... you need to confess

969 17 12
                                    

Draga TU, cel care citesti,

Pun pariu ca macar o data ai simtit nevoia sa spui cuiva ce simti. E greu sa tii totul pentru tine si e trist cand simti ca nu ai cui sa spui totul.

Uneori nu spunem altora ce avem pe suflet pentru ca nu ne simtim suficient de apropiati sau ne e teama de cum vor reactiona sau pur si simplu nu vrem sa ii batem la cap cu problemele noastre.

E greu si stiu ce zic. Defapt in toate scrisorile astea este cate ceva inspirat din ce am trait si simtit eu. In fine, nu asta-i important.

In problema aceasta exista mai multe rezolvari. Una dintre ele este sa iti faci curaj si sa-i spui persoanei in care ai cea mai mare incredere tot ce te apasa. Vei fi mult mai usurat dupa ce faci asta.

Alta solutie este anonimatul. Sa te confesezi unui strain? Da, exact asta vreau sa zic. Poate sa aiba mai multe avantaje decat pare. In primul rand un necunoscut nu are motive sa te minta. Si apoi daca vrei sa fii sigur ca nu afla si altii secretul tau anonimatul te ajuta mult. Pe mine m-a ajutat sa ma eliberez de tensiune, desi recunosc ca nu e o solutie pe termen lung.

Oricum daca vrei sa alegi a doua varianta incearca pe tumblr. E plin de oameni minunati, dornici sa iti dea un sfat si care te vor asculta.

Uneori ajutorul vine de unde te astepti mai putin.

       Cu drag,
            o fata de 15 ani

Open when...(Scrisori)Where stories live. Discover now