Ο creepy καλλιτέχνης

759 89 16
                                    

Αυτή τη κατηγορία την συναντάμε συνήθως στο δημοτικό και αντε πες να ναι στην β και α γυμνασίου! Ο creepy καλλιτέχνης είναι ο κλασικός μουσικός, θεατρικός και ζωγράφος που δυστυχώς θα τον έχουμε σε όλη μας την ζωή! Ο τύπος είναι τόσο creepy που θα μπορούσε να σου κάνει μουσικό-φοβία, θέατροφοβια και ζωγραφο-φοβια! Ουρλιάζει στην τάξη χωρίς λόγο και πάντοτε θα έχει το ύφος χιλίων καρδηναλιων και κρίνει τα πάντα με τον χειρότερο τρόπο! Απλά ανυποφορος!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

1 Φορά ρούχα που τα βρήκε στην παλιά ντουλάπα στο στοιχειωμένο σπίτι στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας ( που τα βρίσκω η άτιμη! )

2 Τρώει σαλάτες γιατί "είναι σε δίαιτα"

3 Ουρλιάζει σαν μανιακός δολοφόνος

4 Είναι μεγαλύτερο ψώνιο και από την βλαμμένη της τάξης

5 Διδάσκει μουσική και καλλιτεχνικά

Γειά παιδιά !♥

Τι κάνετε? Αύριο παίρνουμε βαθμούς! (ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ! !) εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους πάνε γυμνάσιο και μην αγχώνεστε ! Κάνετε μπάνια; ( Στην θάλασσα όχι στην μπανιέρα) Χαχαχαχα! Ελπίζω να σας άρεσε το κεφάλαιο και να χαρησα λίγο γέλιο. Για αυτό πατήστε αυτό το λαμπρό, γλυκό και σεξι ☆ ( οκ το παράκανα) ,ένα σχόλιο να μου πείτε την γνώμη σας , ένα follow στην σελίδα μου και ένα share για να το δουν οι φίλοι, αδέρφια, γονείς, ξαδέρφια και κουμπάροι! Αχνε λατρεύω τα σχόλια σας! !! Και επίσης (πείτε το μαζί)

ΑΓΆΠΗ ΜΌΝΟ♥


Τα Είδη Των ΚαθηγητώνWhere stories live. Discover now