камерън*

-Така и не завършихме урок 6..-изтърсих и тя погледна телефона си..Тя се подсмихна и започна да пише нещо на телефона..Когато спря стана и взе една малка чанта от сакаси и влезе в банята..Седнах на леглото чакайки я в стаята си..
Двадесет минути по късно тя дойде с накъдрена коса и червено еротично бельо..

Устата ми увисна тя изглеждаше шибано секси..Бельото и се състоеше от червен дантелен корсет който повдигаше гърдите и,в средата беше съединен с панделки ..Високи чорапи до коленете свързани с жартиери.. тя носече и червени дантелени прашки..

Имах огромна издутина но просто стоях и я гледах..Боже,ефектът от бельото и ме правеше луд..Преметих телефонаси на нощното шкафче и потупах скута си за да седне в мен..Тя закрачи към мен бавно..Дойде до мен ,обркраяи ме  и се настани в скута ми,целувайки ме.. Целувката беше изпълнена с любов и похот..Толкова много ми липсваше през изминалата седмица когато не можех да бъда до нея..

Sex Lessons with DallasWhere stories live. Discover now