i will be here forever

28 4 3
                                    

Hikaye bitmesine rağmen ikisi de konuşmamıştı. Baekhyun ne diyeceğini bilemiyor, Jongin ise daha fazla konuşursa ağlamaktan korkuyordu. İkisinin de içecekleri bitmiş, fakat kekleri masanın üstünde dokunulmamış bir şekilde duruyordu. İkisinin de hareket etmeye niyeti yok gibi duruyordu.
Baekhyun ne konuşacağını düşünürken Jongin yavaşça hareketlenmişti. Baekhyun bakışlarını esmer olana çevirdiğinde genç adam bir şey demeden kendi kekine uzanmış ve bir ısırık alarak tekrar geri yaslanmıştı. Tıpkı hipnotize olmuş gibiydi, konuşmadan sadece bir noktaya bakıyordu.

"Ya, Jongin!"

Baekhyun sonunda zorlama bir şekilde gülerek konuşmaya başladığında Jongin kısaca hmmladı.

"Eskiden ne yaşadığın beni alakadar etmez, ama sana garanti verebilirim ki, bundan sonra hayatına giren çıkan insanlardan sen değil ben sorumlu olacağım. Kime güvenmen kime güvenmemen gerektiğini ben söyleyeceğim. Anladın mı?"

Genç melek kekinin üstünde duran çileği aldı ve ağzına atmadan önce Jongin'in söylediği sözle suratını buruşturarak bir insanın bu kadar aptal olmamasını dileyerek sağına döndü ve gözlerini devirdi.

"Peki sana neden güvenmem gerekiyormuş?"

Jongin cevabı tahmin edebiliyordu. 'Çünkü ben senin meleğinim salak şey' ya da 'Benim görevim bu aptal başka ne yapabilirim' gibi kısa ve sert cümleler söyleyecekti. Baekhyun da buraya görevi yüzünden gelmişti. O da mecburen Jongin'in yanında duracak ve ona sahip çıkacaktı. Bu nedenle anlattığı hikaye bittiğinden beri kafasında, Baekhyun'a bağlanmaması gerektiğine dair sirenler çalıyordu. Hayatında inanıp güvendiği tek kişi Sehun'du ve o bile Jongin'e düşmanının bile yapmayacağı türden bir kötülük yapmıştı. Baekhyun ise görevi gereği Jongin'e gönderilmiş bir melekti. İşi bitince, Jongin kendini iyi hissetmeye başlayınca veya Jongin'den daha zor durumda olan birisinin yardıma ihtiyacı olursa gidecekti. Baekhyun da gidecekti, esmer olan bunu biliyordu. O yüzden kendini fazla kaptırmamayı kafasına koymuştu.

Fakat meleğin verdiği cevap Jongin'in içini rahatlatmakla kalmamış, ona güven vermişti.

"Çünkü ben sonsuza kadar senin yanında kalacağım."

my guardian angel Where stories live. Discover now