Capitolul 12

88 10 0
                                    


***Peste jumătate de oră* **

Unchiul parchează mașina. Imediat după ce o parchează mă dau jos. Când mă întorc nu îmi venea să cred ca văd. Era o vilă uriașă.După vin și ceilalți lângă mine.

Unchiul:Haide Jae....intră!!

Pășesc cu pași mărunți spre poartă iar când intru dau de o curte imensă.Era o alee plină cu trandafiri care ducea către ușa casei,altă alee care se îndrepta spre o piscină mare.Stăteam și mă holbam prin împrejur.Totul era minunat.Cât eu eram captivată de toate chestiile din curte,unul din băieți a venit în spatele meu și a început să mă ciufulească apoi să mă gâdile.Mă întorc și dau de Taehyung.

Eu:Ești mort Kim Taehyung!!!

Tae:O nu!

Eu:O da!!

A început să alerge,eu ducându-mă după el.L-am alergat prin toată curtea până s-a împiedicat de furtun.Am sărit pe el și am început să îl gâdil,dar a reușit să scape.

Eu:Kim Taehyung.....ești mort!!!!!

Tae:În visele tale!

Am început să alerg după el dar esuam,mereu cand eram aproape de el incepea sa fuga mai repede.

Eu:Gata,nu mai pot,am obosit.*spun gafaind*

Tae:Haha...nu m-ai prins.*spune acesta razand*

Eu:Da....esti mai rapid ca mine.*spun si ma asez pe unul din scaunele de langa piscina*

Acesta vine langa mine si ma ciufuleste din nou,dar eu nu reactionez.

Tae:De ce nu reactionezi?

Eu:Ma dau batuta.

Tae:Bine atunci te las in pace.

Eu:Bun.

Taehyung se aseaza pe marginea piscinei si isi baga picioarele in apa."Momentul perfect de a ma razbuna" soptesc eu. Taehyung se intoarce spre mine,apoi imi spune:

Tae:Ai spus ceva?

Eu:Nu am spus nimic,doar tii s-a parut.

Se intorce si continua sa se joace cu picioarele in apa,au venit si ceilalti sa vada ce facem.Eu ma ridic usor de pe scaun incat sa nu se auda,apoi le fac semn tuturor sa taca si sa nu ma parasca.Acestia au tacut din gura iar eu ma furisam pe la spatele lui Taehyung.                                    Ajunsesem in spatele lui si l-am impins in apa,dar inainte sa alunece m-a prins de picior si m-a tras si pe mine in apa.Toti ceilatli au vazut asta si au inceput sa rada,numai Hoseok a venit in fuga si a sarit in apa doar ca sa ma scoata de acolo cat mai repede,iar Yoongi avea aceasi expresie pe care o are mereu.                                                                                                                                   Hoseok m-a luat in brate si m-a scos afara din piscina,apoi m-a lasat jos si s-a dus in casa ca sa aduca un prosop. Taehyung  ramasese in piscina. Am inceput sa chicotesc si eu deoarece nimeni nu l-a ajutat si pe el. M-am dus la marginea piscinei si i-am intins mana lui Taehyung,acesta mi-a prins mana iar eu am incercat sa il ridic cu toata forta pe care o aveam. A iesit si el din piscina si s-a pus pe un scaun. Deodata in vad pe Hoseok  cu doua prosoape in mana, a luat una din cele doua si mi-a pus-o pe umeri.

Eu:Multumes Hoseok!

Ho:Nu ai pentru ce!! *spuse acesta zambindu-mi*. 

Ia celalalt prosop si il desface,urmand sa il puna pe el,dar aud o voce spunand:

Tae:Multumesc ca mi-ai adus si mie un prosop Hobi!!

Ho:Acest prosop nu e pentru tine,mi l-am adus mie,tu du-te si i-ati din casa.

Toti am inceput sa radem,iar Taehyung s-a suparat. M-am pus pe scaun langa el si i-am dat partea care mi-a ramas ca sa ne invelim amadoi.M-am uitat la Hoseok,apoi la Yoongi,amandoi erau incruntati,dar nu stiu de ce.

Tae:Multumesc,Jae si imi pare rau ca te-am ciufului.

Eu:E ok..si mie imi pare rau ca te-am impins in piscina.

Ne-am luat in brate,dar cineva pe nume Hoseok isi drege glasul,iar noi ne dezlipim din imbratisare,apoi m-am intors catre Hoseok iar acesta se uita incruntat la mine.

Eu:Ce am facut de te uiti asa incruntat la mine?

Ho:Il imbratisezi pe Taehyung dupa ce ca el a inceput tot acest circ,iar pe mine nu m-ai imbratisa ca te-am scos din piscina si ti-am adus si prosop.*spune fluturand din maini*

Ma ridic de langa Taehyung si merg catre Hoseok si il imbratisez.

Eu:Multumit?

Ho:Foarte multumit.

Unchiul striga din casa:

Unchiul:Copii haideti inauntru.

Toti:Bine.

Toti au luat-o la fuga numai eu si Hoseok am ramas in urma.Pana la urma am ajuns si noi in casa. Inca eram uzi leoarca.M-am dus spre scari si urcam pe ele ,dar am realizat ca eu nu am habar unde este camera mea,asa ca am coborat si l-am intrebat pe unchiul meu:

Eu:Ammm..unchiule eu nu stiu unde este camera mea.

Unchiul:Yoongi,o duci tu pe Jae in camera ei? Doar e langa camera ta.*ii spune ,iar Yoongi luase o gura de apa cand unchiul zise asta*

Yg:CEEEE?*spune scuipand apa*. De ce ai pus-o exact langa camera mea?

Unchiul:Taci si nu comenta,am pus-o dintr-un motiv acolo! Asa ca du-te sa ii arati camera.

YG:Si care ar fii acel motiv?

Unchiul:Am spus sa taci. Acum du-te.

YG:Bine.

Se indreapta spre mine,apoi urca fara sa ma astepte,eu urcand in graba sa il ajung. Cand ajungem langa camera el me lipeste de perete....

Va urma...


hey unicorni...imi pare rau ca nu am mai postat,dar am intrat in clasa a 8-a si mnaa...vin examenele..am destule teme...destul de invatat..etc. Sper ca ma iertati ca nu am mai postat cred ca de vreo 5 luni.Chiar imi pare rau....sper ca va placut sa lecturati ce am scris <3




It Was Just A Dream(Bts F.f)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant