MAFYA BOZUNTUSU

31 5 2
                                    

Multimedia: Masal
Uyandığımda bir odadaydım fakat karanlık değildi ve ellerim de bağlı değildi. Okuduğum kitaplarda kaçırılan kişinin elkeri ayakları sandalyeye  bağlanmış ve ortalık karanlık oluyordu. Meşhur klişelerden eser yok. Acaba niye kaçırıldım.
Odaya dikkatlice baktım. Bir yatak,banyo ve dolap vardı. Neredeyim ben?? Telefonumda çok şaşırtıcı bir şekilde yanımda. Klişe diyorum ama ne oluyor burada??
Kapı aralandı ve bir adam belirdi. Takım elbiseli,siyah gözlük takmıştı ve yanında 2 kişi de vardı. Onlarda aynı şekilde giyinmiş. Ben de niye klişeden uzak bir kaçırılma yaşıyorum. Taaki bunları görene dek.

Mafya lan bunlar!! İlk defa bir mafya çetesi ile karşılaşıyorum. Artık hayatımda o kadar olay yaşandı ki bu olaylara bir şey diyemiyorum. Normalde kaçırılan kızların klişesi olan gözlerinin altı ağlamaktan şişmiş ve kaçmak için ak ile karayı seçme olayından bende eser yok. Gözüm şişmemiş ve debelenmiyorum. Umrumda bile değil. Hayatım zaten ailem yüzünden kararmış acaba benden ne istiyorlar ki ??!!
Ulan beni ailem istememiş siz niye kaçırıyorsunuz ki?? Param yok,pulum yok...

En önde duran adam  bana yöneldi. ( şişman lan bu ne yemiş maşallah bizde doysak inşallah aaaaa!! Kafiye yaptım bu halimle bile kafiye yaptım ya ne diyim ben kendime )

"Masaldı dimi. Senden bir şey rica edicem. Bizimle çalışmanı istiyorum. Sendeki potansiyeli gördüm."

( bir de bunu tatlı dille diyor mal mı bu? Zaten yemiş yemiş donbili baykuşu bile geçmiş ne diyeceğini biliyorum dombili. Hayatım zaten kayık biraz da ben kaydırayım.
Aynı kaydırak gibi hahahaha yine espri yaptım ne şakacıyım ben, bir de malım bu durumda espri yapıyorum. )
O anda sesini netleştirdi ve "eğer yapmazsan ölürsün! !"

"Ben de bunu yedim. Malım ya. Ulan mafya bozuntusu ( oooo!! Bir klişe daha superim) ister öldür ister sat umrumda olmaz ama şunu bilmiş ol ki   sakın bana ne yapacağımı söyleme istediğimi yaparım sana sornana da gerek yok bu 1.
2.'si ise bana sakın bir daha bağırma mafya falan dinlemem  alırım paçanı aşağıya. Beni kaçırmadan önce araştırmıssındır ki ben tekvando biliyorum.
Hangi renk kuşağım var söyliyim mi?? Kara kuşak. Ben silahlı adamları hatta daha fazlası için özel eğitim aldım istersem buradan gidebilirim. Ve bunu da yapacağım. "

Adama baktığımda öyle korkmuştu ki dokunsam kaçar vallaha. Hemen adamların kulağına bir seyler diyip gitti. Adamlar da bir süre sonra ellerinde kıyafetlerle geldiler.

Voov!!! Ne kadar da güzeller. Siyah bir ceket,içine giyilecek bir siyah yırtık kısakol   ( hem moda hem de asiliğimi gösterir)  siyah deriden yapılmış biraz yırtık bir pantolon ve bir bot tarzı bir kalın topuklu siyah bir ayakkabı. Veeee en önemlisi bir gözlük. Onlarınki gibi ama benimki daha güzel.
Mor renginde bir ruj ve göz kalemi çektim. Zaten göz kapağıma sürdüğüm maktaj duruyordu, sürmeme gerek yoktu.

Veee her şey tamam. Aklı sıralar benim evet diyeceğimi mi sandılar. Mafya bozuntusu. Buradan kaçmam gerek. Başka çarem yok.

Merhaba arkadaşlar bir bölümün de sonuna geldik. Yeni bölümde görüşmek dileğiyle By By...

ACI GERÇEKLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin