cum te omoară

833 30 13
                                    

Berbec:
Nu vei avea prea mult timp la dispozitie sa vorbesti deoarece berbecul te va cioparți incepand cu nasul si urechile.Daca cazi in genunghi si ceri indurare nu va functiona decat dupa ce vei pierde anumite parti ale copului.Berbecilor le place sa demontreze ca suntmai buni decat tine si nu se vor lasa pana nu iti vor vedea urechile pe jos.Dar ai o sansa buna sa scapi.Ei vor pastra segmentele din tine drept trofeu si te vor lasa sa pleci.

Taur
Taurul te va ucide pentru motivele tradiționale :Banii si razbunarea.Sunt predictibili ceea ce este bine.Taurii sunt puternici asa ca cea mai posibila este strangularea.Daca esti ghinionist s-ar putea sa aiba si pregatire militara.Acest lucru nu iti da nici o sansa de supravietuire.

Gemeni
Gemenii te ucid daca incerci sa îi pacalești.Fiind un semn intelectual si mobil sigur nu vei stii ce ai facut.Poate ai trisat la un joc,ai incercat sa pierzi sau nu ai trisat destul ca sa îi oferi competiția pe care el o vroia.Ca si metoda ,Gemenii vor actiona ca in "Crime Night" de pe Discovery.Pentru ei ar fi ideal sa iti dea directii astfel trimitandute intr-un oras famat in care altii sa îi faca treaba.De obicei angajeaza pe cineva profitand de numerosii lui cunoscuti care deabea au iesit din pușcarie.

Rac:
Cu toate semnele de apa,racii te pot ucide in doua feluri.Repede fara suferinta sau Incet si cu chinuri mari.Dar daca te prefaci ca iti pasa de ei si incepi sa plangi ceranduți scuze ,te vor cruța deoarece sunt foarte sensibili si emotivi.Daca nu te vor cruța,te vor omorî pur si simplu si te vor ingropa creștineste pentru ca ai fost prietenul lui.

Leu:
Leul este un om foarte puternic si sigur 100% te va omorî pentru ca îi stai in cale .Prefera sa te omoare intr-un loc public unde nimeni nu vine prea des. Singura ta scapare este sa îi pupi picioarele si sa te porti ca un las.Nu te va ajuta cu nimic sa îi ceri scuze si sa il implori.Mai rau vei agrava situatia.Cadavrul il va lasa acolo unde cade dar peste catva timp îi va parea rau si se va denunta.

Fecioara:
O fecioara te va ucide cu siguranta pentru ca esti necurat.Indiferent de ce ai facut va fi o surpriza.
Fecioarei îi place sa îsi planuiasca crima ,sa analizeze si sa faca experimente. Cel mai sigur asteaptate la un sarpe otravitor in baie sau apa cu acid in dus.Daca gasești oricum un scorpion in pantofi .Spui Fecioarei asta razand.îi va fi greu sa ucida o persoana care rade.

Balanta:Nu ucide niciodata

Scorpion:
Scorpionul are proasta reputatie de a fi criminal si de a ucide in serie.De obicei se predau la fel ca Leii.Cel mai posibil de te vor omorî doar pentru ca lai tradat in afacere sau dragoste sau pentru simplul fapt ca il enervezi.De multe ori te omoara printro metoda lenta intro camera sau intr-un subsol cu usi de metal uitanduse la fata ta in timp ce te stranguleaza sau impușcandute in toate partile corpului sfarsind cu gatul .De obicei tine si un discurs.In timpul discursului este sansa ta de a scapa dar din perspectiva mea mai rau vei agrava situatia pentru ca nu vei putea scapa de usa de metal sau daca poti nu vei putea sa scapi nevazuta de gardieni.

Sagetatori:
De obicei te omoara prin vorbele lui.Au niste vorbe ascutite care te vor durea la inima.De obicei asa te oboara in rest.........😕😕😕Nu prea.

Capricorn
Capricornii te omoara de obicei deoarece le strici planurile .Inainte sa te omoare te vor lasa sa vorbesti decat o clipa cu el.Nu incerca sa faci pe smecherul ca o pațești.Adica........Chhhhhhhhh.Mori.

Varsator:
Varsatorul se da mereu de gol ca vrea sa omoare pe cineva.Nu vrea sa te omoare numai pe tine.Ei defapt sunt teroristi.Nu au un numar de oameni pe care sa omoare.Omoara fara numar.

Pesti:
Pestii de obicei sunt maeștri in crime.Ei nu au un motiv.Ei omoara deoarece li s-a pus pata pe tine si au o fantezie cu tine mort.In fiecare seara viseaza cum sa te omoare lent .Cadavrul tau va sfarși in acid .Ei stiu foarte bine sa ascunda detaliile asa ca niciodata nu vor ajunge la inchisoare.

!!!STIU CA NU AM MAI POSTAT ASA MULT TOATA SAPTAMANA DAR DOAR PENTRU CA AM AVUT TEZA LA MATE SI......😴😴😴😴STIȚI CUM E.SPER CA IMI CITIȚI IN CONTINUARE CARTEA .ORICUM ,AM REVENIT IN FORTA.😮😀



Zodii-Lucruri amuzanteTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang