39

1.9K 106 0
                                    

-Jay o avea pe Deea ca un fel de Crush. Deea nu simtea asta pentru el, dar totusi, eram cei mai buni prieteni. Josh si Deea faceau regulile in casa, eu , Mike si Jay nu ii ascultam niciodata. Dupa ce Josh si-a facut mafia, eu si Mike eram soferii, restul faceau alte chestii nesemnificative. Si acum imi amintesc ca, Josh ma trimitea cu Mike sa facem transporturile care pe atunci erau mici, in jur de 5 mii de euro, mai mult nu luam! Dar ne ajungea, pentru ca eram putine persoane si nu trebuia sa ii impartim. Noaptea, cand ajungeam acasa Deea ne astepta pe mine si Mike cu masa pusa. Era atat de frumos sa ajungi acasa si sa sti ca cineva te asteapta! De cand cu treaba cu mafia, cel putin eu, m-am afundat in intuneric bine de tot! Petrecerile erau tot mai dese, drogurile devenind ceva normal pentru mine. Eram dependenta! Odata am ajuns la inchisoare iar Josh a venit dupa mine. Faptul ca nu aveam niciun tutore si ca eram minora au complicat putin lucrurile. Dar Josh s-a descurcat si a doua zi s-a intors cu actele in care zicea ca el e tutorele meu legal. Logic ca m-a lasat o noapte la racoare ca sa imi fie invatatura de minte!

Am luat o pauza, asezandu-ma pe scaun aprinzandu-mi o alta tigara. Ma simteam mai usurata, e bine sa spui cuiva ce ai pe suflet. Am inghitit in sec si am continuat povestea vietii mele.

-Intr-o zi, Deea a disparut! Nu a mai ramas niciun lucru de al ei. Masini, haine, orice ii apartinea a disparut! Am cautat-o ca nebunii o saptamana, dar fara rezultat. Pentru ca Jay o placea, nu a rezistat sa o piarda, asa ca a plecat! Nu suporta sa ii vada camera, sa nu o vada in fiecare dimineata in bucatarie, sa nu ii simta prezenta! Asa ca a plecat si Jay! Eu, Mike si Josh ne-am promis ca orice se va intampla vom ramane prieteni si nu ne vom despartii. Dar, dupa vreo doua luni, Josh l-a trimis pe Mike in Seattle cu un transport, iar el nu s-a mai intors. Ne-a sunat si ne-a spus ca ii place aici si nu vrea sa se intoarca! Asa ca am ramas doar eu si Josh, pana cand ni s-au alaturat Dean, Cris si Mia. Josh a decis sa ne mute pe noi patru intr-o casa si asa a facut! Nu am vrut sa o fac, nu am inteles niciodata de ce Josh a vrut ca eu sa plec de langa el, chiar daca casele nu erau prea departe. Venea cateodata sa stea la noi, dar pentru mine nu era de ajuns! Il iubesc ca pe un frate si nu a-si putea trai fara el! Imi e frica sa nu il pierd! Imi e frica pentru ca toate persoanele pe care le-am iubit m-au parasit! Deea, Jay si Mike! Toti au plecat pe rand, apoi Josh m-a trimis in alta casa! Nu am spus nimanui, niciodata chestiile astea si Harry, te rog, sa nu le spui nimanui!

Mi-am ridicat privirea spre el si am realizat ca plangeam. Imi era greu sa imi deschid sufletul in fata cuiva.

-Hey, stai linistita, nu voi spune nimanui! Daca vrei, iti pot spune si eu cate ceva despre trecutul meu! Asa, secretele tale vor fi la mine, iar ale mele la tine!

L-am aprobat si mi-am sters ultimele lacrimi. Acesta a oftat usor, semn ca vor urma alte scene lacrimogene. Harry se pregatea sentimental pentru ce urma.

-Avem 14 ani jumatate. Parintii mei erau ambii avocati. Aveam o sora, Gemma. O iubeam extrem de mult. Era cu doi ani mai mare decat mine. Parintii nostrii vroiau ca amandoi sa devenim avocati, exact ca ei. Cariera noastra era pregatita. Mai urma doar ca ne luam diplomele de facultate in urmatorii ani si visul parintiilor era implinit. Dar, intr-o zi, mama ne-a spus ca e insarcinata. Gemma s-a bucurat enorm, dar eu eram neutru. Nu eram nici fericit, dar nici trist. Tata s-a imbatat de fericire in acea seara. A chemat mai multe rude si au facut petrecere in cinstea mamei mele. Dar, un verisor de al tatei, care era beat s-a dat la mama, in fata tatei. A prins-o de mana si a sarutat-o. Tata care era beat nu a realizat ce face si l-a batut pe acel verisor. Lumea a plecat si nimeni nu a intervenit intre cei doi. Mama ne-a luat pe mine si Gemma in brate. Ii tot tipam tatei sa se opreasca, dar nu a facut-o. L-a batut pana l-a omorat. Apoi, a luat-o pe mama si a inceput sa o bata. Am trimis-o pe Gemma in masina si am incercat sa il iau pe acel animal de pe mama mea si am reusit. L-am lovit cu o tigaie in cap si a lesinat. Mama si cu mine am fugit in masina unde se afla Gemma si am plecat. Mama tremura de frica si dintr-o data am facut accident. Apoi... Apoi...

Nu a mai putut vorbi pentru ca a izbucnit in lacrimi. Fara sa imi dau seama lacrimile au ajuns si pe obrajii mei. Avea un trecut dureros. Unul prea dureros pentru un copil de doar 14 ani. Imediat l-am luat in brate, acesta afundandu-si capul in scobitura gatului meu. Lacrimile sale fierbinti se prelingeau pe pielea mea. Si-a ridicat fata si si-a lipit buzele de ale mele. Lacrimile curgeau din ochii lui, la fel si din ai mei. Lacrimile ni s-au contopit si am simtit o conexiune puternica care s-a format intre noi. Mi-am deschis ochii si am vazut doar ochii verzi ai lui Harry, care acum erau inconjurati de roseata din cauza plansului. Ne priveam unul in ochii ceiluilalt, timp in care buzele noastre nu s-au despartit deloc.

Cred ca ma indragostesc de Harry! Prima mea dragoste!

Crazy Bad GirlOnde as histórias ganham vida. Descobre agora