C

2.2K 149 32
                                    

Louis
Sledoval som ako ten malý anjelik spokojne spí.Svoje kučery mal po celom vankúši a jeho pery boli pootvorené a potichu dýchal.
Chuť pobozkať ho bola neznesiteľná ale dokázal som ju v sebe udržať aspoň do tej doby než došli rodičia a Harry sa nezobudil.

V duchu som sa modlil aby im Harry niečo nevytaral o našej "hre " na doktora ale nie.Bol potisku a jedol palacinku za palacinkou.Niekedy poobede som si k nemu sadol a spokojne sme pozerali film.Ja som vo svojom vnútri doslova bojoval s chuťou vrhnúť sa naňho. Len tak tam spokojne sedel a hryzol si svoju plnú ružovú peru kým nebola napuchla a krvavá.Dosť by ma zaujímalo na čo myslí ,môj malý anjel ,pretože ja som svoju myseľ mal zaplnenu len včerajškom,ktorý by sa dal nazvať najkrajším dňom môjho života.Zatiaľ.Ten úplne najlepší bude keď sa dostanem do tej jeho úzkej dierky. Keď konečne budem mať okolo seba iba to jeho dokonalé teplo.Bože musí to byť dokonalý pocit.Byť jeho prvý.Pri toku mojich myšlienok som si ani nevšimol že naši rodičia odišli a Hazz si sadol oproti mne.Sadol si spokojný do tureckého sedu a sledoval môj zasneny pohľad."Lou?"spýtal sa ma ,keď si asi zaumienil ,že už ho to ticho ruší."H-arry" vykoktal som zlomene.Bože čo ten človek so mnou robí.Možno vyzerá ako anjel ale určite má v sebe diabla len ho treba zobudiť.A ja ho zobudím.

"Louis ty máš kúzelnu paličku aj ja chcem!"vykríkol pomne a rukou siahol na to najcitlivejšie miesto na mojom tele.Aj keď som nechcel prehol som sa v chrbte a ťažko som vydýchol prebytočný vzduch z pľúc.Nech dá tu ruku preč lebo za seba nebudem ručiť.
"Ukáž mi ju Loui"povedal mi a jeho malé prsty začali sťahovať moje nohavice kým som nezostal len v boxerkach.Každý jeho dotyk bol premna ako z iného sveta.Chcel som ich čoraz viac a viac.Bol ako moja droga a ja som potreboval novú dávku.
"A bude to ako v rozprávke Popoluška nájdem svoju kúzelnu paličku"povedal Hazz natesene a stiahol mi boxerky v ktorých sa na jeho smolu nenachádzala žiadna palicka len tak môj tvrdý a krvou podliaty penis. "Kde je ta palicka?"spýtal sa ma a jeho maličké ručičky sa dotkli môjho penisu a ja som sa znova prehol v chrbte a zavrčal som ako zviera.Sakra."Ty si mi vzal paličku?"spýtal sa ma Hazz zo slzami v očiach a ja som si ho k sebe pritiahol do objatia.
"Vieš aj táto palicka vie carovať"povedal som mu a jeho očká sa rozšírili zvedavosťou.
"Vie vytvoriť dobré mliečko"povedal som mu" ,len sa musí niečo urobiť aby čarovala" povedal som mu."Čo?"spýtal sa ma Hazz."Musíš sa s ňou hrať na lizatko"povedal som mu a ľahol som si na chrbát."Ako so svojim obľúbeným bananovim lizatkom"zašepkal som a nechal som sa unášať Harryho dotykmi.

Hazz,:3

Tá jeho kúzelná palicka bola skutočne divna ale keď mi prikázal aby som ho lizal ako svoje obľúbené lizatko začal som.Najprv som bol bezmocný také veľké lizatko som v živote nevidel ale potom som sa vynašiel.Svojim malým jazykom som olizol ružovú špičku načo sa môj veľký brat celý zatriasol.Nebral som na to dlhé ohľady a spravil som to znova.Potom som si strčil lizatko do úst hlbšie a hlbšie až kým sa môj braček neprehol v chrbte ako luk.Toto som robil celý čas.Presne ako lizatko.Oliznut,vcucnut a trochu kusnut a zase dookola.Už som si myslel,že sa s lizatkom zadusim keď môj brat vidal niečo ako zabrucanie a niečo teplé sa mi zjavilo v ústach.Okamžite som si spomenul na mliečko ktoré mi spomínal a zvedavo som ho teda prehltol.Usmial som sa keď som si uvedomil,že bolo dobré a určite lepšie ako to normálne.
Myslím si ,že oddnes pijem už iba toto mliečko.


Ajojky :)
Chcem vám poďakovať za všetky votes a komentáre k minulej časti:)
Dúfam že ste zvládli týždeň a vaše vysvedčenia budú lepšie ako tie moje :) :D nemám sa čím chváliť :D

Ďakujem :)

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Monster Where stories live. Discover now