Part26

230 4 0
                                    

Ik voel dat Harry verstijf.ik kijk hem aan in zijn ogen.hik blijft me aanstaren, ik begin me ongemakkelijk te voelen.
Ik kijk naar beneden, naar mijn schoenen. Eigenlijk heb ik best mooie schoenen, ik moet ze alleen nog maar kuisen en dan zijn ze mooier.harry tilt mijn hoofd op zodat ik hem kan aankijken."vanavond,ik wil niet dat onze eerste keer in de bezemkast is van school"lacht hij.ik lach mee"oke maar ik ga vanavond naar een feestje met mijn vrienden.wil je mee?"vraag ik aan hem. Hij glimlacht als antwoordt. De bel gaat en de refter vult zich met leerlingen en mijn vrienden komen mee aan tafel zitten. Niall etc. Komen er ook bij zitten."soo who's goining to the party tonight?"vraag ik aan onze vrienden.ze steken allemaal hun hand op.ik lach.
"Toch bij James eh?"vraagt niall.
Fuck! Harry kijkt met een heel boze blik naar me."ja bij hem"antwoordt ik maar.ii wil geen drama shoppen bij men vrienden dus negeer ik zijn blik.de middag is voorbij dus ren ik nog snel naar mijn kluisje en pak mijn boeken en ren naar de les.

Ik stap naar mijn lambo,pff die 3 laatste lessen waren zo saai dat ik in slaap ben gevallen.ik stap in mijn lambo en start mijn motor, net voordat ik wou vetrekken gaat mijn deur open. Ik kijk raar naar degene die mijn deur open deed. Harry?
"Harry? Wat is er?"zucht ik.hij komt in mijn lambo zitten.ik rijd van de parking af. "Waarom rijd je?"vraagt Harry verbaast."euhhm omdat ik geen drama op de parking wil. Dus rijd ik een rondje"zeg ik met een duhh-toon
"Waarom zei je niet dat het feest van James was?"vraagt hij geïrriteerd.ik zucht,"omdat ik dan weet dat je drama gaat maken!ik snap je echt niet soms!wees niet bang dat je me gaat verliezen!als je niks verkeerd doen verlies je me niet!"roep ik naar hem.
Ik stop mijn lambo aan de kant.hii kijkt me gekwetst aan."het spijt me!ik wil je gewoon niet kwijt! Je bent alles voor me!ik vertrouw James niet"zegt hij zacht.ik zucht en kijk hem aan.hij glimlacht zwak. Ik grinnik en druk mijn lippen op de van hem. "Ik rijd je wel terug naar school."zeg ik wanneer we gedaan hebben met zoenen.
Ik start de motor en laat een paar grommen horen.ik rijd met volle kracht naar school.
Ik stop bij zijn auto."om wat uur moet ik je halen prinses?"vraagt Harry aan me.ik glimlach"pak 22:00 oke"zeg ik.hij knikt en druk zijn lippen op mij voordat hij uitstapt.

Thuis aangekomen bel ik direct Audrey om te vragen of ze naar hier komt voor het feest.
De bel gaat al dus ren ik naar beneden en open hem.audrey knuffelt me z'n loopt naar boven.ik loop naar de keuken en pak drinken voor ons."Hey mam,kga straks naar een feest bij James.ik weet niet of ik hier of bij Harry ga slapen"zeg ik tegen mijn moeder"oke doe wel voorzichtig en de groeten aan Harry"zegt ze.ik knik en ga naar boven.mijn ouders en broers zijn closer geworden met Harry! Ze mogen hel zelfs.
Ik loop mijn kamer Binnen en Audrey begint direct aan mijn gezicht en haar.
Ik doe het zelfde bij haar en dan staan we samen voor mijn inloopkast."kies maar iets! Als je het maar terug geeft!"zeg ik trots. En begin te zoeken.
Ik doe een mooi jurkje aan(zie foto)

Ik doe een mooi jurkje aan(zie foto)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

En Audrey pak mijn emo kleren

We bekijken elkaar en onze monden vallen open

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

We bekijken elkaar en onze monden vallen open."WAUW JE ZIET ER MOOI UIT"zeggen we tegelijk.we schieten in de lach."met wie rijd je mee?"vraagt Audrey als ze haar eigen outfit aan het bekijken is."met Harry en jij?"vraag ik terug."zayn"bloost ze en op dat moment horen we getoeter. We rennen naar beneden en Audrey loopt al naar de deur.ik pak nog snel mijn handtas met sleutels en mijn mini pistool en nieuwe iPhone.en loop naar buiten.ik stap bij Harry in en hij grijnst."wat!"grijns ik terug."ik wil je nu echt nemen in mijn auto"grijnst hij.ik grijns ook"no badboy! Tonigt maybe"grijns ik.hij grinnikt en rijd weg."je ziet er sexy uit babe!"zegt Harry opeens.ik glimlach en druk snel z'n kus op zijn lippen.hij grijns en rijd verder.
We stappen voor een groot huis maar niet te groot.ik heb een groter huis.
Egoo!
Ik stap samen met Harry uit en samen met Audrey en zayn lopen we richting de deur.harry legt zijn arm om mijn middel om me dicht bij hem te houden.we stappen naar Binnen en al direct ga ik naar de bar.ik vraag een Wodka en vraag wat Harry moet hebben."2wodka's"vraag in aan de barjongen. Hij knikt en pakt 2wodka's.hij knipoogt .ik bloos en been weg.
Na een paar drankjes later ben ik losser.ik sleur Harry mee naar de danse vloer.ik dans alsof men leven ervan afhangt.harry danst ook wat mij super geil maakt want hij drukt zijn vriend tegen me aan.ik lach en neem hem mee naar onze vrienden. "HARRYY!!"roep een vrouwenstem.
Omg nee! Sophie? Sophie was mijn vriendin in Engeland.ze hangt letterlijk om Harry's nek. Hij probeert haar van hem te krijgen maar het likt niet echt"Sophie?!"roep ik. Ze kijkt verbaasd als ik haar naam roep."WTF DOE JII HIER?!"roept ze lachend."ik woon hier bitch!"lach ik naar haar."Harry ii heb je echt gemist!"roept ze naar Harry. Een steek van jaloezie gaat door me heen."Sophie, je was 1 nacht voor mij niks anders"zegt Harry bot.ah moet je maar van mijn briendje afblijven."ik heb gehoordt dat je een vriendin hebt?waarschijnlijk één of ander slet maar babe je bent welkom bij mij'"gilt ze. Noemt ze me nu net een slet?!
"DIE ÉÉN OF ANDERE SLET WAS TOEVALLIG JOU BESTEVRIENSIN!"roep ik naar haar. Haar ogen worden wijd."nog altijd even naïef.net zoals bij Ashton"zei ze spottend. Harry wordt kwaad! Hij duwt Sophie van hem af en begon tegen haar te schreeuwen. Ik loop naar haar toe en begin haar raken klappen te geven.ik wil net mijn geweer als Harry me oppakt en me naar de auto sleept."IK WOU HAAR NET GODVERDOMME
NEERSCHIETEN! DICKHEAD!"schreeuw ik terwijl ik  rond spartel.ik geef perongeluk Harry een klap tegen zijn gezicht en meteen stop ik en kijk naar Harry."Omg het spijt me!"zeg ik gemeend.
Zijn lip bloed."is niksnut kom we gaan naar huis! Genoeg drama voor vandaag"glimlacht hij.ik druk mijn lippen op die van hem.ik stap in zijn auto en we rijden."waar gaan we slapen"vraag ik."euhmm mijn huis?"vraagt hij.ik knik.we stappen uit zijn auto en gaan direct naar boven."mag ik een t-shirt lenen?"vraag in aan Harry."ja tuurlijk hier"aegt hij en trekt zijn t-shirt uit.hij weet dat ik er van hou om zijn kleren te dragen,omdat ze altijd lekker ruiken.
Ik kleed me uit en doe zijn t-shirt aan.harry staart naar me."kun je het zien?"vraag ik spelend. Hij loopt op me af en drukt zijn lippen op die van mij. Onze lippen gaan syndroom heen en weer. Zijn tong vraagt toestemming die ik geef. Hij pakt me op en legt me zacht op zijn bed."h-harry ik wil je! Ik ben er klaarvoor."zeg ik vastberaden.
"Zeker?"vraag hij onzeker.
Ik knikt.

Badboy harry styles vs. me Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu