40

1K 32 19
                                    

Vi alla satt i den trånga helikoptern och kollade ner över landskapet under oss. Floden syntes under oss och bara tanken utav den fick mig att rysa. Helikoptern såg oss när vi stod och vinkade och det var tydligen oss dom letade efter.
"Jag kontaktar dom andra" gubbarna som flög planet satt och pratade men jag kunde inte hindra mig från att fråga.
"Hur många helikoptrar var ute och letade efter oss?"
"7 stycken" jag spärrade upp ögonen men vågade inte fråga något mer då gubbarna var väldigt tråkiga och såg ut att kunna mörda vem som helst. Hahah, nej men seriöst.

Stämningen var stel och det hjälpte inte direkt att jag satt inklämd mellan väggen och Ashton. Hans hand letade sig upp för mitt ben precis som Ryan gjort på en lektion för länge sedan och jag har börjat tröttna ganska mycket på det. Jag slog till honom hårt på handen varje gång och han drog till sig den. Fem minuter senare var den där igen. Jävla idiot.

Eter att ha åkt i helikoptern i ungefär som en timme så landade den på gräsmattan utanför lokalerna som vi hade övningarna på dagen innan. Piloterna berättade innan att alla var kvar för att kunna hjälpa till att leta efter oss och hade fått sova över. Ganska sött ändå.

Vi gick ut ur farkosten och alla elever och lärare började att applådera runt oss, varför? Fråga inte mig. "Grattis ni var bäst på att komma bort" "jaaa, ni kunde paddla långt" "ni kan överleva ett dygn i vildmarken" allt låter bara dumt. Jag såg Emils huvud och jag började att rusa mot honom. Även han sprang mot mig och jag hoppade glatt upp i hand famn. Jag virade mina ben runt honom och hans vältränade armar sökte sig in runt min kropp.
"Jag trodde du var död" viskade han i min nacke och jag skakade på huvudet.
"Jag var aldrig nära på att dö, Nina var dock väldigt nära, hon ramlade ner för ett högt stup" han svarade inte utan drog mig bara ännu tätare mot honom. Jag kollade upp på honom och han lutade sig mot mig. Våra läppar möttes i en perfekt kyss och applåder hördes ännu en gång runt oss. Jag började le vilket förstörde allt och Emil drog ifrån.
"Jag är glad att du är hemma igen din tönt"

---

Jag gick generat till klassrummet dagen efter. Jag hade varit med Emil under kvällen och natten. Det gick lite vilt till kan man säga. Flera sugmärken täckte min hals och jag hade försökt att täcka som så bra som möjligt. Det gick inte jättebra. Jag satte mig längst bak bredvid Nina och hon kollade storögt på mig.
"Är dom så tydliga?"
"Eeeh, ja, vem har du legat med?"
"Åååh" jag frustade irriterat och tog upp mina böcker.
"Kan du svara på min fråga?" Nina petade på min arm och kollade nyfiket på mig.
"Vadå?" Frågade jag helt omedveten om vad hon menade.
"Vem låg du med?" Sa hon högt och jag kollade irriterat på henne.
"Shhh, vem tror du?!"
"Emil?"
"Ja"
Hon ropade glatt och jag slängde en mördarblick mot henne.
"OMG, jag visste att detta skulle hända!!"
"Håll käften din idiot" väste jag men kunde inte hindra leendet som bildades på mina läppar. Våran lärare avbröt småpratet i klassrummet med at ropa
"käften skitungar!!" Okej kanske inte riktigt så.

Vi gick glatt ut från den tråkiga engelska-lektionen och gick mot matsalen för att äta. Tacos, yeeey. Vi tog lite mat och kollade sedan runt oss för att hitta bord. Emils hår syntes längre bort och jag kände hur det pirrade till i magen när jag såg honom. Okej, jag är kär i honom.
"Killarna är där borta" jag pekade och Nina följde efter mig när vi gick mot dom. Vi satte oss vid bordet och dom kollade upp när dom hörde att vi kom.
"Tjeeena brudar!" Ropade Noah fjantigt och jag skakade bara på huvudet. Pinsamt. Casper spärrade upp ögonen och kollade på mig. Jag höjde frågandes på ögonbrynet och hans blick flyttades till Emil som satt bredvid mig. Shit!! Jag kollade ner i bordet för att försöka få håret över märkena och kollade sedan upp.
"Vad?" Frågade jag och kollade på Casper.
"Grattis broooor" han visade varsin han mot mig och Emil och vi kollade konstigt på honom.
"Vad är det med dig?" Sa Emil.
"NI HAR HAFT SEX!!" ropade Casper och alla i matsalen kollade på oss. Alla började applådera och ännu en gång fattade jag inte varför. Jag sparkade Casper hårt på benet under bordet och han kved till.
"Rätt åt dig"

Snabbt kapitel nu iaf. Tack för att ni kommenterar, ni är bäst!💗💗 vad tycker ni om boken?

The girl on fire Where stories live. Discover now