Kasna noć

33 5 8
                                    

Zbog čega nova prilika?

Zeznuto je to,saznat češ ubrzo.

Zašto tolika tajanstvenost? Nisi valjda nekoga ubila?

Saznat češ,ne nisam,ali kao da sam.

Znaš li da pričaš turski ili samo nekoliko riječi?

Ne znam pričati turski,ali planiram ići na kurs iz turskog. Znam samo neke riječi :D

Pričaš li engleski ili još neki drugi strani jezik?

Ne,engleski učim samo dvije godine a njemački učim četiri godine. Znam obadva jezika ali ne baš odlično,osnovne stvari samo.

Četiri pitanja su i odlična za početak,dragi čitaoče sad nisi jedan sad si dva. Drago mi je da si odlučio biti uz ovu knjigu,ovdje nećeš baš nešto pametno moći pročitati ali ti obećavam da se neću ponašati kao djete od 5 godina koje se svađa sa malim bratom oko čokoladice. O čemu bih ti mogla pričati? Želim naći sa tobom neki zajednički jezik. Šta ti voliš,dragi čitaoče? Ja volim skromne ljude i miris korica od starih knjiga. Volim mir i tišinu,da li ti moram reči da sam alergična na komentarisanje ljudi? Ne volim kad neko nekoga komentariše,ja se veoma glasno smijem i svi to komentarišu ali to nije njihov problem. Ja volim ljude koji se glasno smiju,imam osjećaj da tako oslobađaju svoju sreću. Mrzim ljude dragi čitaoče mnogo su me povrijedili ali imam savjet za tebe,ne mijenjaj se radi ljudi oni te trebaju prihvatiti takvog kakav i jesi. Ja sam se promjenila sa razlogom,nadam se da sada neću imati problema,ali garantujem sebi da će biti kao i prije.
Smaram te sa svojom tajanstvenosti,sigurno se pitaš šta priča ova cura ali ne boj se,ubrzo češ saznati. Polako odmiče noć,vrijeme mi je za krevet ali sam uporna i borim se sa umorom koji je u mojim očima. Ja te čitaoče smaram sa ovim saznat češ,ali za sve će doći vrijeme. Laku noć čitaoče,kasno je a Mutlu ti nema više o čemu pričati. Znam da ti je mrsko da čitaš moje tajensvetnosti.

Random BookOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz