5.časť Magori v plnej kráse

10.3K 448 2
                                    

Fajn a teraz mi povedzte že si robíte srandu.“ Povedala som šokovane.

„Žiadna sranda Sam. Volali sme už aj s Niallom. Rád ťa znova uvidí.“ Povedala mama.

„Čože? Volala si s ním? Kedy?“

„dnes. Zajtra ti letí lietadlo. Máš už rezervovanú letenku.Môžeš sa ísť rozlúčiť s kamarátkami.“

„Mami.. toto mi nemôžeš urobiť.“ Pokrútila som hlavou a slzy sa mi nahrnuli do očí.

„Nechceš vidieť Nialla?“ opýtal sa otec.

„Samozrejme že chcem ale... budú tam aj oni a nebude tam Molly a Tess.“ Povedala som.

„Môžu ťa prísť kedykoľvek pozrieť. Pozri, robíme to iba pre tvoje dobro.“ Povedala mama a chytila ma za ruku.

„Pre moje dobro? Ja tam nechcem ísť mami nechápeš to? Nechcem!!“ povedala som a vstala som od stola

****

Tak fajn, idem do Londýna. Moje pocity? Celý deň behám po dome nadurdená a občas i poplačem. Je mi hrozne. Dereck mi chýba. strašne. Nechápem ako mi to mohol urobiť.

Večer som šla k Tess kde ma čakala aj Molly. Celý večer som strávila s nimi. Boli naštvané že odchádzam. Aj ja som bola ani nevedia ako. Lúčili sme sa a objímali asi pol hodinu. Idem na mesiac do Londýna a vrátim sa až a Gregovu svadbu. Chápete? Jeden mesiac!!!

Asi okolo 10 som šla domov. Bola už tma a ja som sa prechádzala po ulici, ktorá bola osvetlená iba pouličnými lampami. Okolo chodili autá. Zrazu som započula smiech. Bol to smiech dvoch ľudí. Myslela som si, že som tu sama. No potom som z diaľky zbadala párik.Chalan držal dievča okolo ramien, ona jeho okolo pásu a spoločne sa na niečom smiali. Snažila som si ich nevšímať, no potom keď som zbadala Derecka zastavil sa mi dych. Ani si ma nevšímali až keď sa na mňa Dereck pozrel. Obaja sme zastali a mne oči znova zaplavili slzy. Nemo na mňa pozeral a ta bába sa začudovane pozerala naňho. Sklopila som zrak a rýchlo som ich obišla.Neverila som vlastným očiam. Pred týždňom sa so mnou rozišiel a už má inú?Ani som si to neuvedomila a po tvári sa mi rozkotúľali horúce slzy.Rozbehla som sa a začala som utekať. Dobehla som domov a zabuchla sa vo svojej izbe. Z pod postele som si vytiahla ešte jeden kufor a začala som si baliť a ďalšie potrebné veci.

„nenávidím ho! Hajzel. Nenávidím!“kričala som a pri tom som si so zúrivosťou hádzala veci do kufra. Slzy mi padali na oblečenie no nevšímala som si to. V tejto chvíli som bola neskutočne šťastná, že z tohto zasraného Írska odchádzam. Nenávidím to tu!Všetko! Šla som do kúpeľne a tam som si do kozmetickej taštičky začala dávať všetko od malovatiek, ku krémom až k šampónu. Všetko som si to zabalila a natlačila do kufra. Zazipsovala som a šla som si ľahnúť.Zazvonil mi mobil. Nemala som sa chuť s nikým baviť, no premohla som sa a zdvihla som to.

„Halo?“ povedala soma potiahla som nosom.

„Sam? To som ja Niall..“

„Niall?“ šepla som.

„Ahoj princezná. Asi si sa už dozvedela že ideš do Londýna že?“ zasmial sa.

„No hej.“ Povedala som sucho a pretrela som si mokré oči.

„Čo ti je?“

„Nič.. som..som v pohode.“Povedala som.

„Najradšej by som za tým Dereckom šiel a rozkopal mu riť! Mrzí ma čo sa stalo.“

„nemusí.“ Povedala soma utrela som si slzy.

„Zajtra ta prídem čakať na letisko dobre? moc sa na teba teším. Ani neviem, ako vyzeráš.“ Zasmial sa.

Tiež som sa o to pokúsila ale moc šťastne to nevyznelo. „Fajn. Aj ja sa teším tak...pa.“

„Paaaa...“ povedal a zložila som to. Do mobilu som zastrkla slúchadlá a pustila som si hudbu.V duchu sa mi premietala ta scéna z dnes a ja som sa nanovo rozplakala. Ani neviem ako a zaspala som.

*****

Ráno som sa zobudila a zamierila som si to do kúpeľne. Keď som sa uvidela v zrkadle skoro som skolabovala. Večer som sa ani neodmaľovala a špirálu som mala celú roztečenú po tvári od sĺz. Vbehla som do sprchy a poumývala som sa. Bolo pol 10 a o dvanástej mi to letí. Obliekla som si biele tielko,kvetinkovú sukňu, balerínky a na to svetrík. Ešte som sa namaľovala a bola som hotová. Mama s ockom ma šli odprevadiť na letisko. Samozrejme som im  nezabudla dať najavo, ako mi takto ubližujú. No oni si to asi nevšímali alebo čo! Nasledovali dlhé objímačky božteky a dohováranie, že si mám dávať pozor, že si každý deň voláme a pod...

„Zabudni na Derecka. Ublížil ti. Je to iba darebák a zbabelec. Kto by nechal take krásne dievčatko ako si ty?“usmiala sa na mňa mama a pohladila ma po vlasoch.

„Mami, prosím nespomínaj mi ho.Nechcem v tom lietadle plakať.“ Povedala som a napravila som si sukňu.

„Fajn, tak choď. Uži si to.A pozdravuj Nialla.“ Povedala mama a naposledy ma objala.

„Jasné. Ahojte.“ Zakývala som im a šla som do lietadla. Cesta uplinula pomerne rýchlo. Ani som sa nenazdala a už som vystupovala na letisku v Londýne. Rozhliadala som sa okolo.Všade bolo veľa ľudí a cítila som si tu tak...stratená. pomalým krokom som šla a obzerala som sa na všetky strany. Potom som ho uvidela. Stál tam Niall. S rukami vo vreckách a tiež sa všade obzeral.

„Niall!“ zvrieskla som cez celé letisko a on sa ku mne otočil. Najskôr si ma skúmavo pozeral ale to som ja už letela k nemu. Hodila som sa mu okolo krku.

„Sam?“ povedal prekvapene.

„Niall..Niall!“ opakovala som stále dookola a silno som ho stískala.

„bože Sam ja..nemôžem tomu uveriť.Ukáž sa mi.“ Povedal a odtiahol sa odo mňa. „Pááni.. vyrástla si do krásy.Zmenila si sa a to dosť.“ Zasmial sa a stále si ma obzeral.

„Prestaň lebo sa budem červenať!“zasmiala som sa. Chvíľku na mňa ešte pozeral a usmieval sa a potom sa na mňa znova vrhol a silno ma stískal.

„Chýbal si mi!“ povedala som.

„Aj ty mne!“ vedela som že sa usmieva. Konečne sme sa od seba odtrhli a šli sme pre kufre.

„woow.. ty si sa nabalila.“ Zasmial sa keď si všimol moje dva kufre.

„Som tu na mesiac Niall!“pripomenula som mu so smiechom.

„Jasné jasné.“ Zasmial sa. „Ideme teraz do vilo okey?“ povedal a ja som znervóznela. Bože čo ma tam bude čakať... asi si môj výraz všimol lebo povedal. „Neboj sa už nie sú taký debili.“ Zasmial sa. Nastúpili sme do jeho auta. Bože aký divný pocit že má vodičak a šoféruje. Dorazili sme pred obrovskú vilu, ktorá mi bola známa.Jediné čo sa tu zmenilo bola prístupová brána a pár luxusných áut navyše.Vystúpili sme a Niall mi pomohol s kuframi.

„Tak, vitaj u nás.“ Povedal Niall a otvoril vchodové dvere. „Ľudiááá! Sme túúúúúú!“ zakričal Nialla potom som iba počula dupot a pred nami sa objavili všetci tí magoriv plnej kráse...

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now