6:Sex si luna plina

398 29 3
                                    

{Atentie}:Acest capitol va contine scene +18.Cititi pe propria raspundere.

Nathan P.O.V

"Mmm..."Am gemut in timp ce o sarutam pe Beilla.Astazi am invitat-o la mine.Oficial suntem impreuna de 3 luni.Am vrut sa sărbătorim.Am inchiriat o masa la un restaurant select si dupa am mers sa vedem un film.Acum suntem acasa si nu stiu ce se va întâmpla în continuare.
Din nou am inceput sa o sărut.Era asa de hot in rochia ei rosie.Dupa ce am sarutat-o pe buze,am sarutat-o pe lobul urechii.Ea doar a ras.Cu grija m-am pus peste ea,dar incet pentru a nu o sufoca si am inceput sa ne sarutam cu pasiune.Dupa ce i-am sărutat buzele suculente,i-am dat jos breteau rochiei,rămânând cu un umăr gol.Am inceput sa ii sărut umărul.Ea a gemut un pic.Chestia asta m-a excitat al naibii de tare.Dupa ce i-am sărutat umărul,i-am lăsat cateva semne pe gat.Intr-o secunda,mi-am dat jos tricoul.Ea doar a zâmbit.Am ajutat-o sa isi dea jos rochia,rămânând doar in lenjeria neagra cu dantelă,care ma înnebuneste.Amândoi am ramas in lenjerie.Am inceput sa o sărut pana la sani.Ea si-a desfăcut capsele de la sutien.Are niste sani asa de micuti si de perfecti.Cu lacomie am inceput sa ma joc cu ei.

"N-N-Nathan..."Ea a gemut usor in timp ce ea se juca cu parul meu.Am gemut din cauza placerii.Nu vreau sa fac sex.Vreau sa fie ceva special.Un moment important din relatia noastra.Dupa ce m-am mi jucat cu sanii ei micuti,am inceput sa ii sarut abdomenul si sa o mai musc din cand in cand.Stiu ca este luna plina,dar cred ca ma pot controla.In timp ce ii sarutam coapsele,ea imi mangaia spatele.Eram asa de uniti,Parca nu mai ram 2 persoane.Eram una.Un intreg.Asta face dragostea din oameni.Un intreg.Am inceput sa ii sarut coapsele.Am inceput sa ma uit la fatuca ei.Era rosie ca un trandafir.

"Te rog Nathan,nu ma mai chinui"M-a implorat.Eu am dat din cap in semn negativ.Ea doar a ras.

"Nu sweetheart,vreau ca acest moment sa fie special"Dupa ce i-am confesat ideea mea,i-am musat incet coapsele.Ea a gemut puternic.Gemetele ei ma excita asa de tare.Dupa ce i-am sarutat coapsele,i-am sarutat picioarele ei lungi pe care le ador.Pana la urma am terminat cu "tortura" si am inceput sa ii sarut feminitatea.

"Oh God Na-Nathan"Am ranjit in timp ce ma jucam cu clitorisul ei.(*Feeling awkward*)

Dupa ce m-am asigurat ca este suficient de excitata,i-am indepartat picioarele.

"Esti sigura ca vrei sa fac asta?"Am intrebat-o nesigur.Ea doar a dat din cap in semn pozitiv.

Incet am intrat in ea.Ea gemut si dupa si-a inchis ochii.Am vazut cum plange.Am sarutat-o peste tot pe fata si i-am spus.

"Nu plange kitten.Daca vrei pot sa ies.Ok?Doar sa imi spui.Nu vreau sa suferi din cauza mea"

"Nu...e ok.Poti continua"Amandoi am zambit.Am inceput sa ma misc incet.Beilla a gemut.Dupa ceva timp in care m-am miscat foarte incet,am inceput sa maresc ritmul.Amandoi am gemut la unison.

Simteam cum ma misc din ce in ce mai repede.Stai,cum am ajuns sa ma misc asa?M-am uitat la mainile mele.Oh nuu.Nu acum.O Doamne,nu acum.Pielea mi se ia de pe maini si in loc de degete am gheare.Simt cum ochii imi vor cadea si cum pielea spatelui mi se va crapa in doua.Ce sa fac?Nu pot fugii in situatia asta.Atunci mi-a venit o idee destul de nebuneasca.Mai bine asta decat sa fug.

Am patruns-o din ce in ce mai rapid,pana ce amandoi am ajuns la oragsm.Ea s-a pus pe o parte iar eu m-am pus langa ea.Am imbratisat-o si i-am sarutat umarul si obrazul.

"A fost....minunat"Mi-a zis.In sinea mea am zambit,deoarece am facut-o sa se simte bine.Am stat asa pana ce am simtit ca a adormit.Foarte icnet,m-am dat jos din pat.Am sarit pe geam si am fugit in padure pentru a ma putea transforma.Va fi o noapte al naibii de lunga.Aminteste-mi sa nu mai fac sex cand e luna plina.

Teen Wolf Next GenerationUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum