Strážce

167 14 8
                                    


Ahoj tak tady máte další část. Předem říkám,že u od začátku Ren mluví v trigedaslengu,neumí totiž řeč  lidí z nebe. Její pocity, myšlenky a ostatní věci budu psát ale v češtině,protože psaní v trigedaslengu by mě hodně zdržovalo.  Bavte se!! Vaše Sůša82

Ren:

Když jsem se ráno probudila rozhodla jsem si ugrilovat rybu a poté uhasit oheň,zbavit se řetězů,které jsem měla stále na zápěstí a vyrazit do města. Když jsem svlékla řetězy, na rukou jsem měla zaschlou černou krev.Rychle jsem si jí omyla vodou z moře,byl by totiž průser kdyby někdo objevil,že jsem Nightblood. Osobně jsem nevěděla co to znamená,ale Freya mi říkala,že to je důležitý aby to nikdo nezjistil. Když už jsem byla u toho omývání rozhodla jsem se umýt celá.  

                                                   (Ren má na pravé straně na krku 3 jizvy od plenitele)

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

                                                   (Ren má na pravé straně na krku 3 jizvy od plenitele)

Tak takhle jsem vypadala, když jsem uschla.Té rudé pusy si nevšímejte měla jsem lesní jahody.

Pomalu jsem šla do města,kterému dominovala velká věž. Musela jsem se zbavit svého oblečení a tak  jsem počkala až bude večer,abych mohla z otevřených oken ukrást nějaké oblečení. Nakonec se mi to podařilo ,rychle jsem si oblékla fialovou košili,černé uplé kalhoty  a páskované sandále. 

Ovšem hlavním problémem pro mě byli peníze.Nemohla jsem přece krást do nekonečna a tak jsem se rozhodla pro neobvyklé řešení.Slyšela jsem fámy,že v hospodě se tajně uzavírají sázky na pouliční zápasy.Rychlým krokem jsem kráčela do hospody abych viděla seznam protivníků.Otevřela jsem dveře a viděla jsem tam asi 15 mužů a jednu ženu za pultem. Šla jsem k baru nad kterým byla ohromná dřevěná tabule se jmény.Posadila jsem se na židli potaženou červeně nalakovanou kůží a pohlížela si tabuli,když v tom ke mě přišla žena a ptala se "Chit yu wish?"(co si přeješ).     "Nothing.can ai ask yu something?" (nic,můžu se tě na něco zeptat?) řekla jsem bez přemýšlení. Na to my barmanka darovala zvědavej pohled,lehce se usmála a pak jen kývla hlavou. "Sign me!"(přihlaš mě) řekla jsem a ukázala na tabuli. Na to se na mě zděšeně podívala a tiše zašeptala "Laik yu sure?" (jsi si jistá). Po pár minutách si začali muži uvědomovat o čem se bavíme a jejich pozornost se obrátila ke mě.

Než jsem stihla říct nějaká slova barmance.Muž který seděl vedle na židli se ke mě otočil a řekl"Yu crazy.yu're so tiny.bilaik taim ai squeezed her hand broken by a willowy"(Si šílená. jsi tak drobná. že kdybych ti stiskl ruku zlomila by se jako proutek). Nasadila jsem svojí obvyklou nečitelnou a nemilosrdnou tvář,lehce jsem se usmála a natáhla ruku směrem k muži a pobaveně řekla "Do you want to try it" (Chceš to zkusit?). Na to se jen muž podíval na mojí ruku a bezeslova jí stiskl vší silou. Nikdo by to do mě neřekl,ale na otroka jsem měla sakra sílu a výdrž ,ani to se mnou nehlo. Muž byl úplně zmatený.Bohužel u stisku ruky to neskončilo,když jsem šla na záchod skočil na mě a chtěl mě zneužít.Přitiskl mě k zemi a sedl na mě,začinal mi rozepínat kalhoty,ale já jsem se bránila. Rychle jsem mu vrazila pravý hák do obličeje,který ho trochu ochromil.Té chvíle jsem využila a prudce jsem do něho strčila, aby ze mě slezl.A tak se taky stalo.Rychle se snažil vyškrábat se na nohy a když se už postavil vykopl levou nohou ve snaze mě kopnout do břicha.Na to jsem jen elegantně ukročila stranou.Muž už nestihl svojí nohu zastavit a tak zakopl o svojí nohu a svalil se k zemi. Dvakrát jsem do něho kopla a pak jsem se už jenom ujistila že nevstane.

Když jsem vycházela ze záchodů.Mého ramena do dotkla ruka nějaké ženy.Byla to černoška trochu menší výšky, hubené postavy a s tetováním které jí lemovalo pravé oko. " Ai saw the man inside"(viděla jsem toho muže uvnitř) řekla a ani nečekala na odpoveď "Em ste yu job?"(to je tvoje práce) pokračovala žena a tentokrát se dožadovala odpovědi."Sha"(ano) řekla jsem."Interestingly.How would yu like kom do bodyguard heda?"(zajímavé,jak by se ti líbilo dělat osobního strážce Hedy?)pravila žena a já v tu chvíli nevěděla co říct. Jen se usmála se řekla "Com ona" (pojď).

Šla jsem za ní vyšli jsme z hospody a mířili jsme k té obrovské věži.Asi to bude pravděpodobně sídlo Hedy. Připadala jsem si jako v pohádce.Jen Heda mi celkem naháněla strach. Jak jsme vstoupali vzhůru žena se mi představila jako Indra vrchní generál a správce TonDc které bylo po pádu rakety posvátným místem.Také mi vysvětlila,že její výběr musí Heda schválit,přece jí nebude chránit někdo koho sama nechce.Když jsme byli na místě Indra otevřela dveře do hlavního sálu. Viděla jsem tam sedět drobnou ženu se zelenýma očima a s dlouhýma hnědýma vlasama. Po její levici stála blonďatá žena s dredy a páskou přes oko. A po její pravici se tyčil vysoký černovlasý muž s tetováním na krku.Když jsme vstoupili nechala jsem Indru mluvit a jen jsem sledovala dění okolo sebe.

Žena na trůnu se zvedla a šla ke mě. Prohlížela si mě od hlavy k patě poté když usoudila,že se mě prohlédla dostatečně pozorně.Pohlédla na Indru a řekla "Tohle bude moje osobní stráž" řekla a povytáhla obočí. Na to se Indra napřímila a s hrdostí řekla "Ano Heda". Potom její zrak spočinul na mě "Nemáš k tomu co říct,nechceš mě přesvědčit o svých kvalitách" řekla žena,ale já jsem jí nerozumněla ani slovo. Sledovala jsem  Indru které došlo,že se mě Heda snaží vyprovokovat. Indra zakročila a řekla "Je to dobrá bojovnice Heda,ale bohužel mluví jenom v Trigedaslengu"řekla. Na to se Heda jen ušklíbla a šla si sednout na trůn. Nakonec jen dodala "Ze všech lidí co tu byli,je tahle nejslibnější věřím že si budeme rozumět,dobrá práce Indro to je všechno." řekla Heda a rukou naznačila že máme odejít. 

Vyšli jsme z trůnní místnosti a Indře se výrazně ulevilo. Ukázala mi můj vlastní pokoj a  vybavení který budu muset povinně nosit. Koneckonců reprezentuju Hedu tak musím vypadat trochu na úrovni.Vybavení bylo ve skříni byl tam černej opasek s dlouhým úzkým mečem,kožené brnění z hnědé kůže,uplé černé džíny a jednoduché hnědé kozačky.  Indra se potom rozloučila.

Hned jak odešla svlalila jsem se do postele a začala jsem plakat štěstím. Poprvé jsem měla pocit,že můj život má smysl. 


The 100 V PropastiOù les histoires vivent. Découvrez maintenant