Bilinmeyen

334 14 25
                                    

Stiles:Alo!Alo lütfen bana cevap ver.Lütfen!Kendimi çok yalnız hissediyorum.İntihar etmek istiyorum ama korkuyorum.Belki belki biri bana yardım eder diye .Belki birisi için önemliyimdir.
Derek:Sen sen neden bahsediyorsun.İntihar derken.
Stiles:İntihar etmeyi düşünüyorum tabi fikrimi değiştirebilirim.
Derek:ABV!!!Nasıl ya?Beni mi buldu yani . Başkasını arayamaz mısın?Bak gerçekten benimde cesur olduğum söylenemez.Sana yardım edemem.
STİLES:Hayır hayır!Sen çok güçlüsün,kimi aradıysam ilk cümleden sonra kapattı ama sen.Sen benim için özelsin.Bak şimdiden senle konuşmak bana iyi hissettiriyo.Lütfen seninle buluşmam lazım.
Derek:Yo yo! Asla daha adını bile bilmiyorum ki eğer buluşmak istiyorsan niye özelden arıyorsun.Ve ben erkeğim.Yani evet belki biraz ihtimal var ama .
Soğuk soğuk terlemeye başladı Stiles.Derek'e ihtiyacı vardı.
Stiles:Tamam.Sana herşeyi baştan anlatıcam. Ben kendimi diğer insanlar gibi hissetmiyorum ve sanırım asosyalim de ama inan bana seninle tanışmak ve seni görmek kulağa çok çekici geliyo.Şuan sadece sesinle yetinmek zorunda olsam da.
Derek:Sisinli yitinmik ziribdi ilsin di.La la la.Yalanlar yalanlar en fazla ne yaşamış olabilirsin ki?Sevgilinden ayrılmışsındır vs.
Stiles:Keşke olay o kadar kolay olsa.Sana bunu ancak buluştuğumuzda anlatabilirim.Sana güvenmeliyim.
Derek:Ne yani sen bana güvenilmez mi diyorsun .
Stiles:Hayır sadece kimseye güvenmediğimi söylüyorum.

Merhaba n'aber.Yani ben bir sterekçi olarak söylim güzel oldu .Ay bide gerçek olduğunu düşünsenize.Oy ve yorum yapmayı unutmayın.Bye

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 17, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sterek is REAL!!!!Where stories live. Discover now