Hoofdstuk 11

2.1K 43 0
                                    

De deur zwaait open en Liam staat in de deuropening.

'Hello girls! Come in!' Hij treedt een stap terug zodat we goed naar binnen kunnen. We hangen onze jas op aan de kapstok. Nog voordat ik verder kan lopen geeft hij me een hand. Ik kijk hem verbaasd aan.

'Because you and Niall are together now!' Ik begin te lachen. 'Thanks, I guess..'

Liam laat mijn hand los en we lopen met z'n 3en naar Niall's slaapkamer. Ik klop voorzichtig aan, ik hoor niets dus loop ik direct naar binnen. Niall kijkt op en begint meteen te stralen als hij me ziet. Ik loop langzaam naar hem toe. Liam en Denise zijn me niet achterna gekomen. Raar..

Ik ga voorzichtig naast Niall op zijn bed zitten. Niall zelf ligt half op bed. Hij zit ook een beetje overeind zodat hij op zijn laptop kan kijken.

Ik buig me voorover om hem een zoen te geven. We hebben nog steeds niets tegen elkaar gezegd. Na een intieme zoen trek ik me voorzichtig terug.

'How are you?', vraag ik. 'I'm fine, it's hurting a little bit, but that's all.'

'OK, dan is het goed. Ik schrok echt toen ik het hoorde! Harry had me al gebeld, dus ik wist het al. En toen heb ik jou direct gebeld.' 'Dat is lief van je. Maar het enigste wat ik nu kan doen is liggen in bed en tv kijken, of dingen op mijn laptop. En ik kan nu eindelijk een beetje bijslapen. Alleen om naar de WC te gaan mag ik uit bed. Zeker de eerste dagen mag ik niet te veel. En het is ook te pijnlijk om iets te doen.. Dus ja..'

'Weten je fans het al?' 'Nog niet, maar ik was van plan om wel wat te gaan tweeten. Weet je wat, ik doe het nu meteen.' Niall pakt zijn mobiel en typt wat in. Ik kijk dus direct op mijn mobiel wat hij heeft getweet.

"Because a stupid accident, I've broke my rib. Thanks Louis, for this. Haha, no I'm just kidding Louis. But it hurts really..."

Het wordt direct super veel geretweet en hij krijgt er ook veel reacties op. Hele aardige maar ook mindere aardige naar Louis toe. Daarom stuurt Niall nog een tweet.

"We were just very happy, and then Louis jumped on my chest. It was a stupid accident, don't judge Louis about that."

En ook daar krijgt hij veel reacties op. Zijn fans zijn best wel lief. We zitten nog een tijdje naast elkaar op bed zonder iets te zeggen. Dan gaat de deur open. Harry en Denise komen binnen gelopen. Denise loopt naar Niall toe om hem een knuffel te geven. Een vriendschappelijke knuffel. Maar ik hoef niet bang te zijn, Denise heeft Harry.

Het is 5 uur. Niall heeft honger. Zoals gewoonlijk. Daarom gaan ik en Liam pizza halen. Er zit een pizza zaal hier om de hoek. Liam begint me te ondervragen over gisteravond.

'So... Jullie twee zijn nu samen?' 'Jep, tenminste. Ik denk het..' Hij begint te lachen. 'Ben daar maar zeker van. Als Niall je vraagt, dan hebben jullie zeker wat. Dan vindt hij je echt leuk. En trouwens, hij kon de laatste weken nergens anders meer over praten dan over jou.'

Ik merk dat ik begin te blozen.

'Ohh... Oke, goed om te weten. Maare, praatte hij echt zoveel over mij?' Liam knikt. 'Ja, over je haar en je ogen. Persoonlijk vind ik dat je ook mooie ogen hebt. Groen blauwe ogen zijn mooi. En je haar is ook funny! I really like it!'

Ik merk dat ik nog meer begin te blozen. 'Stop, now I'm shy..'

Liam begint kei hard te lachen. Ik begin ook te lachen. Iedereen op straat kijkt ons raar aan.

Dan horen we opeens gegil. 'OMG THAT'S LIAM!!!' 'THERE'S LIAM FROM ONE DIRECTION!'

Liam zucht diep. Hij trekt een pruillip naar mij. Dan draait hij zich om naar de meiden om foto's te maken en handtekeningen uit te delen. Ze kijken me wel aan maar vragen niets. Ik sta er een beetje alone bij.

I Love My Job, Dutch Niall Horan FanfictionWhere stories live. Discover now