BÖLÜM 5.

62 2 1
                                    

Nickin ağzından

O an ne oldu bilmiyorum Lucy nin bayılması onu tutmam ve melez hızıyla onu evime getirmem odama çıkıp yatağa koymam saniyelerimi aldı. Biraz sonra Cake ve tyler de gelmişti ikisi de Lucy için endişeleniyor du ve bu beni biraz üzdü birazda sinirlendirdi bana neler oluyor yaa iyice sacmaladim ben düşüncelerimle tartışırken cakenin sesini duydum ve hemen ona döndüm.

-Nick bizi kurtarmaya yardım ettiğin için teşekkürler dedi
*Rica ederim dedim ve devam ettim siz gidin avlanin ben lucyiye bakarım
-tamam 1 saate geliriz dediler ve gittiler bende lucyinin yanına gittim kapıyı yavaşça açıp içeri girdim ve kapattım. Melek gibi uyuyor yanına oturup onu izlemeye başladım. yüz hatları o pürüzsüz cildi o pembe dudakları gözlerimi aşağı indirdim vücudunda gezdirdim vücudu güzel yüzü gibi pürüzsüz fiziği düzgün bacakları pürüzsüz... Aaaf ben napiyorum bildiğin bakışlarımla yedim kızı, diğer tarafa geçip onun yanına uzandim gözlerimi kapattım.

Lucyinin ağzından

Yavaş yavaş gözlerimi açtım kendime gelmem uzun sürmedi yaram iyileşmişti gözlerimi odada gezdirdim oda güzeldi en çok kırmızı ve siyah renkler vardı ama bir terslik var ben kendi odamda değilim kafam yumuşak bir şeyin ustundeydi hemen kafami kaldırdım ve gördüğüm manzara karşısında dona kaldım ben nicke sarılmış bir şekilde onun göğsünde yatiyormusum oda kollarıyla beni sarmıştı.

:-)Vampir Isırığı :-)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin