CC. + ZAJÍMAVOSTI

2.9K 177 74
                                    

Royův sen se splnil. Pohřbili ho s oběma knihami, které jsem mu dal. Není den, co bych za ním nešel a nepovídal si s ním. Byl a je mojí první láskou a to už mi nikdy nikdo neodpáře.



A/N: Tak, milánkové. Poslední kapitolka je tu a nemá cenu to natahovat. ♥ Je věnovaná úplně všem mým čtenářům, kteří to vydrželi až do konce. Pamatuju, jak jsem děkovala za 2K přečtení a teď jich tu je přes dvacet... Dostali jste mě na nádherné 2. místo v Povídce a já doteď nenacházím slova, kterými  bych vyjádřila svůj dík. Všichni jste mi přirostli k srdci ♥ a já budu jen tiše doufat, že pár z vás zůstane a bude číst mé další chystané příběhy. Ještě jednou díky. ♥ Mám vás ráda. 

ZAJÍMAVOSTI (inspirováno StefSkurkova) ^^

- Asi 45% lidí, co čtou PF,DS chtělo Roye profackovat nebo nakopat.

- Roy, Tyler i Jackson jsou inspirovaní skutečnými lidmi, jak vzhledem, tak chováním.

- Tylerův a Jacksonův představitel jsou nejlepšími přáteli i v reálném životě.

- Všichni tři představitelé postav se mnou chodí na školu.

- Námět na tento píběh mě napadl v hodině biologie (neměla jsem nic lepšího na práci).

- Příběh je inspirovaný skutečnou událostí (rakovina a následné úmrtí), ovšem nemá nic společného s Royovým skutečným představitelem.

- Kavárna, kam chodili taky doopravdy existuje, najdete ji v Přerově :D

- Klade si někdo z vás otázku, proč zrovna Jana Eyrová? Zrovna jsem si četla učebnici literatury, když jsem došla k Charlotte Brönteové... no a tehdy mě osvítil archanděl Uriel a řekl, že tohle mám použít do PF,DS O:)

- Teď ve škole jsem si vzala Janu Eyrovou jako referát :D

- No a taky nějaká zajímavost k nejdůležitějšímu předmětu, který se v příběhu vyskytoval... ten deník je taky skutečný, i když nevím, co se vevnitř nachází. Kdysi jsem ho viděla v jednom antikvariátu a od té doby mi ležel v hlavě. No a když jsem v biologii vymyslela PF,DS, napadlo mě tam ten deník zakomponovat.

- Espresso a whisky. Kdysi jsem v kavárně viděla kluka, který si tohle objednal.

- Koukal někdo na mé příběhy? Pokud ano, určitě jste zaregistrovali ten s názvem "adam SAYS..." - jistě, moc z vás ho asi nečetlo, jelikož je psán v angličtině, ale Adam, který je skutečnou osobou, je 'předlohou' pro Jacksona. Takže pokud vás to zaujalo a chcete se o Jacksonově představiteli dozvědět víc - mrkněte na citáty, které by řekl :-) (reklamka? néééé)

pretty face, dark soul || CZE short storyWhere stories live. Discover now