Poslední dny...

3.5K 156 23
                                    

Vzbudil nás blesk.Rychle jsem otevřela oči,a nad hlavou jsem viděla babičku jak fotí Vadima.Mám z babičky poslední dobou divný pocit.Hned co si všimla mých otevřených očí a nechápavého výrazu začala hrát že je náměsíčná.
,,Jen procházím do postele...Nech mě spát''Pokoušela se znít rozespale a s rukama nataženýma před sebe šla do postele.Řekla jsem si že je to pokrok,když na Vadima neskočila a neznásilnila ho...Podívala jsem se do mobilu na čas,a bylo přesně půl páté ráno.Šla jsem tedy rovnou do koupelny,osprchovala se a oblékla jsem se.

Když jsem sešla dolů na snídani seděl tam David.Ano seděl tam sám a smutně.Pomalu jsem k němu přišla,a přisedla si ke snídani.
,,Co ti je?''Zeptala jsem se Davida,a on se na mě jen vyřízeně podíval.Stále koukal jeho uslzenýma očima a pak promluvil ,,Zítra letíme domů...'' povzdychl si a koukl do talíře.Já se jen zasmála,ale ne moc nahlas aby se neurazil.,,Vážně tě tohle deptá?Jako jo...Je to tady nádherný,ale přeci jenom já se už domů těším.'' David se na mě jen uraženě podíval,a opět se zadíval do talíře.V následujících trapných minutách ticha přišla mamka s bábi.,,Copak tak smutně zlatíčka??''Pronesla moje úchylná babička.Já se na ní jen podívala,a ona si uvědomila,že vím koho fotila,a taky že mi to vadí.Bábinka dál nedělala nic,a jen si elegantně sedla ke stolu.Mamka se podívala na Davida a pak na mě.,,Pořád ho to ubíjí?''Zeptala se mě a já jen přikývla.Mamka Davida pohladila po vlasech a usmála se.Hned na to se přiřítila Karolína s tím,že má hrozný hlad,ale sama u stolu sedět nebude.,,Dobře já jdu na pokoj''Zvedla jsem se a uvolnila místo.Babiččina vrásčitá ruka mě chytla,a nahodila úchylný pohled ,,Jdeš vzbudit Vadima?Pozdravuj ho'' mrkla na mě,a pustila mě dál.

Rychle jsem doběhla k výtahu,a jela nahoru.V našem patře jsem vylezla,a šla přímo k našemu pokoji.Zaklepala jsem na dveře i když mi bylo jasné,že ještě spí.Pomalu jsem odemkla,a šla k posteli.Lehla jsem si vedle něj a políbila ho na krk.Ze spánku se usmál a otevřel oči.,,Dole je depka být tebou obejdu se bez snídaně...''Varovala jsem ho,a on si mě jen přitáhl blíž.,,Já ani nemám v plánu dolů jít...''Řekl potichu,a věnoval mi polibek do vlasů.,,Co takhle jít na pláž přeci jen jsme tu poslední den...''Navrhla jsem mu když na mě koukal.Přikývl a zašel do koupelny.Chvíli jsem byla v pokoji a převlékala se do plavek,když vyšel Vadim z koupelny šli jsme na pláž.
Výtahem dolů přes recepci,kde nás zahlédla bábi a Karolína.Ano pro bábi to musel být nádherný pohled,když viděla Vadima jen v plavkách.Hned si nás všimla mamka,a poslala za námi Karolínu.,,Mám jít prej s váma...''Řekla provokativním hlasem a dívala se na mě.,,Promiň ale to nepůjde.Půjdeš odpoledne s mamkou.''Odpověděla jsem jí a poslala jí zpět ke stolu.Rychle jsme vyšli směrem na pláž.

Na pláž jsme došli po 5 minutách.Chvíli jsme jen seděli,a povídali jsme si.Pak přišli všichni od snídaně deprimovaný David,uchylná bábinka,ta malá holka a mamka.S mamkou jsme si já i Vadim povídali,a probírali Davidovu náladu.,,To se spraví je jako malej...Hned jak bude zítra sedět v letadle,už bude chtít být doma''Usmála se mamka,a my s ní.
Hodiny u vody ubíhaly,a já i Vadim jsme šli ''domů''.Když jsme dorazili na pokoj první co Vadim udělal bylo,že začal stříhat video co točil po dobu co jsme tu.,,Já zatím sbalím jo...''Informovala jsem ho,ale on nevnímal,a stříhal dál.Začala jsem chodit po pokoji a sbírat naše oblečení,a házet ho do kufru.Balení mi trvalo dokud se má rodina nevrátila z pláže.Vadim stále stříhal video,a nic ho nepřerušilo.,,Váďo? Nemáš hlad?''Zeptala jsem se ho,když už byl čas na večeři.On se na mě jen podíval usmál se ,,Ne nemám...''Stříhal dál,a já šla dolů aspoň pro něco.

Vrátila jsem se,a položila mu na stůl večeři.,,Aspoň něco jsem ti přinesla...Tak až budeš mít hlad tak si to můžeš sníst.'' Řekla jsem mu,a šla se umýt.Chvíli jsem ve sprše byla,a šla si vyčistit zuby(však to znáte:D)Vyšla jsem z koupelny,a čekala jsem,že už bude mít dostříháno.Ano na jeho místě nebyl,ale přesunul se se stříháním do postele.Usmála jsem se,a šla si lehnout vedle něj.Dívala jsem se jak šťastně stříhá video,a pomalu u toho usnula.
Kolem páté ráno mě Vadim nechtěně vzbudil tím,že se zvedl,a pomalu nahrazoval svoje rameno polštářem tak abych se nevzbudila.Usmála jsem se,a on si toho všiml.,,Promiň...Nechtěl jsem tě vzbudit.''Omlouval se unaveným tónem hlasu.,,Tys až teď dostříhal?''Zeptala jsem se,a usmála se on jen přikývl,a unaveně si lehl do postele.Hned co si lehl do postele,a přikryl se vlítla do pokoje mamka,a šla nás vzbudit ,,Mládeži vstávat za 2 hodiny musíme vyrazit na letiště!''Zařvala po pokoji.,,Já ti dám takovou mládež!ooo ahoj krasavče!''Vylítla babička z postele.,,Sbaleno už máte tak se oblíkněte,a přijďte dolu na snídani'' řekla mamka a zabouchla za sebou dveře. 

Umytí,nevyspalí a oblečení  jsme přišli na snídani,a nestačili se divit tomu,že už znovu i bez snídaně odcházíme.Rychle jsme kufry naložili do našeho autobusu,který nás vezl na letiště,a nasedli dovnitř.Ano 1 hodina v autobuse,a naše dovolená byla u konce.U letiště jsme vystoupili,a vzali si kufry,a šli jsme ke vstupu do našeho letadla.Opět dlouhé čekání asi tak 4 hodiny než bylo naše letadlo,a zároveň i my připraveni.
Šli jsme v řadě každý nervózně,a unaveně dával letuškám letenku,a šel přímo do letadla.
V letadle jsme seděli,a Vadim dospával noc.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jo.. :) Jsme skoro u konce 1. části příběhu,a proto se vás ptám jestli by jste chtěli aby to skončilo(Trošku mimo realitu konec OK? :D ),ale mělo by to pokračování...
Nebo by to skončilo,a už nikdy NIKDY nepokračovalo :/
Tak jo děkuji,že jste se mnou i když moc nevydávám.. :) :3 
Mám vás strašně moc ráda a NAMASTE ! :)) 


Jmenoval se VadimKde žijí příběhy. Začni objevovat