Karakter Tanıtımı

44 2 9
                                    

Uzumaki Naruto: Başta 12-13 yaşında olan Naruto zaman arasından sonra 15-16 yaşındadır. Sarı saçlı, mavi gözlü, Kyuubi(Kurama)'nin jinchuurikisi dir. Ayrıca Ahmet Ve Karin'in kuzenidir. Arkadaşları tarafından (Özellikle Sakura ve Sasuke tarafından) "aptal" olarak çağırılır.

Uzumaki Ahmet: Naruto'dan 3 ay 8 gün büyük olan Ahmet zaman arasından sonra görülmektedir. Kahverengi saçları ve kahverengi gözleri vardır.  İçine Tetsuga(ben uydurdum) mühürlüdür. Amcasının adı "Namikaze Minato"'dir. 5-6 yaşındayken köylerine yapılan saldırıda klanın çoğu ölmüştür. Bu nedenle Karin'e 3 sene boyunca annelik, babalık ve abilik yapmak zorunda kalmıştır. Daha sonra 3 senenin sonunda 10 serseri onlara saldırırken Konan tarafından kurtarılmışlardır ve böylece Akatsuki ile yaşamaya başlamışlardır. Mühür jutsularında uzmandır. En iyi yaptığı mühür jutsularından biri de "Mühür Tekniği: Jinchuuriki Mührü"dür. Bu mühür tekniğini sadece Uzumaki klanında jinchuuriki olan kişiler kullanabilir. Kuyruklu canavar kontrolden çıkarsa onu sakinleştirmek için kullanılır. Kullanılan kol 1 saat boyunca felç olmuş gibi kullanılamaz. Hava ve yıldırım elementlerini kullanır. Özlü sözü" Değer verdiklerini koruyamamışsan bu dünyada yerin kalmamıştır."dır.

Uzumaki Karin: Ahmet ve Naruto'nun kuzenidir.Pembe gözlü ve pembe saçlıdır. Çakra kontrolü müthiştir. Hatta "Çakra Patlaması" tekniği ile etrafa çakra yayabilir. Hava ve ateş elementlerini kullanabilir.

Haruno Sakura: Pembe saçlı ve yeşil gözlüdür. Naruto'nun takım arkadaşıdır. Sasuke'ye aşıktır. Fakat Sasuke onunla hiç ilgenmez. Tıbbi ninjadır.

Uchiha Sasuke: Siyah gözlü ve siyah saçlıdır. Naruto'nun takım arkadaşıdır. Sakura ile hiç ilgilenmez. Sharingan'ı vardır. Ateş elementinde ustadır. Tüm klanı ölmüştür.

Konan: Akatsuki'deki tek Kadın üyedir. Ahmet ve Karin' Annelik yapmıştır. Saldırı yapmak için kağıtları kullanır.(Animede en ilgimi çeken karakterdir kendisi.)

Pain: Uzumaki Nagato'nın takma adıdır. Akatsuki'nin lideridir.

Deidara: Kilden patlayan şeyler yapıp onları patlatır(Sanat Patlamadır.)

Hyuuga Hinata: Byakugan'ı vardır ve siyah saçlıdır. Takma adı Byakugan prensesi'dir. Naruto'ya aşıktır.

Hatake Kakashi: 7. Takımın jounin ninjasınıdır. Eski en iyi Uchiha Obito ona jounin hediyesi olması için bir sharinganını vermiştir. Sürekli maske takar.

Senju Hashirama: Konaha köyünün kurucusu ve ilk 1. hokagesidir.

Senju Tobirama: Hashirama'nın küçük kardeşidir. 2.Hokagedir

Sarutobi Hiruzen: Tobirama'nın öğrencisidir. 3.hokagedir.

Namikaze Minato: Jiraiya'nın öğrencisi'dir. 4.Hokagedir.

Senju Tsunade: 3.Hokagenin öğrencileri "Efsanevi 3 bilge'den" biridir. Süper bir tıbbi ninjadır.

Jiraiya: 3.Hokagenin öğrencileri "Efsanevi 3 bilge'den" biridir 4.Hokage'nin hocasıdır. 4.Hokagenin oğlu Naruto'nun adını koymuştur.

Uzumaki Kushina: Naruto'nun Annesidir.

Uchiha İtachi: Akatsuki'nin bir üyesidir. Sasuke'nin abisidir ve sharinganı vardır.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 23, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Naruto: Büyük SavaşWhere stories live. Discover now