# 31 # M

3K 232 55
                                    

YORUMLARINIZA CEVAP VEREMESEMDE HEPSİ OKUYORUM VE MUTLU OLUYORUM. BUNUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BIR SURU BEGENIP YORUM YAPIN MÜBAREK RAMAZANDA GARIBAN SEVINDIRIN AMK O.O

O DEĞİLDE KLAVYE DELİKANLILARI GİBİ KESP LOK AÇIK KALMIŞ AY KRO MUYUM NEYIM NJCDKJDC.

SMUTU SEVERSİNİZ DİYE UMUD EDİYOR VE GİDİYORUM ...

ParkCY: YAH! Baeki o aptal filme gömüldün. Azcık benlen ilgilen

BaybBaek: Kapa çeneni dev anası -,-

ParkCY: Düzgün konuş be! Hem bu film çok sıkıcı! Dram tarzım değil! Erotik film izleyelim!!

BaybBaek: Chanyeol sabrımı sınama hem neden yan yanayken bana mesaj atıyorsun lan gerizekalı mongol

ParkCY: Neden acaba? Birileri konuşmamı yasakladı da ondan!

BaybBaek: Sus o zaman _;_ Gonuşmaaa

ParkCY: Bari az yamacıma otur -,- Ne o öyle sanki üzerine atlayacakmışım gibi koltuğun bir ucunda oturuyorsun?

BaybBaek: Üzerime atlama ihtimaline karşı önlem bu sana güvenmiyorum

ParkCY: Kalbimi kırıyorsun :( üzdün :( Bak bir kere öpeyim sonra söz seni rahat bırakacağım valla bak izci sözü

BaybBaek: İyi be ama sadece öpeceksin

Baekhyun son mesajıda gönderince kafasını çevirip Chanyeol'un tepkisine baktı. Gözleri büyümüş ve dudakları şaşkınlıkla açılmıştı. Gerçekten çok ısıralısıydı. Ama kendini tutmalıydı. Hemencecik ona teslim olmak istemiyordu. Chanyeol'u seviyordu ama hala güven problemi yaşıyordu. Bir yerlerde hala uzun olanın kendisini terk etme korkusunuda yaşıyordu. Bu düşüncelerini bir kenara atıp filme odaklandı.

Film gerçekten uzun zamandır beklediği bir aşk filmiydi. Normalde vurdulu kırdılı filmleri sevsede bu film dikkatini çekmişti. Tabi ki filmde başrol oyuncusu olan Orlando Bloom'un bunda bir etkisi yoktu. Yada siktir edin vardı. Adam yürüyen taştı be. otuz dokuz yaşına gelmiş çıtırdı resmen. Hele Legolas karektirini canlandırırken ki hali. Ah içi titremişti zavallıcığın.

Yanında hareketlilik hissedince Orlando'yu bir kenara bıraktı. Ona tekrar dönecekti. Ama şimdi öpüşmesi gereken selvi boylu, al yanaklı sevgilisi vardı. Kafasını Chanyeol'a çevirince derince yutkunmuştu. Tuhaf olan bunu ikisininde aynı anda yapmasıydı.

Chanyeol büyük elini yavaşça uzatıp Baekhyun'unu beyaz yanağına koydu. Teni yumuşacık ve pürüzsüzdü. ''Baek..'' Sesizce fısıldadı. Kalp atışları yüzünden daha fazla konuşabileceğini sanmıyordu. Uzanıp, vişne çürüğü rengindeki dudakları öptü.

Tüm vücudunun elektrik akımına uğradığını hissetti. Tüyleri diken diken olurken öpücüğü ileri taşımak için bir hamlede bulunmadı. Sonuçta Baek'e söz vermişti. Sadece öpücük. Tanrı şahitti ki daha fazlası için bedeni kavruluyordu.

Uzun çocuk yavaşça çekildiğinde Baekhyun dudaklarını yaladı. Dudaklarının uyuştuğunu hissetti. Onu daha fazla öpmek istemesine neden oldu bu. Güveni falan boş verip bir hamlede Chanyeol'un kucağına oturdu.

Uzun çocuğun gözleri kamyon tekerleği gibi açıldı şaşkınlıktan. Kucağındaki Baekhyun'a 'Ne oluyor?' bakışları atarken kısa olan , ''Öpeceksen düzgünce öp Park aptal Chanyeol.'' dedi.

Baekhyun onun dudaklarına kapandı. Çoktan Chanyeol'un alt dudağını emmeye başlamıştı bile. Gerçekten onun dudakları mükemmeldi. Daha fazlasını istemesine neden oluyordu. Hep daha fazlasını istiyordu.

Nutellaya Nasıl Hayır Diyebilirsin Ki? // ChanBaek Teksting Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin