19 kapitel

28 1 0
                                    

Hallo hallo
Undskyld at jeg ikke har skrevet i 4 ever😰det er fordi skole tager rigtig meget af min tid😲men jeg håber i vil kunne lide kapitlet.

*Emily's synsvinkel*
Jeg går op og tager noget let tøj(se billede) og lidt makeup. Vi sætter os ind i Niall's bil og han kører. Vi ankommer til stedet. De andre drenge er allerede kommet." Hej Emily" siger drengene i kor." Halløj" siger rimelig kikset. Vi går ind i et lokale hvor der er et kæmpe hvidt "lærere." Der står lamper og lys over alt. En mand står klar ved et kamera." Hej drenge."siger han. Hans blik rammer mig og han kigger undrende på mig. Niall lægger hurtigt armen om mig." Det er min kæreste Emily" siger han og smiler." Når okay super. Jeg hedder James." Han rækker hånden frem. Jeg tager den og hilser.

Vi er godt inde i fotoshotet og jeg har pludselig fået den sygeste kvalme. Jeg løber ud af døren og styrter ind på toilettet. Lige før jeg løb ud så jeg Niall's forvirrede ansigt og han løb efter mig. Jeg læber hen til toilettet og brækket mig. Niall kommer og holder mit hår. Jeg bliver mega træt og falder til jorden.

Jeg våger ved solen der skinner ind af et vindu. Biblyden i baggrunden bliver højere efterhånden som jeg vågner. Niall sidder i en stol i hjørnet af rummet, og kigger på sin telefon. Jeg ligger i en hospitals seng, med "hospitals tøj" på. Mit rammer Niall's og han fare op til mig." Hvordan har du det?"spørg han bekymret."fint. Hvad skete der?"jeg kigger mig forvirret omkring." Du kastede op og så besvimede du. Harry ringede efter en ambulance." Han smiler til mig. Lægen kommer ind af døren med høj fart." Emily vi har tage nogle prøver og det viser sig at...........du desværre har.......kræft"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 29, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Love can hurtWhere stories live. Discover now