Capitolul 1

18 1 0
                                    

Bună, mă numesc Selena (mi se mai spune si Sell) ,am 17 ani şi sunt în clasa a 12-a ,am ochi căprui, păr lung şaten, un corp destul de ok pe care îl ascund sub hainele mele de aşa zisa tocilară. Dap,ați citit bine,sunt o tocilară oarecum. Nimeni nu mă cunoaște cu adevărat cu excepția bunei mele prietene Teodora ,eu îi spun Teo.La şcoală sunt o tocilară, de fapt aşa cred elevii , învăț bine şi încerc să îmi ascund cât mai bine identiatea adevărată. În afara şcolii eu sunt o adevărată rebelă , am un grup de prieteni destul de mărişor cu care luăm parte la concursuri ilegale , facem schimburi de droguri sau arme, desigur că eu sunt cea mai bună din tot New York-ul şi toată lumea mă ştie sub numele de BLACK. Avem un sediu într-o pădure la o distanță nu foarte mare de faimosul New York unde se petrec aşa numitele schimburi ilegale. Situația financiară e foarte bună ,îmi pot achiziționa tot ce imi doresc. Familia mea este cam destrămată , adică mama ne-a părăsit la vârsta de 13 ani fugind în brațele unui bogătaș, tata având şi el bani frumoși ,dar mna ei ştiu. Despărțirea lor m-a afectat foarte mult devenind ,astfel o persoană foarte rea si arogantă cu cei care se comportă neadecvat cu mine. A doua mea familie este grupul de la sediu şi chiar dacă le sunt şefă ei ma respectă, la fel si eu , suntem prieteni şi ne ajutăm reciproc. Motivul pentru care mă ascund la şcoală nu sunt pregătită să v-o spun acuma ,promit că veți afla altădată. Gata cu mica marea descriere şi să trecem la o zi obișnuită.

----------------------------------------------------------

Tr tr tr , ugh este prima zi de scoala si se pare că tata nu uită niciodată să nu îmi pună alarma . E foarte mândru că învăț atât de bine ,fiind premiată in fiecare an , din această cauză oamenii mă fac tocilară de fiecare dată când au ocazia şi mă batjocoresc in fața întregii şcoli. Anul acesta mi-am propus să încerc să "ies" din această carapace şi să îmi arăt adevărata față să le pot înfrunta pe divele şcolii. Până acum le ignoram . Anul acesta tocilara o să aibă un nou caracter care îi va lăsa mască pe toți fițoşii.

Mi-am făcut rutina de dimineață ,am luat pe mine o rochiță alba cu imprimeu floral si sandale cu bretele albe si gentuța , am luat micul dejun ,tata fiind iar plecat cu afacerile lui ,aşa mi-a scris într -un bilețel lăsat pe frigider,eh m-am obişnuit cu asta . Am plecat la şcoală pe jos întâlnindu -mă cu Teo ,aşa obişnuim să facem încă din clasele de gimnaziu . Noi doua practic locuim pe aceeaşi strada ,ea având casa în fața casei mele. Ne cunoaștem de mici , ea având la fel ca mine 17 ani,suntem în aceeaşi clasă , diferența dintre noi este că ea are părul scurt .

-Neața vaco! Te-ai pregătit de ultimul an de liceu? Să ştii că am auzit că vom avea colegi noi şi sunt numa băieți frumoși, ce-ți poți dori mai mult?
-Neața Teo,văd că eşti foarte bine dispusă dimineața asta . Nu mă interesează dacă o să avem colegi noi pentru că stii bine că nu imi place de nimeni si nimeni nu mă place ,eu fiind tocilara. Uneori îmi vine să mă împușc că învăț bine fără să ma străduiesc foarte mult si toata lumea ma caracterizează. Inainte ma împăcam cu ideea ,însă acum... imi vine să ii bat. Anul ăsta le voi arăta parțial cine sunt eu cu adevărat.
-Stai puțin, derulează la partea cu adevărata tu. De când ai intrat în grupul acela tu ai promis solemn că nu vei dezvălui acest secret .
-Da ştiu, dar desigur ca doar caracterul o să mi-l dezvălui cât să le pot comenta .
-Aaa , e ok. Ştii bine că eu te susțin orice decizie ai lua.
-Mersi ,eşti o prietenă adevărată si de asta te iubesc soro!
-De fapt sunt si singura prietenă a ta adevărată care îți ştie toată viața, si eu te iubesc. Oh uite ca am ajuns pe teren . Sper ca directoarea si-a revenit in fire si nu ne tine tot anul pentru festivitatea de deschidere.
- La fel si eu . Ca ultimul an de liceu. ..parcă mi-as dori sa fie festivitatea .
-Aia da, vedem.

-Buna ziua ,dragi elevi ,sunt directoarea Melanie Monroe . Aş dori să vă anunț că fiind şi ultimul an de liceu pentru unii dintre voi , nu o să țin un discurs lung ,deci vreau să vă mulțumesc că ați optat să învățați la acest liceu şi vă urez un an cat mai bun ,să luați note cât mai mari . Liberi !

(Între timp elevii au intrat în clase şi fac cunoștință cu noii colegi şi cu diriginți)

-Bună ziua ,dragi elevi ai clasei a XII-a B .Fiecare elev are orarul şi manualele pe banca. Anul acesta vor avea loc mici schimbări, bănuiesc că ați auzit ca veti avea noi colegi de clasă . Îi vom întâmpina pe cei 2 colegi cu o excursie la un lac amenajat cu camping. Asta pentru a se acomoda cu noua clasă . Detaliile le vom discuta împreună cu băieții mâine la ora de dirigenție, cine este interesat de excursie este bine venit ,cine nu, poate să stea acasă, fiind şi prima ora . Clasă, sunteți liberi . Mâine de la 9 cei care nu vor să vină în excursie. M-aş bucura dacă ați veni toți . O zi frumoasă in continuare. La revedere.

Wow ,asta a fost,wow. Diriga chiar s-a lovit la cap în vacanța de vara. De obicei nu era aşa de drăguță. Nu zic că era rea sau ceva,dar pur şi simplu avea momentele ei . Acum mă aştept la comentariile Emei şi a clonelor ei , Mira şi Jenifer ,mai pe scurt divele şcolii. Toată lumea le crede nişte prefăcute, ciudate şi curve. Mai mult de jumătate de liceu a trecut prin patul lor aşa că sunt nişte "drăguțe " .

-Teoooooo , aşa-i ca mergem la suc ?
-Sell, stai şi tu 2 minute că vor să vină şi colegii noi că m-am întâlnit cu ei invitându-i.
-Teo,ştii bine că nu îmi place să fiu în jurul băieților chiar dacă sunt cum sunt. Offf ,fie ,mergem cu ei .
-Hei băieți, ea e prietena mea cea mai bună Selena , Sell ei sunt Harry şi Adam.
-Bună, încântată să vă cunosc .
-Bună Selena, la fel şi noi.
-Ok ,deci unde doriți să mergem? Hmm,ce ziceți de Starbucks?
-E perfect (ciudat ,toți răspundem în cor)

Hei , îmi pare rău daca am greșeli de scriere, vă rog să mă anunțați dacă găsiți . Acesta este primul capitol, sper să vă fie pe plac cartea.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 16, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Viața cu ObstacoleWhere stories live. Discover now