19

1.3K 79 2
                                    

"Här bor jag"

Jag gör en gest över den trånga korridoren som leder bort till respektive rum och hänger upp min jacka på en galge och ställer mina skor på skohyllan. Felix slänger hastigt av sig skorna och hänger slarvigt upp jackan på en krok. Jag går in i köket och ställer min Ica-kasse på bänken för att plocka in alla varor jag köpt.

"Jag trivs redan" 

Jag kollar på bak på honom. Han står i dörrkarmen med ett leende som ständigt rycker i mungiporna. Snabbt slår jag ner blicken i min påse för att plocka undan de sista varorna. Min inre monolog går på högvarv och säger ständigt till mig att det inte är bra att ta med en främling hem. Fast jag känner ju Felix, han tycker jag är snäll. Felix är nog också snäll. 

Tystnaden avbryts av min kurrande mage.

"Jag är hungrig" påpekar jag och vänder håll och tar ett steg mot honom. "Blir panpizza bra?"

Felix ler ännu mer och nickar belåtet till svar. 

När pizzorna är redo för att ätas går vi och sätter oss i mitt ynkliga vardagsrum. Soffan är bra nog för oss båda. Vi småpratar om lätta saker, Felix skrattar faktiskt åt några av mina ordvitsar som dras under hela samtalet. Jag kollar på honom, aldrig har jag skådat en sådan fin skapelse. Jag lutar mig bakåt i soffan, kollar upp i taket och andas djupt. Inte långt därefter flyttar Felix närmare mig och våra kroppar får kontakt. Det blir tyst, igen och länge. 

"Jag har aldrig förstått vad detta med att vara bög känns som. Jag har alltid bara vetat att det är så jag är" 

Jag kollar ner och möter Felix tindrande ögon. 

"Det är underbart Oscar, det är underbart"

Sedan bara händer det, han lutar sig framåt och våra läppar blir till en.
***

Finaste KajsaBiieber som skrivit detta <3 Love u gurl

Perfect match || Foscar (pausad)Where stories live. Discover now