Aynı ev

468 20 8
                                    

Sabahın köründe  eve taşınmışdım.Bucky de tamir işlerini yapıyordu.Ben çekyatta uyuyakalmışım...

Uyandığım da yatak odasındaydım.Ama ben çekyatta uyumuştum.Bucky beni taşımış olmalı...Yani beni kucağına mı aldı?Biraz tiksindim.Bucky neredeydi?Yavaş adımlarla aşşağı indim.
Bucky televizyon izliyordu.Ayak sesimi duyunca ayağa fırladı.

"Sakin ol benim."

"Sessiz gelme Elpis."

Yavaşça koltuğun Bucky'den en uzak olan kısmına oturdum.Ayaklarımı puf koltuğa uzattım.T-sörtümü kaldırdım.Şişmiş karnımı okşamaya başladım.Tekmeliyordu,mutlu oldum.Beni mutlu ediyordu.Bucky ise beni uzaktan izliyordu.Ona acıdım.
Onun da çocuğuydu fakat ondan uzaktaydı.Bucky şekeri elinden alınmış çocuk gibi karnıma bakıyordu.

"Bucky..."

"Şey...Ben özür dilerim,dalmışım.Bir daha olmaz."

"Bucky neden yanıma gelmiyorsun?"

Bucky yavaşça yanıma doğru kaydı.Hala dokunmuyordu.Saģ elini tuttum.Ve göbek deliğimin üstüne koydum Bucky'nin eli titriyordu.

"Bucky o senin de çocuğun."

Bucky'nin elinin titremesi durdu.Ve karnımı sevmeye başladı.Elini tutup hep tekme attığı yere koydum.Bucky'nin eline tekme attı.Bucky gülümsedi ve uzanıp orayı öptü.Sonra diğer yerleri öpdü.Kıllanmaya başladım fakat belli etmiyordum.Ama inlememi de durduramıyordum.Bucky elini yüzüme uzattı.Yanağımı okşadı.Zaten yanağım da olan elini tutup öptüm.Sonra Bucky yanıma uzandı.Saçlarını okşamaya başladım.Dudaklarımı kulağının dibine uzattım.Kulağına hafif öpücükler kondurdum.
Bucky inliyordu.Elimi Bucky'nin göğsüne koydum.
Kulaklarına fısıldadım uyumadan önce...

"Erkeğim..."

Bucky Barnes - Yabancı (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now